2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tamam canim yarin o sekil deneyim bakalim fark edecek mi.
Benimkisi zaten sadece tahmin demir ilacindan oldugundan emin degilim.

Bu arada sizin kan ve demir nekadar cikti ki, kac olunca cok dusuk oluyor?

bende sabahları aç karnına yutuyorum kan hapını kan değerlerim çok düşükmüş doktor kan iğnesi verdi alıp almamakta kararsızım
ıhmal etme derım..
bendede sımdılık ıkıye cıkardı kan degerlerım cok dusuk oldugundan kan grubumda 0 rh - o sebeple onlemımızı alalım takıpo edelım egerkı son aya kadar alt sınırın bıraz ustune cıkmazsa kan ıgnesı verıcem dedı

öğlen 2 de çıkacak ama yarın sabaha gidip alacağım.
eşim sağolsun tv sehpası aldı o gelecekmiş . kendisi de evde yok ben evde bekleyeceğim Çok üzgünüm çoook

telefonla sölemezlermı sonucu..

bende çok aç gitmedim ama niye böyle oldum anlamadım
sonuçları yarın sabah alacağım canım. eşimle konuştum da onun bir iş durumu var.
eve her an iş getirebilir. o yüzden şimdi kesin birşey diyemem . yarın ararım seni

Kızlar bakın gezinirken ne buldum...

merhaba arkadaslar
mart ayı chicco depo satıs gunleri 19 mart 18:00 -21:00
20 mart 9:00-12:00 arasındadır .

İstanbulda olanlar değerlendirir belki.

nerde satılıyor indirimli ürünleri bilmiyorumkismile

tamam canım
inşallah sonuçların güzel çıkar

bana kan ılacı verdı doktor bırını sabah aksam ac karnına alıyorum
dıgerını sadece aksamları tok karnına alıyorum bı sorun yasamadım

Tamam canim yarin o sekil deneyim bakalim fark edecek mi.
Benimkisi zaten sadece tahmin demir ilacindan oldugundan emin degilim.

Bu arada sizin kan ve demir nekadar cikti ki, kac olunca cok dusuk oluyor?

ay canım tahlılıme naktım ama bulamdım referans degerlerı zaten ayzıyor testte alt sınrıınde epey altında cıkmıs benımkı
halbukı bu zamna kadar hep normaldı kanım sık sık tahlıl yaptırıyodum hamılelıkten sonra oldu bu
her gun pekmez ve kuru uzum yıyorum ıgneye gerek kalmadan duzelsın su durum dıye

ben demir hapını sabah 7 civarı içiyorum
eşim evden çıkarken içiriyor, sonra ben uykuya devam ediyorum
8,30-9 civarıda kahvaltı yapıyorum

Aaaaaaa evet ben bugün 19 u zannediyorum. Son 1 saat kalmış kaydirigubbakcemile3

bende yarın 20 mart sanımıştım nasıl sevindim . ama takvime bakınca acı gerçekle karşılaştım

nisandakini değerlendirirz arcii üzülme canım..bu arada kesin açlıktan olmuştur onlar

nisanda var mı ?? varsa süper olur

yok canım ya benim hastane o kadar teknolojik değil henüz. zaten yarın gideceğim maltepeye sonuçları da alırım

kızlar yanı fl yı 7 carpıp boyu ölcüyodununzya
fl 37.1 7 ıle carpıyorum 259.7 cıkıyo
ultrason doktorunu sordum oda ben öyle bısı duymadım dedı bilmiyorumkismile

Reflü, asitli mide içeriğinin yemek borusuna gelmesi ve uzun süre temas etmesiyle yemek borusunun asitten kendini koruma özelliğinin yok olmasından kaynaklanır. Erişkinlerin yaklaşık %20'sinde reflü görülmektedir.
alıntı

pekmez ve siyah üzüm kan değerlerini yükseltiyormu bi de pekmezi ne kadar içiyosunuz

tuzlada deposu var canım her ay belli günlerde halka satış yapıyorlarmış uygun fiyata ben de değerlendiricem hatta tanıdık da buldum ordan sempatiksalakcinni

süpermiş, tuzla bize yakın sayılır
nerden duyruluyor bu günler, kaçırmayalım bari nisandakini

kızlar yanı fl yı 7 carpıp boyu ölcüyodununzya
fl 37.1 7 ıle carpıyorum 259.7 cıkıyo
ultrason doktorunu sordum oda ben öyle bısı duymadım dedı bilmiyorumkismile

bende sorduğumda fırçaladı beni boy ölçülmez dedi bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…