Elhamraaa :) naber kimse yok sanırım bu arada mutlu yıllar canım :) doğum günün kutlu olsun :)
elhiimmm
cicilerın cok guzel.
guzel gunlerde gıysın bebikin..
dun aksam ukla teyzemiz bisede süprüs verdi..
uklaaammm tişikkürler yivrummm..
elhim bu arada merak etme uyudum bıraz ama abuk sabuk ruyalar gordum basım agrıyo..
sımdı yemek falan yapayım barı gorusuruz cicim
aksam olmus
Ben bugün oğlumu görmeye gittim edepsiz babası yok diye yine yüzünü göstermedi bize hep böyle yapıyor :) Babasız gittiğimizde göstermiyor yüzünü :)
Doktor çok iyi dedi . 1 hafta önden gidiyor ama şuan için bir problem olmazmış bende şeker ççıkınca biraz endişeleniyorum kilosu 1323 gr olmuş boyuda yaklaşık 38-39 cm :)
Bu arada iki gündür idrar yollarımda problem var gibi hissediyordum bugün tam idrar ve kültür testi yaptırdım sanırım iltahap var kültür testini de pazartesi alacağız sanırım benim şeker ve bartholin kisti ki hala arada tekrarlıyor idrar yolları enfeksiyonunu tetikliyormuş.
Maşallah oğluna. Koca adam olmuşUmarım test sonuçları temiz çıkar cnm. Belki de sadece büyüyen karnının yaptığı baskıdandır.
Ben bugün oğlumu görmeye gittim edepsiz babası yok diye yine yüzünü göstermedi bize hep böyle yapıyor :) Babasız gittiğimizde göstermiyor yüzünü :)
Doktor çok iyi dedi . 1 hafta önden gidiyor ama şuan için bir problem olmazmış bende şeker ççıkınca biraz endişeleniyorum kilosu 1323 gr olmuş boyuda yaklaşık 38-39 cm :)
Bu arada iki gündür idrar yollarımda problem var gibi hissediyordum bugün tam idrar ve kültür testi yaptırdım sanırım iltahap var kültür testini de pazartesi alacağız sanırım benim şeker ve bartholin kisti ki hala arada tekrarlıyor idrar yolları enfeksiyonunu tetikliyormuş.
mexelina maşallah Egeye
Gunaydın kızlarr....bugun ne guzel bi gun alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?