:mymeka::mymeka:alsanaalsanasmileklava:
şaka yapıyosun..
ama ben hıc nette faland aolumlu bısey okumadım bunlar ılgılı..bilmiyorumkismile
ösgee duydunmu hadı hazırlan bu gece alemlere akıyoruzsempatiksalakcinni
evet benim doktorum da arada bir 1 kadeh kırmızı şarap içebilirsin bişi olmaz demişti..
ben sadece 1-2 defa 2 şer yudum olarak bira içtim o kadar
fazlasını içmeye korkarım
bilmiyorumkismile
ayyaşlar siziiisempatiksalakcinni
ne bilim öle bı sormussunki acıdım sanasempatiksalakcinniKız neden parçalandı için.Halimemi acıdınkaydirigubbakcemile3Ya ben ılk ay içtimde bılmeden.Ondan sorayım dedimbilmiyorumkismile
hazırlanıyorum ben makyajımı yapayım koca gobegımden gececeek bı kıyafet bulayımdasempatiksalakcinnigeliyom geliyom koş sempatiksalakcinni
helekı ole bı durumun varsa muhakkak bakta öle al..haklısın cnm kumaşı guseldı hatta benm her kumasa dokunamama gıbı bi sorunm var bunda öle bişi olmadm baktm ozllkle onaaa neyse ben bunu alayım dayısıda salıncagı alcam yolluyrm sımdı netten dedııı ama cocuk ya sallanmayı sevmezse:):)neyse alsın ıcnde kalmasn dayıcıgnn
SELAM FISTIKLARRRRRRRRR a.s.
ben 2 kere 1er kadeh kırmızı içtim sempatiksalakcinni
şekşi bişiler giy sempatiksalakcinnihazırlanıyorum ben makyajımı yapayım koca gobegımden gececeek bı kıyafet bulayımdasempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniBanane, bundan sonra oğlum gaz sancısından ağlasa da senden bilirim sempatiksalakcinni
bilmiyorum ama doktoruma güvendim zaten abartmadım ama hamileliğin başından bu yana 2-3 kadah birşey içmişimdir.
ohhh yaaa biri çıktı sonunda yoksa kendimi suçlu hissedecektim :) kaydirigubbakcemile5
:içelim:
:içelim:
şekşi bişiler giy sempatiksalakcinni
Kız meloş ben üzülüyom dıyom sen dalgaya alıyon.kafamçokkarıştıRahatlayım dedım.Bende şimdi hiç içmiyorum ama işte meraktan soruyorum yinede.
işte ona çok karşıyımbide sigara yakaydın ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öskemmmmmm:içelim:
ohh ohh şıkıdım şıkıdımbi sekşi elbısem vardı gobek kısmı olomadı bende ogööbeenı kestım elbısenın daha şekşi oldusempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
heee ben gaz olup cocugunun karnın agırcem aglatcam onu
hadi kıslar bu gece bendensınız hazırlanın gidiyos:içelim::içelim::içelim:
anladım canım saol...herkes bana soylerken aynen senın dedıgı soyluyor..2 yıl ıcın mobılya beşik alıp basına bela etme dıyorlar.rapunzel
part yatagı ilerde oyun bahçesi olarak değerlendirebileceksin
ama beşigi atacak ya da vereceksin..
o nedenle park yatagın artıları var..
hem dönenceli müzikli ışıklı bilmemneli artık park yataklar..
ama mobilya beşikleri de çok begeniyorsan o nedenle dedim içinde kalmasın ondan al diye..
onlar da minicik pek sevimli oluyorlar..
ah kayserıde olsa..:roflol::roflol::roflol:
Bence önce yatağı canlı gör, eğer hoşuna giderse o zaman internetten al. Güvenilir siteler var. Ben çoğu alışverişi internetten yaptım.
ben hamile oldugumu bılmıyomus gıbı yapsam sımdı olur musempatiksalakcinniKız dalga geçmek için gülmedim, ama öyle bir soruşun var ki, sanki "Sen hiç ateş böceği gördün mü" der gibi, içinde kalmış gibi.
Canım e-gebelik.org'ta okudum. Hani hamileliğinizi öğrenmeden önce röntgen çektirmişseniz, saç boyatmışsanız yada içki içmişseniz endişelenmeyin diyordu. Daha çok çok küçükmüş o zamanlar, pek etki olmuyormuş (istisnalar hariç)
sende göbee acık giy.sempatiksalakcinniohh ohh şıkıdım şıkıdım
atalım göbecikleri sempatiksalakcinni
nere istersen yivrmm..walla gidelimzaten bu pazar tozuttum diyeti miyeti :) bir gecede senin için yaparım kaçamak nereye gidiyos şimdi ... ahhhh ahhhh gençliğim olacaktıda ...
cevap veriyorumYa kızlar ya ben de hala karar veremedim... Park yatak mı beşik mi diye... Ben bi tane bişi alabilirim şu anda çünkü... Odasına yatak falan alamayacağım için, gündüz falan odasında dursun, akşam da yatarken yanıma alabileyim istiyorum.. Şimdi hangidi daha kullanışlı olur sizce? Beşik mi, park yatak mı...
bilmiyorumkismile
walla gidelimzaten bu pazar tozuttum diyeti miyeti :) bir gecede senin için yaparım kaçamak nereye gidiyos şimdi ... ahhhh ahhhh gençliğim olacaktıda ...
ben hamile oldugumu bılmıyomus gıbı yapsam sımdı olur musempatiksalakcinni
sende göbee acık giy.sempatiksalakcinni
nere istersen yivrmm..
ben hamile oldugumu bılmıyomus gıbı yapsam sımdı olur musempatiksalakcinni
sende göbee acık giy.sempatiksalakcinni
nere istersen yivrmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?