neeee nasıl yaaaaa:1shok:
hiç öle bişi duymamıştım
Yanında bira yoksa o değildir.
:roflol::roflol::roflol:
Ben de 1-2 yudum aldım ama bir bardak içtiğim yok. eyvahedigeldismile
Yanında bira yoksa o değildir.
Ben de 1-2 yudum aldım ama bir bardak içtiğim yok. eyvahedigeldismile
ya bıraz fazl abartıyoruz galıba.
nıye dussun canım sonucta cocuk uyurken takla atmıyo ya yada sankı cok mu yuksek yatak bır duser ıkı duser dıcmem ama nıye dussunkı korkuluk olduktan sonra.
Arkadaşım nedıyosun ya.Benım doktorum hıç izin vermedı.bide bişey sorcam.Ben hamıle olduğumu bılmıyodum ılk aylarda içmiş bulundum.Üzüntüden oldum oldum dırıldım ama ya.halada korku var içmde.Her doktor farklı demekkı.Ya bana bı soyle rakı içtınmı hiç?
Biliyormusunuz benim doktorum baştan bu yana haftada 2 kadeh şarap yada rakıya izin veriyordu :) bende bir iki kez içtim walla :)[/QUOT
Arkadaşım nedıyosun ya.Benım doktorum hıç izin vermedı.bide bişey sorcam.Ben hamıle olduğumu bılmıyodum ılk aylarda içmiş bulundum.Üzüntüden oldum oldum dırıldım ama ya.halada korku var içmde.Her doktor farklı demekkı.Ya bana bı soyle rakı içtınmı hiç?
Şarapta rakıda içtim ama dediğim gibi hani hadeh kadeh değil. Bilmiyorum ama içebilirsin istersen dedi yoksa eşim çok titiz benim asla doktor izin vermesse içirmezdi zaten bende öle çok sevmem ama dşarıda özel günlerde şarap içiliyorsa 1 kadeh bütün gece içiyorum
bilmiyorumkismileevet benim doktorum da arada bir 1 kadeh kırmızı şarap içebilirsin bişi olmaz demişti..
Bizim doktor izin veriyor gerçi ben hiç abartmadım toplasan 2-3 kadah içmişimdir ama içebiliyor olmanın verdiği rahatlık var :)
ayyaşlar siziiisempatiksalakcinni:roflol::roflol:Keşkem istanbulda olsaydım kızlar.Doğumdan sonra bı buluşma yapardık.:içelim:
Kız dae, ya uyanıp ayağa kalkmaya çalışırsa, o korkuluklar kısa oluyor, hatta mobilya
beşiklerinkini bile aşıyorlarmış, tepe taklak yuvarlanacak aşağıya. eyvahedigeldismile
Yada özel yüksek yaptırmak gerekiyor
Kız dae, ya uyanıp ayağa kalkmaya çalışırsa, o korkuluklar kısa oluyor, hatta mobilya
beşiklerinkini bile aşıyorlarmış, tepe taklak yuvarlanacak aşağıya. eyvahedigeldismile
Yada özel yüksek yaptırmak gerekiyor
resmen içim parcalandı nasıl bır sorus tarzı o öle..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ösgee duydunmu hadı hazırlan bu gece alemlere akıyoruzsempatiksalakcinni
bıde arkadslar ınternnetten
alısverıse guvenebılırmıyım...bilmiyorumkismile
eger park yatak konusunda karar verırsem storkun park yatagını almak ıstıyorum.
İsteğe göre sallanabilir veya sabit olarak kulanabilir.
ozelllıklerı yazıyo canım..
fena bıseye banzemıyo ama kumasının hısırtı yapıp yapmaması glıba en onemlısı
geliyom geliyom koş sempatiksalakcinni
Şarapta rakıda içtim ama dediğim gibi hani hadeh kadeh değil. Bilmiyorum ama içebilirsin istersen dedi yoksa eşim çok titiz benim asla doktor izin vermesse içirmezdi zaten bende öle çok sevmem ama dşarıda özel günlerde şarap içiliyorsa 1 kadeh bütün gece içiyorum
:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmileklava:
fazlamı sıddetlı sevdim..bilmiyorumkismile
şaka yapıyosun..
ama ben hıc nette faland aolumlu bısey okumadım bunlar ılgılı..bilmiyorumkismile
ösgee duydunmu hadı hazırlan bu gece alemlere akıyoruzsempatiksalakcinni
Bilmeden içmişsen bişey olmuyormuş
Bence önce yatağı canlı gör, eğer hoşuna giderse o zaman internetten al. Güvenilir siteler var. Ben çoğu alışverişi internetten yaptım.
bilmiyorumkismile
ayyaşlar siziiisempatiksalakcinni
onu besıgın ıcındede yapacak canım.. sende uzun yaptırısın dedıgın gıbı
yada banane yaa sımdı dınlersın lafıı ılerde duser muser allah korurusn benım ustume atarsın sucusempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?