2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana yardıma gelmesı ablamı dusunmesıne engel degılkı
annem suan evde cocuklarda babalarında ablamda ısınde onun ıcınde suan bı sey yapıyo degılkı
ahh aylınım anne oldugu ıcın ıyı tarafından bakmaya calısıyosun ama oyle degıl
artık hıc umrumda degıller
allah kımseyı bana muhtac etmesın
cunkı ıcımden gelerek bısey yapmıycam onlar ıcın mafoldumben

ahhh canim ya,bende öyleyim inan.kocandan baska yardimcin olmaz.hadi benim ailem trde,burda kayinvalidem görümcem.ama kimsenin faydasi yok inan.herkes kendi halinde.kayinvalide kendi halinde,görümce zaten bütüngün calisiyor.es dost diyor yardima ihtiyacin varsa hemen gelelim diye ama el nereye kadar yetisir.kendi kendimize yapiyoruz herseyimizi.onun icin eslerimizden baska yardimcimiz yok.Allah büyük surda toplam 2.5 ayimiz kaldi.kendinide fazla yorma daecim.bu aylardada dikkatli olmamiz gerekiyor.

Güneşim hiç pas vermiyosunnnn ne iş len?
Makinam var diyemi yapıyosun yoksa kaydirigubbakcemile3

kuzu anlıyorum ben seni ama güneşimin dediği gibi
kimseyi değiştiremiyosun
annen biliyo senin kuvvetli ve kendi başına bişeyleri başarabileceğini
salmış buırakmış
hiç laf bile sokma derim
gerek yok
sen eşinle iyi ol
Allah onlardan razı olsun
kızıyoz ediyoz ama az kaprisimizi çekmiyolar garipler

kızlar elımde degıl sınırlerım cok bozuldu.
engel olamıyorum
nasıl anne anlamıyorumkı
ama bu yaptıgıyle ıyıce soguttu kendınden.
hamılelıgımden bu yana bı kere geldı evıme ondada yıne cok hastayım dıye 1 hafta zırladımda ben ayaklandıktan sonra geldı
hıc mı ıcı sızlamaz bılmemkı

elh dogru soylüyor demekki sana cok guveniyor annen kendi isini kendin goruyorsun her zaman çok becerikli olmasaydın kuşum sen de bilmiyorumkismile.ben de calısıyor olmasam annem de bu kadar yardıma gelmezdi belki de.biraz da ondan sanırım.üzülme ne olur yaaa:1hug:

yok canım ya onunla alakalı oldugunu hıc sanmıyorum
1 haftadır hasta yatıyorum kendıde bılıyo
onur ısyerınden ızın alamadıgı ıcın doktora gıdemıyorum dıyorum
kadın bana gel buray aben senı gotureyım doktora dıyo
onlara gıtmem zaten bı saat
oglen ıkıde konusuyoruz bunu
daha kahvaltı ypmadım dıyorum
anne olsa ıcı sızlar bırazcık ya
bunun bana guvenmekle ne ılgısı var

bilmiyorumkismile of ne bileyim canım ya.değiştiremiyoruz işte kimseyi.haklısın valla ne diyeyim kuşum ya seni biraz boşlamışlar bu ara sanırım ablanın sorunlarından ötürü..hoş gör bebeğini düşün başka yapacak bişey yok güzelcim

keske ablamın durumundan oturu olsa
ama alakası yok..
zaten hep böleydı elkı hamıleyım dıye bıraz ılgılı gıbı davranırlar dedım öyle umıd ettım ama olmadı ıste

keske ablamın durumundan oturu olsa
ama alakası yok..
zaten hep böleydı elkı hamıleyım dıye bıraz ılgılı gıbı davranırlar dedım öyle umıd ettım ama olmadı ıste

ne diyeyim canım iyiki eşin sana karşı çok ilgili iyi ve yardımcı onunla yetinmeye çalış yapacak bişey yok allah herkesi bişeylerle sınıyor yazık ki..kimsenin hayatı emin ol ki dört dörtlük değil kimi ailesinden kimi eşinden kimi eşinin ailesinden kimi işinden kimi ise çok daha kötüleriyle sınanıyor bu hayatta.sabırlı ol sen gene yüreğini ferah tutmaya çalış.

hadi gülelim biraz...
gecen sene 20 mart...
doğum günüm...
kayınvalidem arar...
-kızım nasılsın
-iyi valla anne evdeyim
-sen nasılsın iyi işte
-anne bugün günlerden ne
-aaaaa tamamen unutmuşum bugün newruzzzz

:roflol:

akannehiraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 ya siz cok alemsinizz hee sen çok komiksin kaynanan da malzeme veriyor sen de eğlenmesini biliyorsun afferin kız hep böyle ol..

akannehiraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 ya siz cok alemsinizz hee sen çok komiksin kaynanan da malzeme veriyor sen de eğlenmesini biliyorsun afferin kız hep böyle ol..

pembikim napim kıs yoksa bu kadın kafayı yedirtir insana:roflol:

anaaaummmmmmmmmmm
KARGAM geldiiiii

uklaaam sen yoksun kargan geldi hemen cicilere ekliyorum kızlar
ya bayıldım süper bunlar yaaa
herkese gösterdim tükkanda mannak didiler baaabilmiyorumkismile

ekle bakalım ben de merak ettim bilmiyorumkismile

kızlar saat 4 olmuş dalmışım ben yaa..ben cıkıyorum zaten kimse de kalmamış..iyi haftasonları herkese..

Elhamraaa :) naber kimse yok sanırım bu arada mutlu yıllar canım :) doğum günün kutlu olsun :)

elhiimmm

cicilerın cok guzel.
guzel gunlerde gıysın bebikin..
dun aksam ukla teyzemiz bisede süprüs verdi..

uklaaammm tişikkürler yivrummm..

elhim bu arada merak etme uyudum bıraz ama abuk sabuk ruyalar gordum basım agrıyo..
sımdı yemek falan yapayım barı gorusuruz cicim
aksam olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…