- Konu Sahibi daemon
-
- #71.581
dışarıda hava çok güzel valla. şimdi içeri girdim ruhum daraldı
evet hava harika gerçekten
tam yürüyüş havası
biz de kapandık işyerlerine öööle
Valla kızlar benımde içim daralıyo.Bugun guzel başladık kotu bitirmeyelım.Hadi ben yazamıyom ama okudukca sızde sıkılınca iiyice sıkıldım bende.Hadi coşun kızlar bugun cumaaaasositosositosositosositohihoyyyt:içelim::dance:
ay evet yaaneyseki saatin 6 olmasına cok bişey kalmadı
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende edimmi :sm_confused:off istifa ediyorum yarın sabaha kadar.
ben magnum aldırdım yiyombaklava yersem kendimi iyi hissedebilirim -tatlicadiarzu-
baklava yersem kendimi iyi hissedebilirim -tatlicadiarzu-
bende edimmi :sm_confused:
ben magnum aldırdım yiyom
keyfim her an geri gelebilir sempatiksalakcinni
Bende limon yiyom işyerinde.Hergun yıyom genelde 1 limonkaydirigubbakcemile3 Şalgamsuyu fılan yasak ya turşu.Limon yıyom habıre.Kız eve gıderken alırsın baklava az kaldı.kaydirigubbakcemile2
:sm_confused:hadi ben mutsuzum dün ve bugün yarında öle olacak muhtemelen ama oğlumu görecem o mutlu der beni size ne oldu :)
hadi ben mutsuzum dün ve bugün yarında öle olacak muhtemelen ama oğlumu görecem o mutlu der beni size ne oldu :)
ohh yarasın koçuma
akşam kocem beni dışarı çıkaracak o zaman aldırayım bari.
yoksa yolumun üstünde yok baklavacı :1no2:
Aldır tabi.Kocaların işi ne?Zaten koydular bebişleri karnımıza ohhhh valla hayata devam.Butun değişiklik zorluk bızde.Aldır aldır.Hatta o yapsın dıcem ama bıraz abartı olur sanırımbilmiyorumkismile
Aldır tabi.Kocaların işi ne?Zaten koydular bebişleri karnımıza ohhhh valla hayata devam.Butun değişiklik zorluk bızde.Aldır aldır.Hatta o yapsın dıcem ama bıraz abartı olur sanırımbilmiyorumkismile
:sm_confused:
mexelina sizin evleri gördüm gelirken
daha inşaat halinde birisi
mayıs ayına bitecek mi onlar ??
çok sık gitmiyosa bırak gitsin yaevt ya benim bacağım ağrıyor kramp girdi sabah hala düzelmedi adam gezmelere gidiyor akşam arkadasları ile içmeye :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?