ben hamile oldugumu bılmıyomus gıbı yapsam sımdı olur musempatiksalakcinni
sende göbee acık giy.sempatiksalakcinni
nere istersen yivrmm..
Kız dalga geçmek için gülmedim, ama öyle bir soruşun var ki, sanki "Sen hiç ateş böceği gördün mü" der gibi, içinde kalmış gibi.
Canım e-gebelik.org'ta okudum. Hani hamileliğinizi öğrenmeden önce röntgen çektirmişseniz, saç boyatmışsanız yada içki içmişseniz endişelenmeyin diyordu. Daha çok çok küçükmüş o zamanlar, pek etki olmuyormuş (istisnalar hariç)
Ya kızlar ya ben de hala karar veremedim... Park yatak mı beşik mi diye... Ben bi tane bişi alabilirim şu anda çünkü... Odasına yatak falan alamayacağım için, gündüz falan odasında dursun, akşam da yatarken yanıma alabileyim istiyorum.. Şimdi hangidi daha kullanışlı olur sizce? Beşik mi, park yatak mı...
bilmiyorumkismile
SELAM FISTIKLARRRRRRRRR a.s.
Sus kız yaşıtız biz, ne demek o gençliğim olacaktı da. Genciz biz hala hihoyyythihoyyythihoyyyt
genç olan benimmsempatiksalakcinniSus kız yaşıtız biz, ne demek o gençliğim olacaktı da. Genciz biz hala hihoyyythihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldenben şimdiden açtım göbeee sempatiksalakcinni
ben hala gencimm zemuszemuszemuszemusWalla şöle gecelere aksak sabah 6-7 de eve dönsek 1 gecede 3-4 mekan yapsak ahhh ahhh yaşlılık ne zor işmiş :) şimdi eski fotograflarıma bakıyorumda nasılda genç ve güzelmişim bilmiyorumkismile
banane sen dedın bılmedne yapılırsa bısey olmaz dıyegeçti canım o devir
ne bilim öle bı sormussunki acıdım sanasempatiksalakcinni
korkma canım bısey olmaz bısey olsa bu zaman kadar coktan cvıkardı
hazırlanıyorum ben makyajımı yapayım koca gobegımden gececeek bı kıyafet bulayımdasempatiksalakcinni
helekı ole bı durumun varsa muhakkak bakta öle al..
ama sende kımseye kıyamıkyon bırak kım ne almak ıstıyosa alsın ayol
genç olan benimmsempatiksalakcinni
delikafaduldendelikafadulden
ben hala gencimm zemuszemuszemuszemus
banane sen dedın bılmedne yapılırsa bısey olmaz dıye
bısey olursa senden bılırımsempatiksalakcinni
[/B]
işte ona çok karşıyım
içeni yakarımlmaz:
ki ben öğrendiğim güne kadar içiyordum
sonra bir kestim kesiş o kesiş
bazen canım istiyor ama durduruyorum kendimi sempatiksalakcinni
a . s ortimmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
amaaann hıc bısey olmaz.napımmm kızz yaa bide sorun suuu hep benm aılem bişler almak ıstyr zaten kıyafetttı ıvrdı zıvrdı hep annem aldı teyzmle annem park yatagını alcklr yıne uykusetı vs.
ee kardeslerım bişler alıyor benımde zoruma gıdyrr oburlerıde alsın kıyamıyom anamlara iştee ustelık annemn bigelırıde yok bagkur 200-300 arası bimaaşı varakannehir
işte bakalım oda mevzusu var amca alcam dedı dukkandan odencek ztn guya onu anası babası alcak gıbı gostercekler sanırm oda sallantıda gelde aıleye kıy sende
:roflol:Ya sorma ben de öğrendiğimden beri içmedim, ama canım çok istiyoo bu ara... Hatta cuma gecesi rüyamda bi içtim bi içtim... Ohhh!!! Sabah gözümü açtım, kocama diyorum ki 1 tane sigara içeyim be bişi olmaz :roflol::roflol:
O da uyku sersemi dedi deli misin sabah sabah., rüyanda mı gördün dedi.. Ben de Evet dedim. Kaldı öyle..:roflol::roflol:
Yok içmedim tabi.
Ama doğumdan sonra 1 güncük içer miyim bilmiyorum, bi de bi bardak votka içmek istiyorum... Bak şimdi votkayı da bu gece görürüm rüyamda...:içelim::içelim:
Ya sorma ben de öğrendiğimden beri içmedim, ama canım çok istiyoo bu ara... Hatta cuma gecesi rüyamda bi içtim bi içtim... Ohhh!!! Sabah gözümü açtım, kocama diyorum ki 1 tane sigara içeyim be bişi olmaz :roflol::roflol:
O da uyku sersemi dedi deli misin sabah sabah., rüyanda mı gördün dedi.. Ben de Evet dedim. Kaldı öyle..:roflol::roflol:
Yok içmedim tabi.
Ama doğumdan sonra 1 güncük içer miyim bilmiyorum, bi de bi bardak votka içmek istiyorum... Bak şimdi votkayı da bu gece görürüm rüyamda...:içelim::içelim:
Ya sorma ben de öğrendiğimden beri içmedim, ama canım çok istiyoo bu ara... Hatta cuma gecesi rüyamda bi içtim bi içtim... Ohhh!!! Sabah gözümü açtım, kocama diyorum ki 1 tane sigara içeyim be bişi olmaz :roflol::roflol:
Yok içmedim tabi.
kusum nasılsın yaaa karsılasamıyoz amaaa
bana da votka-burn virin sempatiksalakcinni
banada fındık votka ısmarlasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?