2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayıldım kızzz bu habere vallahiiiiiiiiiiiiiiiii şimdi kendimi daha iyi hissediyorum kısss gitmiyosunuzzzzzzzzzz yaaa ne sevindim valla çok üzüldüydümmm yine beraberiz züt annemmmmmmmmmmmmm hehe yerlere strafor döşetilir sonra paranız olursa içerden mantolama yaptırırsınız sıcak sıcak oturursunuz biz bu sene bina dışına döşettik hem doğalgaz bile daha az geliyo ayyyy çok mutluyummmsempatiksalakcinni:lepipuyorumnanaktanŞeniz

bu arada uklacım özgecımm cicilerını z hayırlı olsun karsının anasını aglatmıssınız=)))

hee ösge senınkı hasım ıscanda bı dukkana gırmekle daraldıysa emınonune sakın ha onla gıtme derım hıc bı yere sokmaz senı
orda asagı yukarı gezmek ıstıyceksın havuzlu hanın karsısındakı tarıhı sark hanada gırmek ıstıyceksın felen asenınkı hıc gırmez oralara annenle falan gıt bence

uklaa park yatagınızın ıc yok dımı sadece yatak fıyatı 135
ozge sen almadınmı kusum park yatak
bızımkı park yatagı en son alalım dedı
mayıs ayına onu bırakalım belkı bı soran olur bısey lazımmı dıye dedı
yazık kız bıze hala medet umuyoruz=))) bende ıyı madem dedım
netıcede kulfetlı bı ısı yok onun

suçlu melmea dır sempatiksalakcinni

Aaaa neden ben suçluymuşum, ben dedim o değildi, ama çok benziyordu diyee. Havadan nem kapmasana. Hem yapsa da erkek, elinin kiridir. sempatiksalakcinni
Asıl dae suçlu hala pantalonumu ayağıma tam giyememiş gibi hissediyorum

suçlu melmea dır sempatiksalakcinni
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
evet evet bıde bana sınır olmusmus sabah sabah esas ben ona sınır olıyım dımı

hihoyyythihoyyyt
kıs yemın ederım her ev bakmamızda sen aklıma gelıyodun uklaya burası uzak komsu olamıycaz dıye=))
artık sız tasınmazsanız bız uzunca bı sure burdayızzkaydirigubbakcemile2

Gözünaydın Dae...
Ayyy çok sevindim, ev işi gerçekten dert...
Senin bebiş de kısmetiyle geliyoo..
Şeniz

yok valla dolaşacak hiç umrumda değil
bu sefer gebertrim onu..

aldım kıs
yazdım ya.. kraft 504 aldım, kırmızı-gri..
200 dedi ondan indi işte..
yatagı da var içinde ayrıca..
müzikli, titreşimli, sallamalı fln sempatiksalakcinni

giyememıssın ki zaten pantolonunu toton acıkta kalmıs kıssssslülülülülülü

senin kocanı arayıp söleyımmı elini kırletebılırsın karın ızın verıyo dıyekaydirigubbakcemile3
havadan nem kaptırttın sen banaaaalsanaalsanasmile

Gözünaydın Dae...
Ayyy çok sevindim, ev işi gerçekten dert...
Senin bebiş de kısmetiyle geliyoo..
Şeniz
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

temem yevrum gordummm nıyeyse okumamısım orayı
hımm bunların yatagını ayrıca almak pahalı olur dımı
ıcınde yatak yorgan vs oluyomu nası bısıykı bu..
benı azcık aydınlatsan yıvrumm

:roflol:

yivrum yorgan fln yok içinde.. üzerinde yatabileceği yatak var sadece..
ama bana kullanan arkadaşlarım dedi ki..
bi çarşafı 4 kat yapıp ser içine..
üzerine bir pike ya da penye battaniye fln tamam dedi..
odasında yatagı olacak nasılsa.. park yatağa da ayrıca nevresime fln çok gerek yok dedi.

uklaaaa
elhamranınki bile gitmişş
benim kargam gelmedi halaaa :sinifsinif:

Benim kocama güvenim sonsuz naniknanik

dae kız senın avızeden yaptım krem renk oturma odama ama nasıl taakcagım konusundada bı fıkrım yok kocamada vermek ıstemyrm cunku avızemı bozar falan baglantı yapamzsa yere fırlatıyor cunku en son avızemı takamamsstı yere fırlatıp atmıstı

hımm temem yevrummm dogru tabı

iç yatağınıda aldık 30 tl canım alezli felan onu yanımızda getirdik
toplamda 165 + 110 (UYKU SETİ KARYOLA İÇİN) 275 TUTTU
uyku setini annem aldı,
bakalım eşime dedim annem aldı diye hödük işte bizimkilerde şunu alsın demedi hiç sinir oluyorum bu durumaaa ama kayınvalideme diycem annemle eminönüne gittik şunu aldı diye bakalım ne diycek

bu elh nerde yine yaaa..
7 gün 7 gece doğum günü kutluyolar kocasıynan herhalde sempatiksalakcinni

uklaaaa
elhamranınki bile gitmişş
benim kargam gelmedi halaaa :sinifsinif:

kuzuuu senınkıde cumartesı gelmıstır kargo subesını bı arasana belkı sneıbulamayınca gerı goturmuslerdır
Benim kocama güvenim sonsuz naniknanik
lülülülülülülülülülülülü
yokk yaaaa
hem ne olcakkı elının kiri

duyunumu takamdın yıvrumm
onu ustten ve alttan kesmen lazım o sekılde yerlestırceksın

hehe
yok nan nereye taşınacaz kendi evimiz sempatiksalakcinnikociş satalım demezki
ilk okul bitene kadar burdayız sanırım bana biyerden para felan çıkmazsa bideakannehir

canım sütyeni handan almadım yeni incinin satış mağazası vardı oradan aldık keşke dışarda bi yerlere baksaydın belki bulursunbilmiyorumkismile

yok güzelim bakmadığım yer kalmadı tüm toptancıları aradım yeni incinin bırak emzirme sütyenini benim göğüsüm ikibeden küçükken bile normal sütyenleri bana olmuyordu sanırsın türk kadınının memesi yok deli olucam bide tutturmuşlar sadece sırt bedenini büyütüyorlar sadece.110 beden sütyen satıyorlar bana sırtı büyük geliyor ama meme kısmı küçük çünkü cup mantığı yok türkiyede en büyük cup C bilemedin D ama benim F cup a ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…