sırek dalıyorum valla gecmıse bakamıcam(((
bütün kıs boyun ca kendımı korudum bahara yalasmısken hasta oldum ya..
burnum yanıyo bogazım acıyo bu günü ıhlamurla gecırıcem valla ..
zaten uyuyamadım velet ne tarafa yatsam tekme atıyo ezılıyo sanıyorumbilmiyorumkismile
sızler nasılsınınz
halam kesin bişeyler almak için gelmek istemiştir de kuzenimi bilmiyorum alır o da ama ben bu beklentide değilimki zaten kimseden daha kimse çorap almadı oğluma herşeyini yapıyoruz biz zaten çok şükür çalışıpda işte hevesim kırıldı bi kere ya siz burda yazıyosunuz eminönüne gidenler felan hep bende merak ettim sonrada gidilirde hani ağırlaşırsam gezemezsem felan dedim kocamda sağolsun ben gezdirrim yarın seni üzülme ebebeğe gideriz istediğini alırsın dedi
sen nirde oturuyon bakemmm
sanırım send ekomsusun
ben sıfır beden halıme sanırım donemıycem bı dahadae ya nolcak bizim halimizz sen gene zayıfsın ben var ya giderek şişiyorum balon gibi olcam eyvahedigeldismile
ya benı en cok korkutan kılo verskte gobegımız ya böle vıcık vıcık sarkık kalırsa nolucak
ayy işlerim vardı bitirdim sonunda..
bu arada göbüşümü görenner görmeyennere annatsın sempatiksalakcinni
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/323559-2010-haziran-annelerinin-gobuslerii-55.html
sırek dalıyorum valla gecmıse bakamıcam(((
bütün kıs boyun ca kendımı korudum bahara yalasmısken hasta oldum ya..
burnum yanıyo bogazım acıyo bu günü ıhlamurla gecırıcem valla ..
zaten uyuyamadım velet ne tarafa yatsam tekme atıyo ezılıyo sanıyorumbilmiyorumkismile
sızler nasılsınınz
ısırma kızımıııı sempatiksalakcinnigördüm gördüm ısırayımmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
günaydın bu arada kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sen nirde oturuyon bakemmm
sanırım send ekomsusun
ben sıfır beden halıme sanırım donemıycem bı daha
ya benı en cok korkutan kılo verskte gobegımız ya böle vıcık vıcık sarkık kalırsa nolucak
karboksiterapi diye bişey var en kötü ihtimal ondan yaptırırız canım sıkılaştırma selülit vs için yapılan bir işlem ama senin yaşın daha çok küçük kg vermen çok daha kolay olacaktır biraz sporla göbeğini de eritir taş gibi olursun.valla ben oldum 30 kg vermek de zorlaşacak artık ama kararlıyım evlendiğim zamandaki kg.ma dönene kdr dikkat edicem.ben evlendiğimde 49 kgydum kaydirigubbakcemile3 işe başlayınca kg aldım burda oturmaktan sanırım bilmiyorumkismile
karboksiterapi diye bişey var en kötü ihtimal ondan yaptırırız canım sıkılaştırma selülit vs için yapılan bir işlem ama senin yaşın daha çok küçük kg vermen çok daha kolay olacaktır biraz sporla göbeğini de eritir taş gibi olursun.valla ben oldum 30 kg vermek de zorlaşacak artık ama kararlıyım evlendiğim zamandaki kg.ma dönene kdr dikkat edicem.ben evlendiğimde 49 kgydum kaydirigubbakcemile3 işe başlayınca kg aldım burda oturmaktan sanırım bilmiyorumkismile
ayyhhh şımariim miizemuszemuszemuszemus
Bebişler keyifleri ve rahatları yerinde olunca tepişiyorlarmış canım. eziliyorum alarmı değildir o rahatım ben keyfim yerinde mesajıdır
benim de öyle ya ne tarafa dönsem o tarafımı tekmeliyor nasıl yatacağımı şaşırdım inankii bilmiyorumkismile geçmiş olsun
bende hiç bulantı yapmıyor.. bilmiyorumkismileGunaydin kizlar sizlere bisi sorucam ya,
su demir ilaci size de bulanti veriyor mu?
Ben iki gun once yuttum yatarken gece uyandim bir midem bulaniyor,
dun yutmamistim bisi yoktu bugun de yuttum gece yine midem bulandi cok kustum ya. :1ninca:
Saat kac olmus hala bogazim nasil yaniyor nasil agiriyor.
Demir hapindan dolayi midir ki acaba bu bulanti.
2 gun yutmayim sonra tekrar birdaha yutayim diyorum denemek icin.
Suratim da yine carsamba pazarina dondu grrrrr.:umursamaz:
Gunaydin kizlar sizlere bisi sorucam ya,
dun yutmamistim bisi yoktu bugun de yuttum gece yine midem bulandi cok kustum ya. :1ninca:
sağol yivrum..özge yeni gördüm göbeğini maşallah sana.benimkisi de o kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?