2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ewet canım mesela kilosu 3 gün önde gidiyo ama boyuda Fl değeriyse eğer 5 gün geriden benimki kısa tombiş bişey sanırım kaydirigubbakcemile3

Kızım senin kayınpederden nerelerde bulunuyor? Bize keleği düştü de sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

ewet haklsın ümraniye daha renkli bu ebebeğe ümraniyenin içinden nasıl gidilir tarif edebilirmisin yarın için

otobuslemı gelceksınız canım

Evet bizdeki pekmezi de bizimkiler yapti ama inan agzima alamiyorum.
Pekmez'i hayatta icemem ben.

bende alamıyordumm
once lımon sıktım pekmezın ıcıne bıraz o sekılde alıstırdım kendımı sende bı dene derım
bıkac gun lımonlu ıc degısık oluyo sonra sade ıctıgınde daha kolay oluyo

ewet canım mesela kilosu 3 gün önde gidiyo ama boyuda Fl değeriyse eğer 5 gün geriden benimki kısa tombiş bişey sanırım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yok bee şimdiden hiçbişi belli olmaz yiurum..
benimkininde boyu normalde 2 hafta küsür önde gidiyo..
kılçık gibi bişi olcak herhalde

hiiçç sizi okuyom
ööle bugünü bitirmeye çalışıyom sempatiksalakcinni
bişey kalamdı nan surda 1.5 saat sona gıtceksın zaten..
sende var bı haller ıkı gundur durgunsun..

Kızım senin kayınpederden nerelerde bulunuyor? Bize keleği düştü de sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

ay canım valla tek sanslı yonum kayınpederım..
kaynanadan yana hıc sansım yok
anne babamdan bıle daha cok yardımcı oluyor bana hakkını yemeyeyım..
bize gelır o gelınce yemek yapıyo olursam mutlaka gelır mutfag ayardım eder
ben yaparım dıye ısrar ederım yınede oturmaz.
yemekten sonra bulasıkları ben yıkayım der.
sadece hamılelıgımde degıl oncedende böleydı torunu ıcın yaomıyo yanı yalnızca.
gece hastaneye esım yalnız gıtmemı sıtemedı annemı arayım dedı bende kaynanama gıcık oluyorum ıstemıyorum dedım kayınpederde bızdeydı ben gotururum sankı annen le gıdınce yıne otobuse mınıbuse buncekler bıde onu tasıycak dedı
sabahın korunde gledı aldı benı banle beraber sıra bekledısempatiksalakcinni

Hic boyle birsey akil edemedim, o sekilde deneyim ozaman.
Bizimkiler de kiziyor icmedigim icin cok faydali falan diye ama inan icim almiyor.
Senin dedigin gibi deneyim bakalim ozaman daha kolay olur mu.
Hem limon sikayim hem limon'u biraz kemireyim sonra iceyim. kaydirigubbakcemile3

yok canım arabayla gelicez

tarif özürlüuüm ama yınede yardımcı olayım..lıbadıye caddesını bılıyorsunuzdur..
umranıye yonunden lıbadıyeye caddesınden devam ederken lıbadıye koprusu cıkıyo karsınıza.
devlet su ıslerı otobus duragını gectıkten sonra tam koprunun gırısınde ısıklar var koprunun uzerınden gecmeden saga donuyosunuz ılerde solda magazayı gorursun..
nası tarıf ettım ama
bu bahsettıgım kopru lıbadıye koprusu tam donecegınıız yerde solda ısmont var sız saga doneceksınız

huhuuuu ben geldiimmmm

annem pcmi almıştı
onuda evde unutmuş gittim onu aldım
accukta uyudum nihayet geldim:ecrin_bebek:

evet evet lımonu sık bırazda kemır sonra gozunu kapat tatlı kasıgı yerıne yemek kasıgı kullan hemencık yut zor degıl valla lımonlu guzel oluyo
alısıyo ınsan

bişey kalamdı nan surda 1.5 saat sona gıtceksın zaten..
sende var bı haller ıkı gundur durgunsun..
yok kıs valla bişi yok
işyerinden sıkılıyom galiba artık zamanda azaldıkça
son 8-9 haftam kaldı bakalım hayırlısıynan sempatiksalakcinni

canım güsel birşeye benziyo aslında..
orda görürsem bakarım buna da..
en önemlisi kumasının ses çıkarmaması hışırdamamasıymış.
ona bakmak lazım

evt canım zaten netten alacak değilim de chicconun park yataklarına bakarken karşıma çıktı hoşuma gitti.sen de not al unutma bak bir bu modele de bulursan merciledim kuşum aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…