giden herkese iyi akşamlar :)
aynen walla zaten eski bekar sevgililerden nefret ediyorum üstünede bu dizi tam :)
canım senın aclık sekerın nasıl odamı yuksek cıkıyor
ayyy bnde bu kıza gıcık oluyorum.bir kaşık suda boğucam.ıyyyyklava:
eşim de beni kızdırmak için çok iyi kız diyo:roflol:
erkanı sevdi uğraştı haketti diyoklava:
ayyyy erkekler
aslında erkanada gıcık oluyorum.eylül gibi birine layık.bi de geçen ilk bölümlere baktım esinde az gıcık değilmişalsanaalsanasmile şimdi mağdur durumda diye üzülüyodum bide:umursamaz: hepsi gıcık:roflol:
yok canım o normal çıktı ama kendi ölçtüklerimde yüksek çıkmaya başladı .
:) Benim favorim eylül en gıcık :)
anladım canım bakalım bızımkı nasıl seyredıcek yarınmı gıtsem dıyorum daha fazla gec kalmayalım .sen endokrıne nereye gıdıyorsun ozel hast yok dıye duymustum.
aslında haklısın eylülün üstüne yok hatta geçenlerde bi site anket yapmış ferhundeden bile daha gıcık oluyolarmış:roflol:
her yerde yazıyodu türkiye bu kadına gıcık oluyo.bide bazen face e bakınca neler yazıyolar neler :roflol: millet resimlerini falan karalıyo koptum
Ben yeditepe Uni. HAstanesine gidiyorum . Zaten benim eski doktorumdu bende gebelikle birlikte tiroid hastalığı çıkınca başlamıştım o doktora şimdi şekerimide o takip ediyor birde aynı hastanede bir diyetisyene gittim diyet verdi. Canım inşallah diyetle düşer ama inüsilin derlersede sende benim gibi çok üzülme alışıyorsun sonra başta biraz zor geliyor ama bebeklerimiz için alışacağız .
evet yaa bende o kısmını dusunuyorum nasıl ıgne yaparım dıye.dedıgın gıbı ınsanız hersye alısıyoruz zamanla .katlanıcaz baska care yok.hersy bebeklerımız ıcın.
ay kıslar seker le ugrasmak epey zor anladıgım kadarıyla
ınsallah 3 ay sonra budertlerın hepsı bıtecek
allah kolaylık versın
Saol canım amin allah kimsenin başına vermesin :) ama 2. bebektede olasılık çok yüksekmiş :)
Saol canım amin allah kimsenin başına vermesin :) ama 2. bebektede olasılık çok yüksekmiş :)
hadi ya
du bakalım hele bı bunu atlatında ıkıncıye ınsallah tekrar cıkmaz..
çekim yasasını uygulayalım
ıkıncı bebekte seker falan olmıycak olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?