2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Son düzenleme:
napıyonus kıslarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

patladı aha bomba:roflol:

tek sız hamıle degılsınız...ben de bebek beklıyorum ve burası bır paylasım alanıysa bende bırseyler paylasmak ve ogrenmek ıstıyorum ! burada sorunlu bır hamılelık gecırıyorum..bılgı almak ıcınde gorusunuze basvurdum deger vererek...ama kaale alınmadım bırde bomba gelıyor seklınde yoruma maruz kalıyorum!! sorumun , ıspanak yemeklerınden kızartma mesajlarından yada bırının yaptıgı reklamın ardından yazılıp cızılecek ıvır zıvırdan daha cok ıcerık ve konuyla alakalı oldugunuda dusunuyorum...

ßenimkide kazayla oldu :kedi:

gülme, bak sonra neler oluyor hep birlikte gördük eski günlerde :)
daha önce gülmediğim için neler oldu leachım artık gülüyorum bişiler olmasın diyeyerimseniben

ilkde değil sonda olmucaksın arkadaşım biliyorum o yüzden benden size yorum yok artık...

E ama sen de millete cevap verip, laf dalaşına girmektense yazılan düzgün şeylere dikkat etsen biraz belki daha faydalı olur.

Bak kaç tane arkadaş yazdı, hatta bal kavanozu o doktora gittiğini söyledi, sen onunla ilgileneceğin yerde kalkmış tatsızlık yaratmaya çalışıyorsun

Son düzenleme:
Ben de kac gundur sekerli hic bisey yiyemedim.. hiiic :çok üzgünüm: dondurmalari gorunce acaba yesem mi diyorum ama tutuyorum kendimi..donmus visne aldim meyve hakkimda onlardan yiyorum

şeker yüklemesi için yemiosan onunla alakası olduğunu düşünmüorum cnm yaa
ben şeker yüklemesine qideceğim qünün akşamı o kadar çok yaş pasta yedim ki
artık yemekten miğdem bulanmıştı kaydirigubbakcemile3
son yedğim yemekte yaş pasta olmuştu
sabahı qittik şeker yüklemesini yaptırdık çok şükür çıkmadı şekerim

bu sıkça karşılaşılan bir durum ama üzerine alınma, kimsenin verecek cevabı olmadığı için yazmamış gördüğün gibi, kırılma yani.
bu arada dr mu değiştirdin ve nerdesin ki?

ben balıkesırdeyım.gıttıgım doktor da yıne medıpol gıbı ıstanbulda bır baska hastanenın doktoru ama doktorumu degıstırmem gerekıyor cunku hem ılgısız hem de fahıs ucretlere tabı kalıyorum ...preeklempsı rıskımde var o yuzden hem acıl kontrole gıtmem lazım hemde artık zaman hızla gecıyor bu kararım netıcesınde dogumumuda nerede yapacagımı kesınlestırmem gerekıyor.

ne oluyoo burda kızlarrrrrrrrrrrrr

niye balıkesirde bir yer tercih etmedin, istanbulda az yol değil ordan. hele son zamanlar nasıl gelip gitcen ki?
bu arada ben de eskiden balıkesire çok sık gelirdim iş için. çok severim orayı...

noldu yoksa senin oğlanda mı kaza kaydirigubbakcemile3
ne bileyim merak ettim, hamileyim ben merak edebilirim herşeyi delikafaduldendelikafadulden

yok bizimki bilerek ve isteyerek, tüm benliğimizle

hm ama ben hiç Ankarada bulunmadım

arkadaşım merak etme tek sorunlu hamilelik geçiren de sen değilsin..
hepimizin sorunları oluyor..
biz burada hem birşeyler paylaşıyor hem de gülüyoruz.. böylece de stresimizi atıyoruz.
hepimiz aynı zamanda calışıyoruz ve stres altındayız.
bir de bu şekilde alınganlık durumlarına hiç gelemiyoruz.
kapımız herkese her zaman açık ama bir tek soru sorup cevap alamayınca da bu tepki yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…