cnm o bulantı ondan olmuyoooo benimde 2gündür az süren bi bulantım var
normalde hiç olmamıştı 2gündür var sordum sebebide bebişi yukarıda taşıdığım için mideye baskı uyguluyooooo genelde akşam saatlerinde olmak üzere ortaya çıkıyoooo yoksa demir hapı vitamin hapı falan bulantı yapmassssss
kan hapı ben gunde ıkı kez alıyorum ama bendede yaomıyor..
ac karnına ıcmen gerekıyor o ılacı sen tok mu alıyosun yoksa
sağol yivrum..
yakınız zaten senle 8 gün var aramızda aklinialirimsmile
Canım hallolur herşey hiç boşuna bozma moralini. Benim de annemler burda değil kayınvaldemler yan apartmanda ama gördüğüm yok onları kendi alemlerinde onlar da oraya buraya seyahata gidip duruyorlar. Daha bi çöp almadıkları gibi neye ihtiyacınız var bile diye sormadılar. Bi de eşim tek çocuk ve ilk torunları olcak. Aman zaten çok zevksizler :kedi:
En güzeli eşinle gezip bakmak biz de ya pazarları ya da akşamları hallettik işlerimizi canım. Üzme bebişini de kendini de.[/Q
Ewet benim kayınvalidemlerde sormadi bile daha ne eksik diye onlarında durumları var annemde elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyo üzülüyo o da çok bişey yapamıyorum diye babam emekli şimdilik sağlık sorunları nedeniyle çalışmıyo iki kardeşim çalışıyo bide evde ben istemiyorum ondan bişey zaten yanımda olsun yeter hemen ihtiyacı bitmiyo ya diyorum onada çocuk bi dünyaya gelsin sonrasıda var bu işin o zaman alırsın diye teselli veriyorum
Ben akşam yemeğinden 1 saat önce içiyorum hiç bulantı yapmadı. Yani aç karnına içiyorum ve süt falan içmiyorum o süre zarfında. O şekilde içmem söylendi demir ilacını belki de bunun önemi vardır
Ciddi mi ondan mi oluyor dersin? Ama benim kiz cok assagida yukariya cikmadi ki hic.
Oyle mi bunu da hic demedi doktorum bende yatarken iciyorum
vucutum iyicene emsin diye orada mi hata yapiyorum,
siz sabahlari mi iciyorsunuz?
Ciddi mi ondan mi oluyor dersin? Ama benim kiz cok assagida yukariya cikmadi ki hic.
bilmiyorumkismileevt kuşum bakalım önce hangimiz doğuracak bilmiyorumkismile
merhaba kızlar şeker yüklemesinden geliyorum
mahvoldum resmen . içerken birşeyim yoktu gayet güzel içtim ama aradan yarım saat geçtikten sonra fena olmaya başladım
kafam yerden kalkmıyor, gözlerim kapanıyor resmen sarhoş gibi oldum.
sizinde böyle mi olmuştu ???
bu arada sensicim kan hapımı bende gece yatarken alıyorum. doktorum öyle de alabilirsin demişti.
Kızlar bakın gezinirken ne buldum...
merhaba arkadaslar
mart ayı chicco depo satıs gunleri 19 mart 18:00 -21:00
20 mart 9:00-12:00 arasındadır .
İstanbulda olanlar değerlendirir belki.
bilmiyorum cnmmmm benm 2gündür olan bulantı sebebim buuu hatta bu olay ilerlerse rflüde ondan da oluyormuşşşşş
belki de senin başka bir şeydir ama demir hapı bulantı yapmasssss
doktorum ozellıkle ac karnına ıc dedı
prospektusundede ac karnına ıcılmesı gerektyıgı yazıyor
ve sut ve sut urunlerıyle beraber alınmamalı
yemeklerden 1 saat kadar once ıcmek en dogrusu..
ben kalkar kalmaz ıcıyorum sonra kahvaltıyı haazırlayı öle karnımı doyuruyorum
bende kansızlık fazl cıkınca ıkıye cıkardı dr ılacı
onuda aksam 6.30 gubu alıyorum 7.30- 8 arasıda yemegımı yıyorum
asyam gecmıs olsunn dıkkat et kendınee
açlıktan tansıyonun dusmus olmasın canım
bende ac karnın agıtmıstım suyu ıctım zaman gectıkce mıdem fena olmaya baslamıstı
basım donmustu mıdem bos oldugundan öle oldum dıye dusunuyorum..
sonucu ne zamn alcaksın
merhaba kızlar şeker yüklemesinden geliyorum
mahvoldum resmen . içerken birşeyim yoktu gayet güzel içtim ama aradan yarım saat geçtikten sonra fena olmaya başladım
kafam yerden kalkmıyor, gözlerim kapanıyor resmen sarhoş gibi oldum.
sizinde böyle mi olmuştu ???
bu arada sensicim kan hapımı bende gece yatarken alıyorum. doktorum öyle de alabilirsin demişti.
Hmm canim benim zaten hamilelikten once ulserim var midem cok saglam degil yani. bilmiyorumkismile
Affedersin bir iki haftadir da yediklerim geri geliyor agzima gibi bisi oluyor. Rflu ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?