2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
noluyor yaa bir geldim gene pastalar baklavalar havada uçuşuyor
konuşmayın susun . hamileyiz herhalde canımız çekiyorklava:
Naber dünür? Sizin katalog çekiminde pasta yok muydu?

elh niyetine de olur o yıurumbilmiyorumkismile

Senin niyetine pastanın tamamını yesem, kiloların hepsi sana gider mi? sempatiksalakcinni

elh le ösge kızıyo uyuyuncasempatiksalakcinni

banada yolla

evet evet bogazım gecsın hemen mınık magnumlardan ve cartedorun pastasından alıcamm

YOLLEM YEWWRUMMMM BİRİDE BAKLAVA YOLLASA BANA ANTEPLİ BİRİ YOKMU BURDAaa

Senin niyetine pastanın tamamını yesem, kiloların hepsi sana gider mi? sempatiksalakcinni

onu bi bilir kişiye soralımbilmiyorumkismile

noluyor yaa bir geldim gene pastalar baklavalar havada uçuşuyor
konuşmayın susun . hamileyiz herhalde canımız çekiyorklava:

ne katalog cekımıymişşşşşşşşş anaaaaaaaaaaummm yoksa keşfedıldındeee bırakmadılarmı senı yada ımzaaaa törenı vs mı olduu

aman yok be kuru kuru resim çekildik geldik
ayy bir de beni dombili göbeğimle öne aldılar.
offf godzilla gibi çıkacağım

ne katalog cekımıymişşşşşşşşş anaaaaaaaaaaummm yoksa keşfedıldındeee bırakmadılarmı senı yada ımzaaaa törenı vs mı olduu

hee bikiniyle resim çekildim beni bir gören bir daha resmimi çekti sempatiksalakcinni

YOLLEM YEWWRUMMMM BİRİDE BAKLAVA YOLLASA BANA ANTEPLİ BİRİ YOKMU BURDAaa

kocam antepli ama biz ist.teyiz kuşum istersen ben sana ev baklavası yapayım ya da haftasonu evde katmeri denicem çok merak ediyorum nasıl olacak bilmiyorumkismile güzel olursa size de tarif veririm.yediniz mi hiç?anteplilerin tatlısı sıcak yeniyor ve ilginçtir ki genelde de kahvaltıda yiyorlar bilmiyorumkismile

bılmıyrm fazlaa ama tarıf ver sen denerızz bizzzsempatiksalakcinni yemek deynce helede tatlı akan sulr durur

bılmıyrm fazlaa ama tarıf ver sen denerızz bizzzsempatiksalakcinni yemek deynce helede tatlı akan sulr durur

ben de gecen sonbaharda antep.e gittim o zaman yedim ilk kez muhtemelen benim yapamacağım o kdr güzel olmaz o çok güzeldi yaa ayy canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…