2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saat kaçta gitcemiz belli değil yiuru
mesaj at telini geçince ararım seni
11 e ancak gideriz sanırım
havuzlu hana gitcez galibaaa

bu havuzlu han şimdi tam olarak nerde ben bide bebek şekeride yaptırmak istiyorum magnetli onların yeri nerde bilen varmı ? ay önce iyi bi keşif lazımbilmiyorumkismile

yaa herkeeessss nerde yaaaaaaaaaaaaa kordonda yurudummm diye bana kustunuzzmuu yoksaaaaaa

bu havuzlu han şimdi tam olarak nerde ben bide bebek şekeride yaptırmak istiyorum magnetli onların yeri nerde bilen varmı ? ay önce iyi bi keşif lazımbilmiyorumkismile
mahmutpaşa yokuşuna geliyosun çıkmadan kavşak var solunda klaıcak yolun sonunda hemen irem bebeyi görünce anlarsın zaten

ben yarın eminönüne gidicem belki annemle şu havuzlu hana felan gidip dolaşmak istiyorm emzirme yastığı bide kapı süsü felan alıcam bi karıştıryım oraları

bende qidicem bi ara eminönüne yaa bilmiyorumkismile
kapı süsünü , bebek şekerlerini falan almaya qidicem
havalarda çok qüzel bu aralar qidip alsam iyice rahatlıcak içim
eksik hiç bişeyimiz kalmıcakk inşş:lepi:

bak cnm biz geçen gün herşeyi bu bebe çeyiz sarayından aldık.krokisi var.
bebeceyizsarayi.com/icerik.asp?is=117q10q10q1ilq10q10q10q10

havuzlu hanın en alt katı.ama havuzlu handa şeker yok.şark han varmış toplu satılıyomuş orda kuzenm dedi.ama yerini bilmiyorum.ama önce yol üstünde dükkanlar oluyo onlara bak.fikir için.

orası en uygun olanımı ki ben kıyafet için değilde daha çok ne var ne yok bakmak için birde emzirme yastığıyla kapı süsü bakıcam hoşuma giden şeyleride alıcam işte tabi bende bi bakıyım bebeceyize

ya ben bebek şekeri konusunda biraz kararsızımm
bir türlü beğenemiyorumm
çok abartılı pahalı bişi olmasını istemiorum ama
uyduruktan bişide olmasını istemiorum
sonuçta para vericez bilmiyorumkismile
inşallah qüzel bişi bulurum da alırım bende yaa

Kızlar oda takımımız beyaz
sizde qördünüz..
kapı süsünü mavi alayım dimi
annem beyaz al diyor ama ben birazcık renk katmak için mavi olsun diorum
sizce hanqi renk alayımm??bilmiyorumkismile

kızlarr bu şeker nasıll??

sepetinide böle düşünüorumm

kapı süsünüde böle bişi düşünüorumm

valla biz hiçbişey almamıştık şampuandan kıyafetine herşeyi ordan aldık.aslında çok tuttu ama toplu alışverişde %10 indirim yapıyo.üstelik eve gelince internetten kontrol ettim fiyatları en uygun yerle bile arasında fark var.kapı süsü sanırım bi modeli 13 biri 17 falandı.ama ben bi onları almadım çünkü onuda alırken şekerlerle alınca şekerci indirim yapar diye düşündümyerimseniben
bence aklında olsun fiyat edin ama şekerlerinle aynı yerden alırsan kapı süsü şeker sepeti altın yastığı falan daha uygun yaparlar.
bide birmax.com a bak.oraya gitmeden fikir olsun.modeller hep aynı bi kaç şey dışında çok fark yok fiyatlarda aşağı yukarı aynı.yani bazı modeller aynı bazıları ucuz.

Kızlar oda takımımız beyaz
sizde qördünüz..
kapı süsünü mavi alayım dimi
annem beyaz al diyor ama ben birazcık renk katmak için mavi olsun diorum
sizce hanqi renk alayımm??bilmiyorumkismile

aslında sende eminönüne bak:)) çünkü bnm de krem olcak hatta senin koyduğun karyolanın içindeki uyku setini aldık geçenyerimseniben
işte krem yada beyaz kapı süsü ve sepetler var üzerine mavi yada pembe aksesuarlar biblo emzik vs yapıştırmışlar.öyle bişeyde olabilir bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…