2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında erkanada gıcık oluyorum.eylül gibi birine layık.bi de geçen ilk bölümlere baktım esinde az gıcık değilmişalsanaalsanasmile şimdi mağdur durumda diye üzülüyodum bide:umursamaz: hepsi gıcık:roflol:

:) Benim favorim eylül en gıcık :)

:) Benim favorim eylül en gıcık :)

aslında haklısın eylülün üstüne yok hatta geçenlerde bi site anket yapmış ferhundeden bile daha gıcık oluyolarmış:roflol:
her yerde yazıyodu türkiye bu kadına gıcık oluyo.bide bazen face e bakınca neler yazıyolar neler :roflol: millet resimlerini falan karalıyo koptum

anladım canım bakalım bızımkı nasıl seyredıcek yarınmı gıtsem dıyorum daha fazla gec kalmayalım .sen endokrıne nereye gıdıyorsun ozel hast yok dıye duymustum.

Ben yeditepe Uni. HAstanesine gidiyorum . Zaten benim eski doktorumdu bende gebelikle birlikte tiroid hastalığı çıkınca başlamıştım o doktora şimdi şekerimide o takip ediyor birde aynı hastanede bir diyetisyene gittim diyet verdi. Canım inşallah diyetle düşer ama inüsilin derlersede sende benim gibi çok üzülme alışıyorsun sonra başta biraz zor geliyor ama bebeklerimiz için alışacağız .

aaaa hiç bilmiyordum :) bukadar fanları olduğunu : )

evet yaa bende o kısmını dusunuyorum nasıl ıgne yaparım dıye.dedıgın gıbı ınsanız hersye alısıyoruz zamanla .katlanıcaz baska care yok.hersy bebeklerımız ıcın.

ay kıslar seker le ugrasmak epey zor anladıgım kadarıyla
ınsallah 3 ay sonra budertlerın hepsı bıtecek
allah kolaylık versın

evet yaa bende o kısmını dusunuyorum nasıl ıgne yaparım dıye.dedıgın gıbı ınsanız hersye alısıyoruz zamanla .katlanıcaz baska care yok.hersy bebeklerımız ıcın.

Canım dolma kalem gibi birşey içerisine ilacı koyuyorsun ve iğneleri her seferinde dğiştiriyorsun çok ince ben 1 haftadır yapıyorum sadece dışarıda zor oluyor geçenlerde eşim masada yaptırdı çünkü yaparyapmaz yemek yemeğe başlaman lazım . Bebeğim için katlanıyrum canım

ay kıslar seker le ugrasmak epey zor anladıgım kadarıyla
ınsallah 3 ay sonra budertlerın hepsı bıtecek
allah kolaylık versın

Saol canım amin allah kimsenin başına vermesin :) ama 2. bebektede olasılık çok yüksekmiş :)

Saol canım amin allah kimsenin başına vermesin :) ama 2. bebektede olasılık çok yüksekmiş :)

hadi ya
du bakalım hele bı bunu atlatında ıkıncıye ınsallah tekrar cıkmaz..
çekim yasasını uygulayalım
ıkıncı bebekte seker falan olmıycak olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…