2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebişler keyifleri ve rahatları yerinde olunca tepişiyorlarmış canım. eziliyorum alarmı değildir o rahatım ben keyfim yerinde mesajıdır

benim de öyle ya ne tarafa dönsem o tarafımı tekmeliyor nasıl yatacağımı şaşırdım inankii bilmiyorumkismile geçmiş olsun

ısırma kızımıııı sempatiksalakcinni

Gunaydin kizlar sizlere bisi sorucam ya,
su demir ilaci size de bulanti veriyor mu?
Ben iki gun once yuttum yatarken gece uyandim bir midem bulaniyor,
dun yutmamistim bisi yoktu bugun de yuttum gece yine midem bulandi cok kustum ya. :1ninca:
Saat kac olmus hala bogazim nasil yaniyor nasil agiriyor.
Demir hapindan dolayi midir ki acaba bu bulanti.
2 gun yutmayim sonra tekrar birdaha yutayim diyorum denemek icin.

Suratim da yine carsamba pazarina dondu grrrrr.:umursamaz:

bende hiç bulantı yapmıyor.. bilmiyorumkismile

cnm o bulantı ondan olmuyoooo benimde 2gündür az süren bi bulantım var
normalde hiç olmamıştı 2gündür var sordum sebebide bebişi yukarıda taşıdığım için mideye baskı uyguluyooooo genelde akşam saatlerinde olmak üzere ortaya çıkıyoooo yoksa demir hapı vitamin hapı falan bulantı yapmassssss

Ben akşam yemeğinden 1 saat önce içiyorum hiç bulantı yapmadı. Yani aç karnına içiyorum ve süt falan içmiyorum o süre zarfında. O şekilde içmem söylendi demir ilacını belki de bunun önemi vardır

kan hapı ben gunde ıkı kez alıyorum ama bendede yaomıyor..
ac karnına ıcmen gerekıyor o ılacı sen tok mu alıyosun yoksa

bende de bulantı yaptığından öğle yemeğinden 2 saat sonra alıyorum demir ilacımı sen de öyle yaparsan bulantın kalmaz.ilacı içince de en az 1 saat bişey yeme ama tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…