2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bilmiyorum ama doktoruma güvendim zaten abartmadım ama hamileliğin başından bu yana 2-3 kadah birşey içmişimdir.

evet benim doktorum da arada bir 1 kadeh kırmızı şarap içebilirsin bişi olmaz demişti..

ohhh yaaa biri çıktı sonunda yoksa kendimi suçlu hissedecektim :) kaydirigubbakcemile5

ben sadece 1-2 defa 2 şer yudum olarak bira içtim o kadar
fazlasını içmeye korkarım

yaaaa bende fazla içmedim kiiiii :kedi:

bilmiyorumkismile

ayyaşlar siziiisempatiksalakcinni

:içelim:

:içelim:

Kız neden parçalandı için.Halimemi acıdınkaydirigubbakcemile3Ya ben ılk ay içtimde bılmeden.Ondan sorayım dedimbilmiyorumkismile
ne bilim öle bı sormussunki acıdım sanasempatiksalakcinni
korkma canım bısey olmaz bısey olsa bu zaman kadar coktan cvıkardı

geliyom geliyom koş sempatiksalakcinni
hazırlanıyorum ben makyajımı yapayım koca gobegımden gececeek bı kıyafet bulayımdasempatiksalakcinni
helekı ole bı durumun varsa muhakkak bakta öle al..
ama sende kımseye kıyamıkyon bırak kım ne almak ıstıyosa alsın ayol

Banane, bundan sonra oğlum gaz sancısından ağlasa da senden bilirim sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

heee ben gaz olup cocugunun karnın agırcem aglatcam onu

hadi kıslar bu gece bendensınız hazırlanın gidiyos:içelim::içelim::içelim:

Kız meloş ben üzülüyom dıyom sen dalgaya alıyon.kafamçokkarıştıRahatlayım dedım.Bende şimdi hiç içmiyorum ama işte meraktan soruyorum yinede.

Kız dalga geçmek için gülmedim, ama öyle bir soruşun var ki, sanki "Sen hiç ateş böceği gördün mü" der gibi, içinde kalmış gibi.

Canım e-gebelik.org'ta okudum. Hani hamileliğinizi öğrenmeden önce röntgen çektirmişseniz, saç boyatmışsanız yada içki içmişseniz endişelenmeyin diyordu. Daha çok çok küçükmüş o zamanlar, pek etki olmuyormuş (istisnalar hariç)

[/B]
bide sigara yakaydın ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh öskemmmmmm:içelim:
işte ona çok karşıyım
içeni yakarım lmaz:

ki ben öğrendiğim güne kadar içiyordum
sonra bir kestim kesiş o kesiş
bazen canım istiyor ama durduruyorum kendimi sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

heee ben gaz olup cocugunun karnın agırcem aglatcam onu

hadi kıslar bu gece bendensınız hazırlanın gidiyos:içelim::içelim::içelim:

walla gidelim zaten bu pazar tozuttum diyeti miyeti :) bir gecede senin için yaparım kaçamak nereye gidiyos şimdi ... ahhhh ahhhh gençliğim olacaktıda ...

Ya kızlar ya ben de hala karar veremedim... Park yatak mı beşik mi diye... Ben bi tane bişi alabilirim şu anda çünkü... Odasına yatak falan alamayacağım için, gündüz falan odasında dursun, akşam da yatarken yanıma alabileyim istiyorum.. Şimdi hangidi daha kullanışlı olur sizce? Beşik mi, park yatak mı...
bilmiyorumkismile

anladım canım saol...herkes bana soylerken aynen senın dedıgı soyluyor..2 yıl ıcın mobılya beşik alıp basına bela etme dıyorlar.
bakalım kısmetımızde ne var...
haftaya beışk olayını bıtırıırsem..
kendıme baslıycamda:roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Bence önce yatağı canlı gör, eğer hoşuna giderse o zaman internetten al. Güvenilir siteler var. Ben çoğu alışverişi internetten yaptım.
ah kayserıde olsa..
ıstedıgım park yatak modelı..bilmiyorumkismile
dun tum sehrı alt ust ettımsempatiksalakcinni
bu arad kayserılı olunca esnafla pazarlık payı bırakıyoruzda:roflol::roflol:

kızlar sızıın mınıkler sarhos dogmasınkaydirigubbakcemile3
bende sıgara ıcmek ıstıyorum
ama maalesf ıcemıyorum..kanım cıvısın d ye ıgne kullanıyorum onu ıcersem hergun vurundugum ıgnelerın hıc bır anlamı kalmayacak

ben hamile oldugumu bılmıyomus gıbı yapsam sımdı olur musempatiksalakcinni
ohh ohh şıkıdım şıkıdım
atalım göbecikleri sempatiksalakcinni
sende göbee acık giy.sempatiksalakcinni
walla gidelim zaten bu pazar tozuttum diyeti miyeti :) bir gecede senin için yaparım kaçamak nereye gidiyos şimdi ... ahhhh ahhhh gençliğim olacaktıda ...
nere istersen yivrmm..

ben sigarayı da 1 yıl önce bırakmıştım zaten hazırlık olarak alkisalkisalkis

cevap veriyorum

ikisi de sempatiksalakcinni

park yatagı daha cok kullanırsın
ama daha büyük yer kaplar..

minik beşiği daha az kullanırsın ama daha az yer kaplar..

odanın durumuna göre fln al..

Sus kız yaşıtız biz, ne demek o gençliğim olacaktı da. Genciz biz hala hihoyyythihoyyythihoyyyt

ben hamile oldugumu bılmıyomus gıbı yapsam sımdı olur musempatiksalakcinni

sende göbee acık giy.sempatiksalakcinni

nere istersen yivrmm..

Walla şöle gecelere aksak sabah 6-7 de eve dönsek 1 gecede 3-4 mekan yapsak ahhh ahhh yaşlılık ne zor işmiş :) şimdi eski fotograflarıma bakıyorumda nasılda genç ve güzelmişim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…