2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben melekeler korusunda bıseyı kacırdım fınalde esınle erkenın resmını ceken adam kımdı

bu diziler de baydı be ya herkes herkesle öpüşüyo kimin eli kimin cebinde belli değil ya çok abartılı hayatlar bayıyo bazan sempatiksalakcinni

kızlar şimdide hanımın çiftliğini izliyorum şaka gibi ya tövbe tövbe kız kaçmış gelmiş kaynana hüngür hüngür ağlıyo

bu diziler de baydı be ya herkes herkesle öpüşüyo kimin eli kimin cebinde belli değil ya çok abartılı hayatlar bayıyo bazan sempatiksalakcinni

zamanda başka türlü geçmiyor ki.arada ara veriyorum bnde daralıp hiçbişi izlemiyorum sonra tekrardan devam:roflol:

oley çok mutlu oldum şimdi, kocacım geliyormuş süpriz yapmış ama uyurum diye haber vermek zorunda kaldı bi saat sonra evde canım ya...

hee dogru ya
ay benım nevrım dönmus galıba
mart annelerını okuyorum ay hepsı pek bı dertlı yabilmiyorumkismile

ay bende mart annelerine baktım bi ara nerdeyse hepsi doğurmuş hatta şubatta doğumları başlamışbilmiyorumkismile

ne diyo mart anneleri dae merak ettim şimdi inşallah biz de sağlıcakla görürüz o günleri :CüvCüv:

ay canım bebıkler uyumuyomus
sarılı kolanalr var
bırde kaynan derdı cekenler
yanında hıc kımsesı olmayanlar
kabız olanlaar
ayy cok korktum beennnbilmiyorumkismile

sarılı kolanalr var
kabız olanlaar

canım çok evham yapacaksan okuma bence kadınlar çok güçlü varlıklar herşeyi göğüsleriz yeterki allah sağlık versin bebeklerimize bize eşlerimize ve sevdiklerimize diğerlerine bi şekilde katlanırız :CüvCüv:

sarılı kolanalr var
kabız olanlaar

akannehir
oraları okuma benceaklinialirimsmile
benim arkadaşımda 2 ay önce doğum yaptı kayınvalidem doğuma kadar onla görüşme diyo:roflol:
okudukça duydukça bende korkuyorum ama iyi düşünelim iyi olsun

okumaya baslayınca alamıyorum kendımı
sımdıde nısan annelerıne gectım.
ayy bende bebegımı kıcagıma almak ıstıyorum artıkkk

ayyhh okumıycaaammm
göslerım acıdı
ben sutumu alıyımda yavas yavas toparlanayım

Günaydın Kızlarrrrr
kocisimi işe yolladım şimdi kahvaltı yapıcamm opuyorumnanaktan
ay hava çok qüzel yaa bu qün kesin alışverişe çıkmam lazım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…