sterilizatör daha sonra buharlı pişirici olarak kullanılabileceğini biliyororumBisey sorayım...bende buharlı pişirici var onu sterilizatör olarak kullanabilyoz mu?
bilmiyorumkismileeminönüne gidemiyorum bugün çok sinirliym kimse gelmiyo benle annem yan çizdi kuzenimi aradım o da hepsi haftaya gidelim diyolar haftayada ben gitmiycem işte ohaoldumsmile
GÜNAYDIN KIZLAR...off sorunlu bir yayın var sayısı başka planlaması başka.sabah sabah bomba oldu bir de tekim burda zaten.deliricem hee.nöbetteyim bgn
bilmiyorumkismile
üzülme canımm..
haftaya gıdersın acelen ne..
annen nıye yan çizdi.
halamda gelmek istiyomuş arayamamış bilmem ne haftaya dedi kuzenimde maaş alıyım haftaya gidelm dedi sinir oldum ben onları yanımda olsunlar diye istedim sadece önümüzdeki haftalarda evde boya olucak sonraki hafta bebişin odası gelicek felan nisanda zor olur hem gitmem bu hafta hava güzelken bakıyım demiştm keşke eşim ctesi çalışmasa kimseye minnet etmezdim:sinifsinif:
halamda gelmek istiyomuş arayamamış bilmem ne haftaya dedi kuzenimde maaş alıyım haftaya gidelm dedi sinir oldum ben onları yanımda olsunlar diye istedim sadece önümüzdeki haftalarda evde boya olucak sonraki hafta bebişin odası gelicek felan nisanda zor olur hem gitmem bu hafta hava güzelken bakıyım demiştm keşke eşim ctesi çalışmasa kimseye minnet etmezdim:sinifsinif:
anladım canım annende halanla baska zamn gıtseymı scanım..
kuzenınede maasa soranmı oldu sankıı
off anlıyorum senı canımm
yokmu hıc arkadasın falan
bilmiyorumkismile
üzülme canımm..
haftaya gıdersın acelen ne..
annen nıye yan çizdi.
Canım belki de hazır seninle çıkmışken beğendiğin şeylerin parasını vereceklerdir. halan o yüzden gelmek istemiştir kuzenin de maaşını o yüzden düşünüyor olabiler mi acaba:uhm:
Çok mu iyimser baktım olaya acabaaaaa bilmiyorumkismile
çikolata soslu fındıklı brownii ve ılık bi süttcokacimcoook
bilmiyorumkismileşimdi yok yani işyerinde var ama herkesin öğleden sonra bi programı vardır kardeşimde anaokulu öğretmeni nöbetçi bugün kadım bi başıma :gitme: bende onların dediği zaman gitmiycem işte kuzenimde alem sanki ne yapıcaksa parayı
ama cnaım netıcede kıs bu haftadan baska musaıt bı zamnaı yok ınsanın böle hevesının kırılması cok sınır bozucu oluyoCanım belki de hazır seninle çıkmışken beğendiğin şeylerin parasını vereceklerdir. halan o yüzden gelmek istemiştir kuzenin de maaşını o yüzden düşünüyor olabiler mi acaba:uhm:
bugunde gıtsınler ıllakı bısey almayı ıstıyolarsa sunları sen begen haftaya ben gelıp alayım desınler o zamn
sempatiksalakcinniohh yarasın tuğberke..sabahtan başladık sanırım cokacimcoook oburluk muhabbetine kaydirigubbakcemile3
uyanır uyanmaz baslıyo kusum bende o muhabbet:kedi:
Canım belki de hazır seninle çıkmışken beğendiğin şeylerin parasını vereceklerdir. halan o yüzden gelmek istemiştir kuzenin de maaşını o yüzden düşünüyor olabiler mi acaba:uhm:
kaydirigubbakcemile3 bence kuzeni de bişeyler alırım diye düşünüyor oraya kadar gitmişken parasız gitmek istemiyor haklı olarak.belki bebişe belki kendine..çok yanlış değilsin.haftaya gidersin canım yarın doğurmuyoruz ya ben de 1 ay içinde gidicem sabırsızlanıyorum ama zamanım yok daha öncesinde gitmeye
bilmiyorumkismile
ama cnaım netıcede kıs bu haftadan baska musaıt bı zamnaı yok ınsanın böle hevesının kırılması cok sınır bozucu oluyo
bugunde gıtsınler ıllakı bısey almayı ıstıyolarsa sunları sen begen haftaya ben gelıp alayım desınler o zamn
sempatiksalakcinni
Orası doğru canım sonuçta kız bugün gitmek istemiş de kuzenim de ne yapacaksa parayı yazmış ya ondan dedim di olumunekankayizsmile
halam kesin bişeyler almak için gelmek istemiştir de kuzenimi bilmiyorum alır o da ama ben bu beklentide değilimki zaten kimseden daha kimse çorap almadı oğluma herşeyini yapıyoruz biz zaten çok şükür çalışıpda işte hevesim kırıldı bi kere ya siz burda yazıyosunuz eminönüne gidenler felan hep bende merak ettim sonrada gidilirde hani ağırlaşırsam gezemezsem felan dedim kocamda sağolsun ben gezdirrim yarın seni üzülme ebebeğe gideriz istediğini alırsın dedi
bilmiyorumkismile
ama cnaım netıcede kıs bu haftadan baska musaıt bı zamnaı yok ınsanın böle hevesının kırılması cok sınır bozucu oluyo
sempatiksalakcinni
dae ya nolcak bizim halimizz sen gene zayıfsın ben var ya giderek şişiyorum balon gibi olcam eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 bence kuzeni de bişeyler alırım diye düşünüyor oraya kadar gitmişken parasız gitmek istemiyor haklı olarak.belki bebişe belki kendine..çok yanlış değilsin.haftaya gidersin canım yarın doğurmuyoruz ya ben de 1 ay içinde gidicem sabırsızlanıyorum ama zamanım yok daha öncesinde gitmeye
bilmiyorumkismile haklısın
halam kesin bişeyler almak için gelmek istemiştir de kuzenimi bilmiyorum alır o da ama ben bu beklentide değilimki zaten kimseden daha kimse çorap almadı oğluma herşeyini yapıyoruz biz zaten çok şükür çalışıpda işte hevesim kırıldı bi kere ya siz burda yazıyosunuz eminönüne gidenler felan hep bende merak ettim sonrada gidilirde hani ağırlaşırsam gezemezsem felan dedim kocamda sağolsun ben gezdirrim yarın seni üzülme ebebeğe gideriz istediğini alırsın dedi
Canım hallolur herşey hiç boşuna bozma moralini. Benim de annemler burda değil kayınvaldemler yan apartmanda ama gördüğüm yok onları kendi alemlerinde onlar da oraya buraya seyahata gidip duruyorlar. Daha bi çöp almadıkları gibi neye ihtiyacınız var bile diye sormadılar. Bi de eşim tek çocuk ve ilk torunları olcak. Aman zaten çok zevksizler :kedi:
En güzeli eşinle gezip bakmak biz de ya pazarları ya da akşamları hallettik işlerimizi canım. Üzme bebişini de kendini de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?