D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #71.561
hele bi uyu
aaa yoksam sendemi hamilesin sonsuzzzz:1shok:
Naber dünür? Sizin katalog çekiminde pasta yok muydu?noluyor yaa bir geldim gene pastalar baklavalar havada uçuşuyor
konuşmayın susun . hamileyiz herhalde canımız çekiyorklava:
elh niyetine de olur o yıurumbilmiyorumkismile
elh le ösge kızıyo uyuyuncasempatiksalakcinni
banada yolla
evet evet bogazım gecsın hemen mınık magnumlardan ve cartedorun pastasından alıcamm
Naber dünür? Sizin katalog çekiminde pasta yok muydu?
Senin niyetine pastanın tamamını yesem, kiloların hepsi sana gider mi? sempatiksalakcinni
noluyor yaa bir geldim gene pastalar baklavalar havada uçuşuyor
konuşmayın susun . hamileyiz herhalde canımız çekiyorklava:
Naber dünür? Sizin katalog çekiminde pasta yok muydu?
Senin niyetine pastanın tamamını yesem, kiloların hepsi sana gider mi? sempatiksalakcinni
ne katalog cekımıymişşşşşşşşş anaaaaaaaaaaummm yoksa keşfedıldındeee bırakmadılarmı senı yada ımzaaaa törenı vs mı olduu
:roflol:hee bikiniyle resim çekildim beni bir gören bir daha resmimi çekti sempatiksalakcinni
YOLLEM YEWWRUMMMM BİRİDE BAKLAVA YOLLASA BANA ANTEPLİ BİRİ YOKMU BURDAaa
hee bikiniyle resim çekildim beni bir gören bir daha resmimi çekti sempatiksalakcinni
kocam antepli ama biz ist.teyiz kuşum istersen ben sana ev baklavası yapayım ya da haftasonu evde katmeri denicem çok merak ediyorum nasıl olacak bilmiyorumkismile güzel olursa size de tarif veririm.yediniz mi hiç?anteplilerin tatlısı sıcak yeniyor ve ilginçtir ki genelde de kahvaltıda yiyorlar bilmiyorumkismile
hee bikiniyle resim çekildim beni bir gören bir daha resmimi çekti sempatiksalakcinni
bılmıyrm fazlaa ama tarıf ver sen denerızz bizzzsempatiksalakcinni yemek deynce helede tatlı akan sulr durur
ayh ne bayık bir gün
neyseki saatin 6 olmasına cok bişey kalmadıayh ne bayık bir gün
ayh ne bayık bir gün
evet hava harika gerçekten
dışarıda hava çok güzel valla. şimdi içeri girdim ruhum daraldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?