- Konu Sahibi daemon
-
- #72.141
Güneşim hiç pas vermiyosunnnn ne iş len?
Makinam var diyemi yapıyosun yoksa kaydirigubbakcemile3
kızlar size haşim işcan maceramı anlatayım..
öncelikle kocama aşırı derecede sinir oldum, hemen sıkıldı, biz tek dükkanla sınırlı kaldık, öle dükkan dükkan gezip araştırma yapamadım.. hatta iki ayagımı bir pabuca soktugu için soracaklarımı da soramadım.. meloş ya arabanın tek fiyatını bile soramadım..
daha doğrusu çogu şeyin kendi fiyatını tek başına pek soramadım.. çünkü satıcı da, toplu alışveriş üzerinden %20 indirim yaptı ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım size :umursamaz:
Chicco trio for me (kırmızı-gri)(bebek arabası, anakucağı/ oto koltugu) port bebesi çok yer kaplayacak ve adam da yazın çok kullanamazsın dedi diye almadım - 995 TL.
Chicco you&me fizyolojik kanguru - 200 küsür liradan 180 liraya düştü ilk etapta
Kraft 504 park yatak (pembesi yoktu,katalogda bile yoktu, o da kırmızı gri) 200 TL. gibi bişiydi sanırım
Chicco Bebek Telsizi - 80 TL.
Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence - 130 TL.den 100 TL.ye düştü.
Bunların hepsini 1500 TL.ye aldık toplamda..
Tek tek inmiş fiyatlarını aklımda kaldıgı kadar yazdım ama toplu halde %20, %25 gibi bişi indi adam.
kızlar size haşim işcan maceramı anlatayım..
öncelikle kocama aşırı derecede sinir oldum, hemen sıkıldı, biz tek dükkanla sınırlı kaldık, öle dükkan dükkan gezip araştırma yapamadım.. hatta iki ayagımı bir pabuca soktugu için soracaklarımı da soramadım.. meloş ya arabanın tek fiyatını bile soramadım..
daha doğrusu çogu şeyin kendi fiyatını tek başına pek soramadım.. çünkü satıcı da, toplu alışveriş üzerinden %20 indirim yaptı ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım size :umursamaz:
Chicco trio for me (kırmızı-gri)(bebek arabası, anakucağı/ oto koltugu) port bebesi çok yer kaplayacak ve adam da yazın çok kullanamazsın dedi diye almadım - 995 TL.
Chicco you&me fizyolojik kanguru - 200 küsür liradan 180 liraya düştü ilk etapta
Kraft 504 park yatak (pembesi yoktu,katalogda bile yoktu, o da kırmızı gri) 200 TL. gibi bişiydi sanırım
Chicco Bebek Telsizi - 80 TL.
Fisher Price Kelebekli Rüyalar Dönence - 130 TL.den 100 TL.ye düştü.
Bunların hepsini 1500 TL.ye aldık toplamda..
Tek tek inmiş fiyatlarını aklımda kaldıgı kadar yazdım ama toplu halde %20, %25 gibi bişi indi adam.
aynen öyle valla..Hayırlı olsun özge, Yağmur güle güle kullansın. Ay büyün kocalar aynı şekilde, gitmeden önce dırdır, gittikten sonra da sıkılıp bir an önce kaçıp kurtulma isteği, ama yine de ortalama bir fikir edindik kuzu. Sağol
Hayırlı olsun özge, Yağmur güle güle kullansın. Ay büyün kocalar aynı şekilde, gitmeden önce dırdır, gittikten sonra da sıkılıp bir an önce kaçıp kurtulma isteği, ama yine de ortalama bir fikir edindik kuzu. Sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?