- Konu Sahibi daemon
-
- #72.361
hoşqeldin satdaşımm iyiyiz sen nasılsınn
bis tasınmaktan vazgectık komsujmm
sezaryen mi olacaksın?yaa aslında bende mi mayıs anneleri topiğine mi geçsem. dr cuma günü doğum iznim için 1 haziran olarak düşün doğum tarihini ama muhtemelen ondan da 1 hafta önce alırız dedi.
işte..
bebğimin odaısnı hazırlayıp öle odalar bolune topıc acıp ole eklıycem..
yada hıc eklemem bılmıyo hele bı odasını yapayımda
işte..
bebğimin odaısnı hazırlayıp öle odalar bolune topıc acıp ole eklıycem..
yada hıc eklemem bılmıyo hele bı odasını yapayımda
hosgeldın gezenti..sempatiksalakcinni
yaa aslında bende mi mayıs anneleri topiğine mi geçsem. dr cuma günü doğum iznim için 1 haziran olarak düşün doğum tarihini ama muhtemelen ondan da 1 hafta önce alırız dedi.
işte..
Bebğimin odaısnı hazırlayıp öle odalar bolune topıc acıp ole eklıycem..
Yada hıc eklemem bılmıyo hele bı odasını yapayımda
işte..
Bebğimin odaısnı hazırlayıp öle odalar bolune topıc acıp ole eklıycem..
Yada hıc eklemem bılmıyo hele bı odasını yapayımda
hosgeldın gezenti..sempatiksalakcinni
yimeğimi yiyip gelıyorum kıslaaar
yaa aslında bende mi mayıs anneleri topiğine mi geçsem. dr cuma günü doğum iznim için 1 haziran olarak düşün doğum tarihini ama muhtemelen ondan da 1 hafta önce alırız dedi.
benim doktor 38 de gelir kızın dedi buda 21 mayısa tekabul ediyor. Bende mayıs annesiyim anlayacağızın. ayrıca Haziranın 1 ile 10 u arasında doğum yapacak arkadaşlarımızında büyük çoğunluğu mayıs annesi olacak
benim doktor 38 de gelir kızın dedi buda 21 mayısa tekabul ediyor. Bende mayıs annesiyim anlayacağızın. ayrıca Haziranın 1 ile 10 u arasında doğum yapacak arkadaşlarımızında büyük çoğunluğu mayıs annesi olacak
benimki de iyiii çok iyi teyzesiiii. uyutmuyo. sıkıldım artık çıkarın beni diyo :)
bizde iyiyiz canımm ayneniyiyiz oğluşumla canım hergün heyecanla sabırsızca bekliyoruz..
sen nasılsın...tosuncuk oğlun nasıl..
biz mhtp la mayıs anneleri topiğine qeçtik bile:roflol:yaa aslında bende mi mayıs anneleri topiğine mi geçsem. dr cuma günü doğum iznim için 1 haziran olarak düşün doğum tarihini ama muhtemelen ondan da 1 hafta önce alırız dedi.
siz haziranın başını cekiyosunuz sempatiksalakcinniben sonunu bu gidişle bende temmnuz annesi olcam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?