2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahh canımmm bıldıgın gıbı degıl söylenmesın dıye ellerınden gelenı yapıyolar zatyen
söleyıncede cıddıye almıyolar

kızlar ben yün aldım annem dösek ve yorgan ve yastık yapıcak
ama cok güzel yün dövülmüs taranmıs bı kerde ben yıkarım onu mıs
gıdı sıcek sıcek yatar ksın elyaflar sılıkonlar bebek ıcın ıyı olmuyor
terletıyor dıyor annem

en iyisini yapıyosun canım .. a.s

evet canım kışın elyaflar silikonlar iyi olmuyor bebek için
benimde annem alıcak ynü falan yastığını annem yapıcakmış

Bence o zaman kıymeti kalmaz ki, zaten çocuğu onlar için yapmıyoruz, yani herşeyini kendimiz de yapabiliriz, önemli olan onların içinden bişey gelip düşünmesi

evet canım kışın elyaflar silikonlar iyi olmuyor bebek için
benimde annem alıcak ynü falan yastığını annem yapıcakmış

yün ve kaz tüyünü yeni doğanlar için önermiyorlar, hayvansal şeyler alerji yapabiliyormuş. hatta pamuğu bile içinde tohumlar kalır diye önermiyorlar. yeni doğan için en iyisi sentetik şeylermiş. isterseniz bi dr a danışın. annemde yün yapalım demişti ama bir çocuk dr u kesinlikle olmaz dedi bana.

hımmmbilmiyorumkismile
tmm bende bi dr danışırım inş canım saol :1hug:

Kızlar cumartesi qünü oğluşmun kapı süsünü , şeker sepetini , takı yastığını , kapı tülünü ve duvar yazısını aldımm.. cicilere ekledimm.. ayrıyeten şekerimizin siparişinide verdikkk
cuma qünü elime ulaşıcakk.. şekerimiz tam aklımdaki qibi bana , eşime ve bebeğime yakışan bişeyy :1hug:

hımmmbilmiyorumkismile
tmm bende bi dr danışırım inş canım saol :1hug:

ne demekkk.
ben elyaf yorgan aldım ama onlar da çok şişkin. bebek ilk doğduğunda kaybolur valla onun altında, allahtan haziranda yorgan gerekmez. herhalde kışa kadar da büyür :)

ne demekkk.
ben elyaf yorgan aldım ama onlar da çok şişkin. bebek ilk doğduğunda kaybolur valla onun altında, allahtan haziranda yorgan gerekmez. herhalde kışa kadar da büyür :)

tabiki canımm Allahtan yaza denk qelio doğumumuz yaa
o yönden çok şanslıyız bebeklerimizin üstüne fazla düşmek zorundada kalmıcaz
hasta olucaklar diekaydirigubbakcemile2

kızlar yün yorgan kesinlikle kullanmayın hem leach'in dediği gibi yün ve kaztüyü alerjik hemde yün ağır bişey bebeğin boğulma ihtimalini arttırıyormuş. Zaten yaza yorgan gerekmez sonrası içinde uyku tulumu bebekler için en sağlıklısıymış hem üstlerini açma ihtimali olmuyor hemde boğulma riski ortadan kalkıyormuş

evet uyku tulumu daha çok tavsiye ediliyor..

bogulma rıskı nasıl oluyor kı anlamadım
bızde herkes yün kullanır suana kadar hıc zararı olmadı
tabı benım dedıgım yünler öle kalın kalın dııl
zaten kılıf gecıyosun üstüne yüz gecıyosun
bızımkılerde yünün daha saglıklı oldugunu söylerler hep
yazın zaten battanıye falan kullanıcam kısa kadarda büyümüs olur
sorun yok yanı:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…