2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sık gitmiyosa bırak gitsin ya
onların da hakkı
benimki de 3 ayda bir fln anca çıkıyor dışarı
hiç ses etmiyom

yok be güzelim her akşam evde dibimde hatta .. ben de bişey demiyorum zaten.sadece demek istediğim biz hamileyiz tüm sıkıntıyı biz çekiyoruz onları hiçbir şekilde etkilemiyor..gitsin ya ben de kendi arkadaşlarımla çıkıyorum ara sıra o da bana karışır sonra dimi ama ne gerek var simdii adamı germeye

ev sahibinin derdi neymiş??
ama sana tavsiye ev bitince hemen taşınmayın beton kurusun biraz. bebek de doğacak hasta olur yoksa

Bende limon yiyom işyerinde.Hergun yıyom genelde 1 limonkaydirigubbakcemile3 Şalgamsuyu fılan yasak ya turşu.Limon yıyom habıre.Kız eve gıderken alırsın baklava az kaldı.kaydirigubbakcemile2
vereliniortakbendensin sende.bende limonsuz yapamiyorum,ne güzel gidiyor valla.bebegin bagisiklik sistemini kuvvetlendiriyormus

heh işte aynennn öle valla
benim kafa sempatiksalakcinni

Kızlar size bir adanalı olarak şenol kolcuoğlunu tavsiye ediyorum kebepçı olarak süper metrelik kebeplar geliyor tatlıları mezeleri de süper ahhh ahhh diyette olmayacaktımda o tatlılardan dondurmalardan yicektim :) şu oğlum bir gelsin

Bu arada pantalonun ve bluzun hayırlı olsun :)

kızlar, ben bugün hazır evdeyim diye hasta hasta temizlik yaptım... Offf!!! Şimdi bitti... Çok yorulmuşum yaw... Bide yemek yemeği unutmuşum...hahahaha:roflol:

vauuvv süper canım valla..benimkisi bana bişey almıyor neymiş efendim aldıklarını beğenmiyormuşum hiç :umursamaz: kuru iftira kaydirigubbakcemile3 canım bizim tükkana gelin canınız kebap ve künefe cekince hem çok lezzetli hem fiyatları çok uygun hem de hijyen orda gözünün önünde yapıyorlar herşeyi..

ayy canım yaa :teselli:

ya aklımda sizin tükkan da
uzak kalıyo biraz hafta içi akşam için
ama bir haftasonu olabilir gerçekten de

ayy hemşerim yaa.adanalıyım bendevereliniortak olumunekankayizsmile

aa evet bizim şirket yemeği orada olmuştu
ama ben hasta olup gidememiştimbenneyaptımki

mexeeeee üzülme bebeğim oğluşun gelsin gözün kebap falan görmez zaten yeterki kavuşalım sıpalarımıza. bak hayatı boyunca yiyemeyen insanlar var seninki hamişlik sonrası geçecek merak etme. Bu aralar sinirli olmanda normal maalesef şeker insanda sinir yapan bişey bide üstüne hamilelik eklenince iyice karışık duygular başlar kimseyi çok takmamaya çalış şekerim derin derin nefes al bol bol

ev sahibinin derdi neymiş??
ama sana tavsiye ev bitince hemen taşınmayın beton kurusun biraz. bebek de doğacak hasta olur yoksa

biz 1 ay sonra falan taşınmış olacağız inşallah aksilik çıkmazsa şuana kadar dediklerini yaptılar.

geçenlerde aşağıya su akıyordu kalorifer den kendi tesisatçısı geldi gelip görmek istiyorlarmış dün eşimi aramışlar yarın geleceğiz diye oda arayın eşim müsaitse gidersiniz demiş . Kapı çaldı geldiler aramadan birde pişkin pişkin geleceğimizden herhalde haberiniz var tesisata bakmaya geldik dedi bende evet bugün geleceğinizi biliyordum ama gelmeden telefon açacaksınız diye bekliyordum dedim kadın hemen ay bu nasıl karşılama ben içeri girmem falan demeye başladı bende girmeden görmeniz mümkün değil girip bakın dedim kocası girdi baktı kendi kapıda bekledi.Kocası kardeşlerinizin siz çıkınca oturma şansları varmı dedi bende daha belli değil dedim kadın hemen ne zaman çıkacaksınız diye sorunca bende haziran sonu temmuz başı olur çıkmamız dedim hemen eşiniz haziran demişti bize kesin birşey söleyin diye bağırdı tabi ben zaten sinirliyim söylüyorum işte haziran sonu temmuz başı diyorum dedim haziranda bebeğimiz olacak o 20-30 günlük olmadan taşınamam dedim kadın hala konuşuyor madem hamilesin biraz daha az fevri davransana gibi gibi laf söledi kocası döndü kadına bağırdı ha haziran sonu ha temmuz başı ne fark ediyor diye. Zaten bu kadın tam salak ilk tanıştığımız gün annemle beni birbirimize düşerecekti neymiş ben anneme anne babama da babam demişim babamı daha çok seviyormuşm diyor du anlayacağın sebepsiz gerginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…