- Konu Sahibi daemon
-
- #71.361
saat kaçta gitcemiz belli değil yiuru
mesaj at telini geçince ararım seni
11 e ancak gideriz sanırım
havuzlu hana gitcez galibaaa
mahmutpaşa yokuşuna geliyosun çıkmadan kavşak var solunda klaıcak yolun sonunda hemen irem bebeyi görünce anlarsın zatenbu havuzlu han şimdi tam olarak nerde ben bide bebek şekeride yaptırmak istiyorum magnetli onların yeri nerde bilen varmı ? ay önce iyi bi keşif lazımbilmiyorumkismile
ben yarın eminönüne gidicem belki annemle şu havuzlu hana felan gidip dolaşmak istiyorm emzirme yastığı bide kapı süsü felan alıcam bi karıştıryım oraları
bilmiyorumkismileyaa herkeeessss nerde yaaaaaaaaaaaaa kordonda yurudummm diye bana kustunuzzmuu yoksaaaaaa
bu havuzlu han şimdi tam olarak nerde ben bide bebek şekeride yaptırmak istiyorum magnetli onların yeri nerde bilen varmı ? ay önce iyi bi keşif lazımbilmiyorumkismile
mahmutpaşa yokuşuna geliyosun çıkmadan kavşak var solunda klaıcak yolun sonunda hemen irem bebeyi görünce anlarsın zaten
bak cnm biz geçen gün herşeyi bu bebe çeyiz sarayından aldık.krokisi var.
bebeceyizsarayi.com/icerik.asp?is=117q10q10q1ilq10q10q10q10
havuzlu hanın en alt katı.ama havuzlu handa şeker yok.şark han varmış toplu satılıyomuş orda kuzenm dedi.ama yerini bilmiyorum.ama önce yol üstünde dükkanlar oluyo onlara bak.fikir için.
bilmiyorumkismile
orası en uygun olanımı ki ben kıyafet için değilde daha çok ne var ne yok bakmak için birde emzirme yastığıyla kapı süsü bakıcam hoşuma giden şeyleride alıcam işte tabi bende bi bakıyım bebeceyize
Kızlar oda takımımız beyaz
sizde qördünüz..
kapı süsünü mavi alayım dimi
annem beyaz al diyor ama ben birazcık renk katmak için mavi olsun diorum
sizce hanqi renk alayımm??bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?