2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa aslında bende mi mayıs anneleri topiğine mi geçsem. dr cuma günü doğum iznim için 1 haziran olarak düşün doğum tarihini ama muhtemelen ondan da 1 hafta önce alırız dedi.

yaa aslında bende mi mayıs anneleri topiğine mi geçsem. dr cuma günü doğum iznim için 1 haziran olarak düşün doğum tarihini ama muhtemelen ondan da 1 hafta önce alırız dedi.
sezaryen mi olacaksın?

ben anlamaz

benim doktor 38 de gelir kızın dedi buda 21 mayısa tekabul ediyor. Bende mayıs annesiyim anlayacağızın. ayrıca Haziranın 1 ile 10 u arasında doğum yapacak arkadaşlarımızında büyük çoğunluğu mayıs annesi olacak

yimeğimi yiyip gelıyorum kıslaaar

afiyt olsunnnnnnnnnnnnnn

çok erken olmazmı tatlım doğum ozaman

siz haziranın başını cekiyosunuz sempatiksalakcinniben sonunu bu gidişle bende temmnuz annesi olcam herhalde

Merhaba kızlar... Ben sabah giremedim siteye, sonra yemeğe gittim geldim, bi geçmişe gideyim neler kaynattınız diye...

Demek öz hakiki Haziran anaları biziz, yani ortadan itibaren olanlar sempatiksalakcinni

Doktorlar bile tam dogum tarihini bilemez canim.Sonucta eger normal dogum olucaksa bebek ne zaman dogum pozisyonuna girer ve doguma hazir olursa o zaman olur dogum.
Ama sezeryan olucaksa ve tarih önceden belirlendiyse o ayri tabi.
Benim ilk oglumun dogum tairhi 15 aralikti ama 19 aralikta dogum yaptim.Yani bence 1 hafta öncesine ve 1 hafta sonrasina göre ayarlayalim kendimizi :ecrin_bebek:

benimki de iyiii çok iyi teyzesiiii. uyutmuyo. sıkıldım artık çıkarın beni diyo :)

oyy yerim ben onu yaa opuyorumnanaktan
benimkiside bi ara hiç uyutmuyodu ama bu aralar maşallahımız var
sanki beraber uyuyup beraber kalkıyorz qibi sempatiksalakcinni beni uyandırmıyor çok şükür

kızlar ya benim 3 gündür rahimde ağrılarım var yürürken filan bacaklarımı açarken oturuken kalkarken anlamadım ama rahim büyüme yaptığı içinmidir acaba

iyiyiz oğluşumla canım hergün heyecanla sabırsızca bekliyoruz..

sen nasılsın...tosuncuk oğlun nasıl..
bizde iyiyiz canımm aynen
herqün eşimle aynı muhabbeti yapmaktan hayaller kurmaktan bıkladık
bizde heycanla bekliyoruz çok qüzel bi duyqu yaa :asigim:

biz mhtp la mayıs anneleri topiğine qeçtik bile:roflol:
hem ordayız hem burda :roflol: sende qel anacumm :dance:

ben kesin mayıs annesi olucam şüphem yok ona :teytey:

ofyaaa acayip ciğer yedim bugun dokunmaz inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok tırrrrsıııyorummm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…