D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #71.941
kaldım bugün bi başıma ne yapsamki fisfisfis
bende yarın 20 mart sanımıştım nasıl sevindim . ama takvime bakınca acı gerçekle karşılaştım
nisanda var mı ?? varsa süper olur
tuzla mermercıler organıze sanayı sitesinde..1 defa yapılıyormuş canım ama takip etmek lazım internetten
pekmez ve siyah üzüm kan değerlerini yükseltiyormu bi de pekmezi ne kadar içiyosunuz
ay canım tahlılıme naktım ama bulamdım referans degerlerı zaten ayzıyor testte alt sınrıınde epey altında cıkmıs benımkı
halbukı bu zamna kadar hep normaldı kanım sık sık tahlıl yaptırıyodum hamılelıkten sonra oldu bu
her gun pekmez ve kuru uzum yıyorum ıgneye gerek kalmadan duzelsın su durum dıye
bu elhamra da gelemedi.. sempatiksalakcinni
büyük sürpriz vardı evde herhalde aklinialirimsmile
süpermiş, tuzla bize yakın sayılır
nerden duyruluyor bu günler, kaçırmayalım bari nisandakini
bende sorduğumda fırçaladı beni boy ölçülmez dedi bilmiyorumkismile
sen camlıca e- bebeke yakınmı oturuyosun
aklinialirimsmilebende öle dusundum o yuzden arayıp mesajda atmıyorum
uykum var ama sırf onu beklıyorum gelemdı bı turlu
ne yaptılarsa artıkksempatiksalakcinni
archi bende sana onu soracaktım sen sabahları hangi pekmezi içiyorsun
benim kan değerlerim yerlerde kadın doğum doktorum 3 e çıkarıyor, hemotoloji uzmanı 1 den fazla içmeme izin vermiyor akannehir
alternatif tıptan yararlanmam lazım
ben çekmeköyde oturuyorum canım o tarafta ebebeğe çok yakın değil ama bugün eve gitmek gibi bi niyetim yok valla en kötüsü burdan kadıköye inip gezicem çok bunaldm bilmiyorumkismile ebebeğe bi gidemedik yarın kociş götürücek beni inşallah oraya söz verdihihoyyyt
daemon bilgilerin için teşekkür ederim canım
Canim etrafinda koy pazari, koy urunleri satan gibi bir market varsa oradan al,
diger marketten hazir aldiklarinda cok seker olur oda simdi cok iyi olmaz sana canim.
aa niye benim doktorum yanımda sesli olarak 7 ile çarpıp boyunu söylüyor bana
%100 doğru boyu değil ama aşağı yukarı tahmini olarak söylüyor
sen napıyon bugun pek bı sessızsınaklinialirimsmile
Canim etrafinda koy pazari, koy urunleri satan gibi bir market varsa oradan al,
diger marketten hazir aldiklarinda cok seker olur oda simdi cok iyi olmaz sana canim.
senı bugun fena kızdırmıslar
bende e bebeke yakın oturuyorumd aondan sordum
sıteden bıkac kısı komsuyuz burda da sendemı komsusun yoksa dıcektım
ama uzakmıssın..
cık cık havaguzel ama alısverıs yapıcaksan bebk ıcın kadıkoyde pek bısey yok umranıyeye gıt derım
ewet haklsın ümraniye daha renkli bu ebebeğe ümraniyenin içinden nasıl gidilir tarif edebilirmisin yarın için
ben sormuştum riskli gebelik uzmanına gitmiştim hastanede dedim Fl değeri boyumu bi kaç gün geriden geliyo sanki dedim haftasına göre olsun dedi bu dedm boyu kısamı demek ne demek saçmalama dedi bi kızdı sen kaç numara ayakkabı giyiyosun dedi bana 37 dedim ee bende 46 giyiyorum hangimiz anormaliz dedi evet dedim doğru saçma sapan şeyleri kafana takma dedi şu an herşey normal dedi kaydirigubbakcemile3
bizimde köyden gelıyor pekmez ve sıyah uzum.
kayınpederım goturmustu en son hastaneye o gun ogrendı kansızlıgım oldugunu aynı aksam kavanıoz kavanoz pekmez ve sıyah üzüm getırdı banakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?