2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kızlar ya Allah yardımcınız olsun.ama bebişler için dayanın.Allah beterinden korusun.

Canım meyve sebzeler şekeri yükseltiyor karbonhidratlar gibi onu dengelemek için sü yoğurt veya peynir yemek gerekiyor 1 kase yoğurt veya 1 bardak süt içmelisin dedi doktor

anladım canım saol ıcerım.bızde ogrenıcez ıste bunları ayrıntılı.ben cıkıyım sonra meyveyı ye yat olmuyor.ıyı aksamlar.

ben eve geldim kızlar beşiktaş berabere kalınca eşimin suratı iyice asıldı biraz onla ilgilendim allahtan busefer aklını dağıtmayı başarabildim

ben eve geldim kızlar beşiktaş berabere kalınca eşimin suratı iyice asıldı biraz onla ilgilendim allahtan busefer aklını dağıtmayı başarabildim

Hoşgeldin canım :) Bende beşiktaşlıyım ama unuttum walla insanın kocası hangi takımlıysa onu takip ediyor sanırım

Hoşgeldin canım :) Bende beşiktaşlıyım ama unuttum walla insanın kocası hangi takımlıysa onu takip ediyor sanırım

yok bende beşiktaşlıyım eşimden öncede beşiktaşlıydım hatta ben ondan daha ilgiliyimdir ama hamilelik sonrasında ilgi alanlarım değişti tabiki eskisi gibi takmıyorum beşiktaşın durumunu :) eşin hangi takımı tutuyor

Eşim GS lı Erkek kardeş FB :) ben BJK ve biliyormusun bizim tanışmamıza en büyük neden FB ve biz 1903 te tanıştık yani 2 yıl önce bugün ve 1905te de nişan hayal ediyorduk :) 1705 te oldu

Okadar diyorum bak beşiktaş gününde tanıştık :) sende beşiktaşa dön diye ama ikna edemiyorum :) şimdiden oğlumuza GS ı tanıtıyor :)

yok bizimki yavru kartal hiç kaçarı yok valla :) benim rahmetli babam eşimle tanışmadan önce ilk tuttuğu takımı sormuştu beşiktaşlı olduğunu öğrenince tanışmayı kabul etmişti :)

yok bizimki yavru kartal hiç kaçarı yok valla :) benim rahmetli babam eşimle tanışmadan önce ilk tuttuğu takımı sormuştu beşiktaşlı olduğunu öğrenince tanışmayı kabul etmişti :)

Hahaha süpermiş :) Benimki hiç sormadı walla zaten bizim herşeyimiz ço ilginçti :) 6 ayda evlendik :)

eşim bilgisayarı istiyor ben çıyorum tatlım biraz uzanıcam hem ayaklarrım çok şişmiş bütün gün sarkıttım tabi. Öpüyorum çok kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…