2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
katalog çekimine gidiyorum
çok ünlü bir gebe olacağım
görüşürüz

ucundan kesilmişi işte.
sende azıcık ucunzan kestir. hatta arabanız varsa plakasına da azıcık ucundan yazarsın :roflol:

delü:roflol:
ösgenin dediği gibi boydan elletmeyip accık kat verdirsem
önleride yan kullanmak için kısaltsam?

kızlar ben kacıyorumŞeniz
sıze ıyı sohbetlerŞeniz
ıslerımı bıtıreyım yarın bulusmamız varya ıs bırakmayım yarınasempatiksalakcinni

elh ben fıkrımı dedım sadece uclarından aldır saglıklı uzansınlar.bayanssulusmile.
dumduzde kestırme hafıf kat verdır zemuszemus

ben kestirmiycem saçlarımı doğumdan sonra şöle ferhunde gibi havalı bişey kestirip boyatıcam sabrediyorum

ben hamileliğimin 5. yada 6. haftasında kestirmiştim
o zaman kesin değildi bebişim
ama baya kısa olmuştu
kuaförler vur diyince öldürüyor, kat istedim
kıvırcık haliyle nerdeyse belime gelen saçlarım düz haliyle omuzlarıma çıktı akannehir
nese ama kışı rahat geçirdim
şimdi yine uzadı saçlarım zemuszemus

eğer saçların ince değilse kat attır
önlerden biraz kısa başlasın
arkadan V şeklinde olsun
boyunuda sütyen kopçası hizasından kısa yapma bence
sütyenimi karıştırma şitellam
elh sacını görmeden bişi diyemeyizzzzsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

göstericem ben sana tenhada yıurum

timam kuşum

ayyy elh saçını kestirme sakınnnn

Canım ya bunun pembesini benım bebişe alsam çok guzelmış
ama nerden bulcam işte.Bı gezeyım kapalı çarşıyı olmazsa

kız valla burda özkanlar pazarı var ordaaa çeşit çeşit satılyr birsuru japon pazarlarında falanda var guzelde duryr vallaaa ucuzda

Daha ne gunes gorduk ki canim, gunesli havalarda coook cok iyi korunmamiz gerekiyormus
hamile bayanlarin cildi daha cabuk lekelenirmis.
bilmiyorumkismile

kıs qüneş olsa da benim yüzüm qüneş qörmez ki dışarda:roflol:
ben peçeliyim delikafadulden

ben yarın eminönüne gidicem belki annemle şu havuzlu hana felan gidip dolaşmak istiyorm emzirme yastığı bide kapı süsü felan alıcam bi karıştıryım oraları

ben yarın eminönüne gidicem belki annemle şu havuzlu hana felan gidip dolaşmak istiyorm emzirme yastığı bide kapı süsü felan alıcam bi karıştıryım oraları
bizde gitcez karşılaşırız kıss belkii

elh kestirme kuşum saçlarını doğumdan sonra kestirirsin. Doğumdan sonrada kısa kestirme ama en fazla omuz hizzasında kestir

bizde gitcez karşılaşırız kıss belkii

hihoyyythihoyyyt mehmet efendinin önünde buluşalım öyleyse aklinialirimsmile sen nerelere gidicen eminönünde ben yeni gidicem önce bi keşif yapıcam bildiğin bi yer varmı kopya çekiyim

hihoyyythihoyyyt mehmet efendinin önünde buluşalım öyleyse aklinialirimsmile sen nerelere gidicen eminönünde ben yeni gidicem önce bi keşif yapıcam bildiğin bi yer varmı kopya çekiyim
saat kaçta gitcemiz belli değil yiuru
mesaj at telini geçince ararım seni
11 e ancak gideriz sanırım
havuzlu hana gitcez galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…