2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman bizimkisinin babaannesi dedesi bişey bırakmaz canım eşim (şu an oturduğumuz ev var birazda birikmiş) zamanında kendi biriktirmiş etmiş (Allah razı olsun)ev almış gebzeden onu sattık burayı aldı işte ama oda eşimden yani babaanne dede fos ama benim babam Allah razı olsun bize bi sürü şey bıraktı memlekette bi dolu şey var (evler tarlalar) anneminde evi var (ist da) tarlaları var memelekette hepsi bizim çocuklara annem daha da yaparım diyor diğerlerinde tık yok yani

yatakları daha ince evet diğerleri gibi değil

bebek için güvenli yatış yastığı aldınızmı ben dün aldım bi tane bebedorunkini sempatiksalakcinni

delü :roflol:

şey uyumuşumda accukboshayallersmile

furma ösgem acıyoeyvahedigeldismile

telefonu habire ertelemişimde kuşum:kedi:

uklaaaa itiraf et yıurum yollamadım ösgeye deeee
:mymeka: klava: :mymeka:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ayy yeni uyandım yaaa uff çok uyuyorum yaa bilmiyorumkismile

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ayy yeni uyandım yaaa uff çok uyuyorum yaa bilmiyorumkismile

günaydınmı kafamçokkarıştı benim öğlen yemeği saatim geldi ne güzel valla bugün bende hiç işe gelmek istemedim keşke bende evde olsam :sinifsinif:

kızlar yazmıyonzmu sıtedemı sorun var neyse benmde yemek saatım geldi aclıktan ölüyorum bende yemege kacarrr....

bende yarın yüzden düşüyorum bu arada alkisalkisalkis
hadi hayırlı olsunn artık çift rakamlara düşüosun yarınn:dance::içelim:
günaydınmı kafamçokkarıştı benim öğlen yemeği saatim geldi ne güzel valla bugün bende hiç işe gelmek istemedim keşke bende evde olsam :sinifsinif:

sabah 7de eşime kalkıp kahvaltı hazırladım onunla beraber kahvaltı yaptım
eşimi yolcu ettikden sonra tekrar yatıp uyudum ve şimdi kalktım
:kedi:

Yaaa kizlar niye birileri anlasin diye bekliyosunuz ki..direk soyleyin bence...ben soyledim ve eminim cok mutlu oldular...dedim yatagin icini ben almiyorum gidin begenin alin..yatak yorgan ben de kizimi babannesi dedesi almis diye yatirayim dedim..dusunemiyolar bence cunku onlarin zamanin pek cok sey farkliymis..cogunu da unutmus hem annem hem kayinvalidem ben yon veriyorum isleri sansa birakmamak icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…