D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #72.321
Yaaa kizlar niye birileri anlasin diye bekliyosunuz ki..direk soyleyin bence...ben soyledim ve eminim cok mutlu oldular...dedim yatagin icini ben almiyorum gidin begenin alin..yatak yorgan ben de kizimi babannesi dedesi almis diye yatirayim dedim..dusunemiyolar bence cunku onlarin zamanin pek cok sey farkliymis..cogunu da unutmus hem annem hem kayinvalidem ben yon veriyorum isleri sansa birakmamak icin..
ösgee acıktım ne yıyimmm
Yaaa kizlar niye birileri anlasin diye bekliyosunuz ki..direk soyleyin bence...ben soyledim ve eminim cok mutlu oldular...dedim yatagin icini ben almiyorum gidin begenin alin..yatak yorgan ben de kizimi babannesi dedesi almis diye yatirayim dedim..dusunemiyolar bence cunku onlarin zamanin pek cok sey farkliymis..cogunu da unutmus hem annem hem kayinvalidem ben yon veriyorum isleri sansa birakmamak icin..
ekmek arası domates peynir bilmiyorumkismile
makarna sempatiksalakcinni:1ninca: sabah kahvaltıda sandvıc yaptım kendıme olmas
makarna sempatiksalakcinni
kızlar ben yün aldım annem dösek ve yorgan ve yastık yapıcak
ama cok güzel yün dövülmüs taranmıs bı kerde ben yıkarım onu mıs
gıdı sıcek sıcek yatar ksın elyaflar sılıkonlar bebek ıcın ıyı olmuyor
terletıyor dıyor annem
evet canım kışın elyaflar silikonlar iyi olmuyor bebek için
benimde annem alıcak ynü falan yastığını annem yapıcakmış
yün ve kaz tüyünü yeni doğanlar için önermiyorlar, hayvansal şeyler alerji yapabiliyormuş. hatta pamuğu bile içinde tohumlar kalır diye önermiyorlar. yeni doğan için en iyisi sentetik şeylermiş. isterseniz bi dr a danışın. annemde yün yapalım demişti ama bir çocuk dr u kesinlikle olmaz dedi bana.
uklaaa kargam geldiii
çok güsellll
hımmmbilmiyorumkismile
tmm bende bi dr danışırım inş canım saol :1hug:
işyerinde koyamıyom ben resim..
bi ben koydum resimleri mannak gibi bilseydim koymazdım cicilere:dilcikar:
ne demekkk.
ben elyaf yorgan aldım ama onlar da çok şişkin. bebek ilk doğduğunda kaybolur valla onun altında, allahtan haziranda yorgan gerekmez. herhalde kışa kadar da büyür :)
kızlar yün yorgan kesinlikle kullanmayın hem leach'in dediği gibi yün ve kaztüyü alerjik hemde yün ağır bişey bebeğin boğulma ihtimalini arttırıyormuş. Zaten yaza yorgan gerekmez sonrası içinde uyku tulumu bebekler için en sağlıklısıymış hem üstlerini açma ihtimali olmuyor hemde boğulma riski ortadan kalkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?