2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla doğru tespitkaydirigubbakcemile3İçimde kalmıştı.sizdende duyunca rahatladım .İşin şakası canım.Allah herkesinkine sağlık sıhat versin inş.:Saruboceq:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Sus kız yaşıtız biz, ne demek o gençliğim olacaktı da. Genciz biz hala hihoyyythihoyyythihoyyyt

tamam tamam genciz gideriz yine heryere :) :içelim: hadi içeilim dans edelim yarın SMART & SEXY LATIN NIGHT gecesi var Murphy's de gidelim hep birlikte ben benim kocayı kandıramıyorum sevmiyor latin danslarını

Sus kız yaşıtız biz, ne demek o gençliğim olacaktı da. Genciz biz hala hihoyyythihoyyythihoyyyt
genç olan benimmsempatiksalakcinni
ben şimdiden açtım göbeee sempatiksalakcinni
delikafaduldendelikafadulden
Walla şöle gecelere aksak sabah 6-7 de eve dönsek 1 gecede 3-4 mekan yapsak ahhh ahhh yaşlılık ne zor işmiş :) şimdi eski fotograflarıma bakıyorumda nasılda genç ve güzelmişim bilmiyorumkismile
ben hala gencimm zemuszemuszemuszemus
geçti canım o devir
banane sen dedın bılmedne yapılırsa bısey olmaz dıye
bısey olursa senden bılırımsempatiksalakcinni

napımmm kızz yaa bide sorun suuu hep benm aılem bişler almak ıstyr zaten kıyafetttı ıvrdı zıvrdı hep annem aldı teyzmle annem park yatagını alcklr yıne uykusetı vs.
ee kardeslerım bişler alıyor benımde zoruma gıdyrr oburlerıde alsın kıyamıyom anamlara iştee ustelık annemn bigelırıde yok bagkur 200-300 arası bimaaşı varakannehir
işte bakalım oda mevzusu var amca alcam dedı dukkandan odencek ztn guya onu anası babası alcak gıbı gostercekler sanırm oda sallantıda gelde aıleye kıy sende

[/B]
işte ona çok karşıyım
içeni yakarım lmaz:

ki ben öğrendiğim güne kadar içiyordum
sonra bir kestim kesiş o kesiş
bazen canım istiyor ama durduruyorum kendimi sempatiksalakcinni

Ya sorma ben de öğrendiğimden beri içmedim, ama canım çok istiyoo bu ara... Hatta cuma gecesi rüyamda bi içtim bi içtim... Ohhh!!! Sabah gözümü açtım, kocama diyorum ki 1 tane sigara içeyim be bişi olmaz :roflol::roflol:
O da uyku sersemi dedi deli misin sabah sabah., rüyanda mı gördün dedi.. Ben de Evet dedim. Kaldı öyle..:roflol::roflol:
Yok içmedim tabi.
Ama doğumdan sonra 1 güncük içer miyim bilmiyorum, bi de bi bardak votka içmek istiyorum... Bak şimdi votkayı da bu gece görürüm rüyamda...:içelim::içelim:

amaaann hıc bısey olmaz.
noldu amcanın alacagı oda harbıden

hadi len ordan yaşlı tombalaksempatiksalakcinni

tutmayın beni içicemmm:ecrin_bebek:

:roflol:

banada fındık votka ısmarlasana

yemek asermelerı bıttı
sımdı sıgara ve alkol arsermelerı basladı:roflol::roflol:

Bence fırsat bu fırsat deyip iice bırak, sonuçta sağlığını kaybetmek için para veriyorsun.

Ben de hamile kalmadan 1 sene önce bıraktım, tam 14 sene içmiştim lise hazırlıktan beri. Şimdi inan ölesiye pişmanım.

ayy fena oluyorum
sımdı derın nefes alıp bı badak sutumu alıp gelıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…