2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elhamraaa :) naber kimse yok sanırım bu arada mutlu yıllar canım :) doğum günün kutlu olsun :)

teşekkürler meximmmopuyorumnanaktan

oh timam kuşum kafayı toplamışsındır şimdik uyku iyi gelmiştir
benimde sayfa acık ama kimse yok diye bakmıyodum
yeni gördüm

canım hıc bısey yaomak ıstemıyo.
of yaa

Patates yemeği yaptımmmmm... dae... Sen de yapsana...

Ben bugün oğlumu görmeye gittim edepsiz babası yok diye yine yüzünü göstermedi bize hep böyle yapıyor :) Babasız gittiğimizde göstermiyor yüzünü :)

Doktor çok iyi dedi . 1 hafta önden gidiyor ama şuan için bir problem olmazmış bende şeker ççıkınca biraz endişeleniyorum kilosu 1323 gr olmuş boyuda yaklaşık 38-39 cm :)

Bu arada iki gündür idrar yollarımda problem var gibi hissediyordum bugün tam idrar ve kültür testi yaptırdım sanırım iltahap var kültür testini de pazartesi alacağız sanırım benim şeker ve bartholin kisti ki hala arada tekrarlıyor idrar yolları enfeksiyonunu tetikliyormuş.

of nerdesiniz kızlar ya

Maşallah oğluna. Koca adam olmuş Umarım test sonuçları temiz çıkar cnm. Belki de sadece büyüyen karnının yaptığı baskıdandır.

Maşallah oğluna. Koca adam olmuş Umarım test sonuçları temiz çıkar cnm. Belki de sadece büyüyen karnının yaptığı baskıdandır.

İnşallah canım idrar testi çıkmış orada bazı değerler yüksek gibi ama kültür önem kazanıyor sanırım ozamanda doktor 2 kez gidip gelme olmasın diye 2sinide yaptırdı diğeride pazartesi çıkar inşallah sorun olmaz bol su içmem lazım sanırım .

mexelina maşallah Egeye

Kizlar ya galiba benim bulantim demir ilacindan degil,
tekrar bulantim basladi yutmadigim halde. :1ninca:

ise giderken erken kalkıyoruz diye uyuyamıyorum sabahın köründe fırlıyorum yataktan sonra aklıma geliyo haftasonu olduğu ama malesef giden uyku geri gelmiyo

Kizlarda baglanti sorunu var sanirim..ben nasil girebiliyorum anlamadim..balima denk geliyo galiba bilmiyorumkismile

merhabalar kızlar 2 gündür beri noluyo yaaaaa.kimler var?? aşağıda isimler görünmüyor :

Selam 2010 Haziran anaları ahalisi
nihayet düzelmiş site, bugün ıstanbul'da harika bir gün vardı

Evet hava superdi ben de sirt agrim olmadan sahilde biraz yuruyebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…