- Konu Sahibi daemon
-
- #71.601
çok sık gitmiyosa bırak gitsin ya
onların da hakkı
benimki de 3 ayda bir fln anca çıkıyor dışarı
hiç ses etmiyom
ayy hala resim çekiyorlar .şimdide masamda çektiler
koca kafalar gibi çıktım sempatiksalakcinni
ay ekle şu resimleri face e, eline geçinceayy hala resim çekiyorlar .şimdide masamda çektiler
kocam dün adaya gittibugün bizim tanışma yıldönümümüz ve ben evde yanlızım yarın saah birlikte gideriz diye sabahın körüne doktor randevusu almıştım yarın yanlız gideceğim . Az önce şimdiki ev sahibi ve eşiyle tartıştım yani sinirlerim biraz gergin ve mutsuzum ... sanırım şu inüsilin işi de geriyor beni
walla bitse iyi olur canım çünkü ev sahibiyle tartıştım bugün ve Temmuz başında çıkacağız dedik.Pazar günü gittik evlere eşim çıktı bizim kata heryerin iç tesisatı ve sıvaları falan bitmiş bir tek ıslak zemin parke boya kalmış zaten herşeyi taşeron firmaya yaptırıyorlar mayıs sonunda teslim edeceğiz dediler . Haziranda da taşınmalar başlayacakmış ama bizim bebekte ozaman geleceği için biz temmuzda taşınacağız sonunda karar verdik
vereliniortakbendensin sende.bende limonsuz yapamiyorum,ne güzel gidiyor valla.bebegin bagisiklik sistemini kuvvetlendiriyormusBende limon yiyom işyerinde.Hergun yıyom genelde 1 limonkaydirigubbakcemile3 Şalgamsuyu fılan yasak ya turşu.Limon yıyom habıre.Kız eve gıderken alırsın baklava az kaldı.kaydirigubbakcemile2
heh işte aynennn öle vallayok be güzelim her akşam evde dibimde hatta .. ben de bişey demiyorum zaten.sadece demek istediğim biz hamileyiz tüm sıkıntıyı biz çekiyoruz onları hiçbir şekilde etkilemiyor..gitsin ya ben de kendi arkadaşlarımla çıkıyorum ara sıra o da bana karışır sonra dimi ama ne gerek var simdii adamı germeye
evt ya benim bacağım ağrıyor kramp girdi sabah hala düzelmedi adam gezmelere gidiyor akşam arkadasları ile içmeye :umursamaz:
ay ekle şu resimleri face e, eline geçince
çok merak ettim sempatiksalakcinni
of pembik ya demin antep mutfagı kebap fln lafı geçti yaa
canım nasıl kebap istedi annatamam
ben de aksam kendimi kebapçıya mı götürtsem
ya da kebapçıyı eve mi getirtsem..
ama yazık bee bugün bana istediğim bol hamile kotunu almış zaten kocem
bide üstüne bluz begenmiş sözde bakalım nası bşi aldı..
biras daha masraf yaptırtmıyım..
kafasına taş mı düştü ne olduysa
böle bana bişiler almalar fln
sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
ayy canım yaa :teselli:Kızlar size bir adanalı olarak şenol kolcuoğlunu tavsiye ediyorum kebepçı olarak süper metrelik kebeplar geliyor tatlıları mezeleri de süper ahhh ahhh diyette olmayacaktımda o tatlılardan dondurmalardan yicektim :) şu oğlum bir gelsin
ayy hala resim çekiyorlar .şimdide masamda çektiler
ya aklımda sizin tükkan davauuvv süper canım valla..benimkisi bana bişey almıyor neymiş efendim aldıklarını beğenmiyormuşum hiç :umursamaz: kuru iftira kaydirigubbakcemile3 canım bizim tükkana gelin canınız kebap ve künefe cekince hem çok lezzetli hem fiyatları çok uygun hem de hijyen orda gözünün önünde yapıyorlar herşeyi..
Kızlar size bir adanalı olarak şenol kolcuoğlunu tavsiye ediyorum kebepçı olarak süper metrelik kebeplar geliyor tatlıları mezeleri de süper ahhh ahhh diyette olmayacaktımda o tatlılardan dondurmalardan yicektim :) şu oğlum bir gelsin
Kızlar size bir adanalı olarak şenol kolcuoğlunu tavsiye ediyorum kebepçı olarak süper metrelik kebeplar geliyor tatlıları mezeleri de süper ahhh ahhh diyette olmayacaktımda o tatlılardan dondurmalardan yicektim :) şu oğlum bir gelsin
ev sahibinin derdi neymiş??
ama sana tavsiye ev bitince hemen taşınmayın beton kurusun biraz. bebek de doğacak hasta olur yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?