2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neeee nasıl yaaaaa:1shok:
hiç öle bişi duymamıştım

Yanında bira yoksa o değildir.

:roflol::roflol::roflol:

Ben de 1-2 yudum aldım ama bir bardak içtiğim yok. eyvahedigeldismile

Bizim doktor izin veriyor gerçi ben hiç abartmadım toplasan 2-3 kadah içmişimdir ama içebiliyor olmanın verdiği rahatlık var :)

Yanında bira yoksa o değildir.

Ben de 1-2 yudum aldım ama bir bardak içtiğim yok. eyvahedigeldismile

:roflol::roflol:Keşkem istanbulda olsaydım kızlar.Doğumdan sonra bı buluşma yapardık.:içelim:

bıde arkadslar ınternnetten
alısverıse guvenebılırmıyım...bilmiyorumkismile
eger park yatak konusunda karar verırsem storkun park yatagını almak ıstıyorum.

ya bıraz fazl abartıyoruz galıba.
nıye dussun canım sonucta cocuk uyurken takla atmıyo ya yada sankı cok mu yuksek yatak bır duser ıkı duser dıcmem ama nıye dussunkı korkuluk olduktan sonra.

Kız dae, ya uyanıp ayağa kalkmaya çalışırsa, o korkuluklar kısa oluyor, hatta mobilya
beşiklerinkini bile aşıyorlarmış, tepe taklak yuvarlanacak aşağıya. eyvahedigeldismile

Yada özel yüksek yaptırmak gerekiyor

resmen içim parcalandı nasıl bır sorus tarzı o öle..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben sadece 1-2 defa 2 şer yudum olarak bira içtim o kadar
fazlasını içmeye korkarım

evet benim doktorum da arada bir 1 kadeh kırmızı şarap içebilirsin bişi olmaz demişti..
bilmiyorumkismile
Bizim doktor izin veriyor gerçi ben hiç abartmadım toplasan 2-3 kadah içmişimdir ama içebiliyor olmanın verdiği rahatlık var :)

:roflol::roflol:Keşkem istanbulda olsaydım kızlar.Doğumdan sonra bı buluşma yapardık.:içelim:
ayyaşlar siziiisempatiksalakcinni

onu besıgın ıcındede yapacak canım.. sende uzun yaptırısın dedıgın gıbı
yada banane yaa sımdı dınlersın lafıı ılerde duser muser allah korurusn benım ustume atarsın sucusempatiksalakcinni

benım arkadasım kıızı dusmustu 1,5 yasındaydı..:gitme:

resmen içim parcalandı nasıl bır sorus tarzı o öle..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız neden parçalandı için.Halimemi acıdınkaydirigubbakcemile3Ya ben ılk ay içtimde bılmeden.Ondan sorayım dedimbilmiyorumkismile

Bilmeden içmişsen bişey olmuyormuş

bıde arkadslar ınternnetten
alısverıse guvenebılırmıyım...bilmiyorumkismile
eger park yatak konusunda karar verırsem storkun park yatagını almak ıstıyorum.

Bence önce yatağı canlı gör, eğer hoşuna giderse o zaman internetten al. Güvenilir siteler var. Ben çoğu alışverişi internetten yaptım.

İsteğe göre sallanabilir veya sabit olarak kulanabilir.

ozelllıklerı yazıyo canım..
fena bıseye banzemıyo ama kumasının hısırtı yapıp yapmaması glıba en onemlısı

haklısın cnm kumaşı guseldı hatta benm her kumasa dokunamama gıbı bi sorunm var bunda öle bişi olmadm baktm ozllkle onaaa neyse ben bunu alayım dayısıda salıncagı alcam yolluyrm sımdı netten dedııı ama cocuk ya sallanmayı sevmezse:):)neyse alsın ıcnde kalmasn dayıcıgnn

bende sadece içkili çikolatada atıyorum arasıra agzıma yanı 5 kere falan yedım
bı kerede sek rakıyı dolapta dayanamayıp mınımınnacık bı yudum aldım..
ama canım sarap ıstıyo onu eve hıc sokmadım yoksa dayanamam ona.
eyvahedigeldismile

a.s:roflol::roflol:

ben 2 kere 1er kadeh kırmızı içtim sempatiksalakcinni

Kızlar benim yine işim patladı akşam üstü gelirim.

Gitmeden şarap ve bira izin veriliyor rakıyı bilmiyorum belki diğerleri 2 kadehse rakı bir kadehtir ama votka tarzı içkiler asla . Şarap ve biranın alkol oranı düşük diğerlerininki yüksek ve alkol plesentadan geçen bişey bu nedenle en düşük alkol oranlı içkileri arada bir olmak kaydıyla izin veriyorlar. Benimde canım istiyor ama ben daha hiç içmedim

Kız meloş ben üzülüyom dıyom sen dalgaya alıyon.kafamçokkarıştıRahatlayım dedım.Bende şimdi hiç içmiyorum ama işte meraktan soruyorum yinede.

Banane, bundan sonra oğlum gaz sancısından ağlasa da senden bilirim sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…