2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bisey sorayım...bende buharlı pişirici var onu sterilizatör olarak kullanabilyoz mu?
sterilizatör daha sonra buharlı pişirici olarak kullanılabileceğini biliyororum
ama tersinde aynı şey olurmu bilmiyorumkismile
olur sanırım

eminönüne gidemiyorum bugün çok sinirliym kimse gelmiyo benle annem yan çizdi kuzenimi aradım o da hepsi haftaya gidelim diyolar haftayada ben gitmiycem işte ohaoldumsmile

GÜNAYDIN KIZLAR...off sorunlu bir yayın var sayısı başka planlaması başka.sabah sabah bomba oldu bir de tekim burda zaten.deliricem hee.nöbetteyim bgn

elhh gelemdı kocası ona süprüs yaptı galıba..
hehhe h eheh

eminönüne gidemiyorum bugün çok sinirliym kimse gelmiyo benle annem yan çizdi kuzenimi aradım o da hepsi haftaya gidelim diyolar haftayada ben gitmiycem işte ohaoldumsmile
bilmiyorumkismile
üzülme canımm..
haftaya gıdersın acelen ne..
annen nıye yan çizdi.

GÜNAYDIN KIZLAR...off sorunlu bir yayın var sayısı başka planlaması başka.sabah sabah bomba oldu bir de tekim burda zaten.deliricem hee.nöbetteyim bgn

günaydınnn

anladım canım annende halanla baska zamn gıtseymı scanım..
kuzenınede maasa soranmı oldu sankıı
off anlıyorum senı canımm
yokmu hıc arkadasın falan

çikolata soslu fındıklı brownii ve ılık bi süttcokacimcoook

anladım canım annende halanla baska zamn gıtseymı scanım..
kuzenınede maasa soranmı oldu sankıı
off anlıyorum senı canımm
yokmu hıc arkadasın falan

şimdi yok yani işyerinde var ama herkesin öğleden sonra bi programı vardır kardeşimde anaokulu öğretmeni nöbetçi bugün kadım bi başıma :gitme: bende onların dediği zaman gitmiycem işte kuzenimde alem sanki ne yapıcaksa parayı

bilmiyorumkismile

Kızlar boyle seyler soylemeyin yaaa ...biyerimiz siscek
Neyse ben kahvaltı edip geleyim

sırek dalıyorum valla gecmıse bakamıcam (((
bütün kıs boyun ca kendımı korudum bahara yalasmısken hasta oldum ya..
burnum yanıyo bogazım acıyo bu günü ıhlamurla gecırıcem valla ..
zaten uyuyamadım velet ne tarafa yatsam tekme atıyo ezılıyo sanıyorumbilmiyorumkismile
sızler nasılsınınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…