2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla kızlar benımde içim daralıyo.Bugun guzel başladık kotu bitirmeyelım.Hadi ben yazamıyom ama okudukca sızde sıkılınca iiyice sıkıldım bende.Hadi coşun kızlar bugun cumaaaasositosositosositosositohihoyyyt:içelim::dance:

baklava yersem kendimi iyi hissedebilirim -tatlicadiarzu-

baklava yersem kendimi iyi hissedebilirim -tatlicadiarzu-

Bende limon yiyom işyerinde.Hergun yıyom genelde 1 limonkaydirigubbakcemile3 Şalgamsuyu fılan yasak ya turşu.Limon yıyom habıre.Kız eve gıderken alırsın baklava az kaldı.kaydirigubbakcemile2

hadi ben mutsuzum dün ve bugün yarında öle olacak muhtemelen ama oğlumu görecem o mutlu der beni size ne oldu :)

bende edimmi :sm_confused:

ben magnum aldırdım yiyom
keyfim her an geri gelebilir sempatiksalakcinni

ohh yarasın koçuma

Bende limon yiyom işyerinde.Hergun yıyom genelde 1 limonkaydirigubbakcemile3 Şalgamsuyu fılan yasak ya turşu.Limon yıyom habıre.Kız eve gıderken alırsın baklava az kaldı.kaydirigubbakcemile2

akşam kocem beni dışarı çıkaracak o zaman aldırayım bari.
yoksa yolumun üstünde yok baklavacı :1no2:

ohh yarasın koçuma

akşam kocem beni dışarı çıkaracak o zaman aldırayım bari.
yoksa yolumun üstünde yok baklavacı :1no2:

Aldır tabi.Kocaların işi ne?Zaten koydular bebişleri karnımıza ohhhh valla hayata devam.Butun değişiklik zorluk bızde.Aldır aldır.Hatta o yapsın dıcem ama bıraz abartı olur sanırımbilmiyorumkismile

Aldır tabi.Kocaların işi ne?Zaten koydular bebişleri karnımıza ohhhh valla hayata devam.Butun değişiklik zorluk bızde.Aldır aldır.Hatta o yapsın dıcem ama bıraz abartı olur sanırımbilmiyorumkismile

ıyy o yapmasın onun yaptığı baklava tuzlu olur kafamçokkarıştı
ben şöyle güzel bir yerden alayım baklavamı aklinialirimsmile

evt ya benim bacağım ağrıyor kramp girdi sabah hala düzelmedi adam gezmelere gidiyor akşam arkadasları ile içmeye :umursamaz:

kocam dün adaya gitti bugün bizim tanışma yıldönümümüz ve ben evde yanlızım yarın saah birlikte gideriz diye sabahın körüne doktor randevusu almıştım yarın yanlız gideceğim . Az önce şimdiki ev sahibi ve eşiyle tartıştım yani sinirlerim biraz gergin ve mutsuzum ... sanırım şu inüsilin işi de geriyor beni

mexelina sizin evleri gördüm gelirken
daha inşaat halinde birisi
mayıs ayına bitecek mi onlar ??

walla bitse iyi olur canım çünkü ev sahibiyle tartıştım bugün ve Temmuz başında çıkacağız dedik.Pazar günü gittik evlere eşim çıktı bizim kata heryerin iç tesisatı ve sıvaları falan bitmiş bir tek ıslak zemin parke boya kalmış zaten herşeyi taşeron firmaya yaptırıyorlar mayıs sonunda teslim edeceğiz dediler . Haziranda da taşınmalar başlayacakmış ama bizim bebekte ozaman geleceği için biz temmuzda taşınacağız sonunda karar verdik

evt ya benim bacağım ağrıyor kramp girdi sabah hala düzelmedi adam gezmelere gidiyor akşam arkadasları ile içmeye :umursamaz:
çok sık gitmiyosa bırak gitsin ya
onların da hakkı
benimki de 3 ayda bir fln anca çıkıyor dışarı
hiç ses etmiyom

ayy hala resim çekiyorlar .şimdide masamda çektiler
koca kafalar gibi çıktım sempatiksalakcinni

of pembik ya demin antep mutfagı kebap fln lafı geçti yaa
canım nasıl kebap istedi annatamam
ben de aksam kendimi kebapçıya mı götürtsem
ya da kebapçıyı eve mi getirtsem..
ama yazık bee bugün bana istediğim bol hamile kotunu almış zaten kocem
bide üstüne bluz begenmiş sözde bakalım nası bşi aldı..
biras daha masraf yaptırtmıyım..
kafasına taş mı düştü ne olduysa
böle bana bişiler almalar fln
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…