saol canım ben cıktım meyve yıcez tabı ben yıne azıcık ucundan.ıyı aksamlar
Canım utlaka yanında 1 bardak süt iç unutma o çok önemli
meyve ıle o neden
Canım meyve sebzeler şekeri yükseltiyor karbonhidratlar gibi onu dengelemek için sü yoğurt veya peynir yemek gerekiyor 1 kase yoğurt veya 1 bardak süt içmelisin dedi doktor
anladım canım saol ıcerım.bızde ogrenıcez ıste bunları ayrıntılı.ben cıkıyım sonra meyveyı ye yat olmuyor.ıyı aksamlar.
İyi aşamlar cnaım :) şimdiden geçmiş olsun
ben eve geldim kızlar beşiktaş berabere kalınca eşimin suratı iyice asıldı biraz onla ilgilendim allahtan busefer aklını dağıtmayı başarabildim
Hoşgeldin canım :) Bende beşiktaşlıyım ama unuttum walla insanın kocası hangi takımlıysa onu takip ediyor sanırım
yok bende beşiktaşlıyım eşimden öncede beşiktaşlıydım hatta ben ondan daha ilgiliyimdir ama hamilelik sonrasında ilgi alanlarım değişti tabiki eskisi gibi takmıyorum beşiktaşın durumunu :) eşin hangi takımı tutuyor
Eşim GS lı Erkek kardeş FB :) ben BJK ve biliyormusun bizim tanışmamıza en büyük neden FB ve biz 1903 te tanıştık yani 2 yıl önce bugün ve 1905te de nişan hayal ediyorduk :) 1705 te oldu
aaaa süpermiş
Okadar diyorum bak beşiktaş gününde tanıştık :) sende beşiktaşa dön diye ama ikna edemiyorum :) şimdiden oğlumuza GS ı tanıtıyor :)
yok bizimki yavru kartal hiç kaçarı yok valla :) benim rahmetli babam eşimle tanışmadan önce ilk tuttuğu takımı sormuştu beşiktaşlı olduğunu öğrenince tanışmayı kabul etmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?