ahahahaaha kızın adını keşke arife falan koysaydınız madem bayram günü oldukaydirigubbakcemile3
biz isteyerek yaptık kızı. daha doğrusu ben istedim benim koca da mecbur kaldı.
söyleyin bakalım başka kimlerin ki kazayla oldu ??
QUOTE]
Sanırm bizim :)
patladı aha bomba:roflol:
Ben de kac gundur sekerli hic bisey yiyemedim.. hiiic :çok üzgünüm: dondurmalari gorunce acaba yesem mi diyorum ama tutuyorum kendimi..donmus visne aldim meyve hakkimda onlardan yiyorum
:roflol:
Napcan meraklı melahat?
Leach, eski mesajları karıştırırken gördüm, görmemişim kuzu pardon, ben ODTÜ'de hiç bulunmadım, Ege, İstanbul ve Yıldız'da bulundum.
ne demek cınım.
benim gördüğüm yüzleri unutmamak gibi kötü bir huyum var, seni kesin gördüm bi yerde ama düşünüp hatırlamam lazım.
bazen yolda yürürken bir adam görüyorum, tanıyorum suratı, günlerce düşünürüm kimdi bu diye,soora çıkarırım mesela metroda karşımda oturmuştur, bir kaç durak boyunca adama bakınca direkt hafızaya almışımdır :)
ahahahaaha kızın adını keşke arife falan koysaydınız madem bayram günü oldukaydirigubbakcemile3
biz isteyerek yaptık kızı. daha doğrusu ben istedim benim koca da mecbur kaldı.
söyleyin bakalım başka kimlerin ki kazayla oldu ??
daha önce gülmediğim için neler oldu leachım artık gülüyorum bişiler olmasın diyeyerimsenibengülme, bak sonra neler oluyor hep birlikte gördük eski günlerde :)
tek sız hamıle degılsınız...ben de bebek beklıyorum ve burası bır paylasım alanıysa bende bırseyler paylasmak ve ogrenmek ıstıyorum ! burada sorunlu bır hamılelık gecırıyorum..bılgı almak ıcınde gorusunuze basvurdum deger vererek...ama kaale alınmadım bırde bomba gelıyor seklınde yoruma maruz kalıyorum!! sorumun , ıspanak yemeklerınden kızartma mesajlarından yada bırının yaptıgı reklamın ardından yazılıp cızılecek ıvır zıvırdan daha cok ıcerık ve konuyla alakalı oldugunuda dusunuyorum...
tek sız hamıle degılsınız...ben de bebek beklıyorum ve burası bır paylasım alanıysa bende bırseyler paylasmak ve ogrenmek ıstıyorum ! burada sorunlu bır hamılelık gecırıyorum..bılgı almak ıcınde gorusunuze basvurdum deger vererek...ama kaale alınmadım bırde bomba gelıyor seklınde yoruma maruz kalıyorum!! sorumun , ıspanak yemeklerınden kızartma mesajlarından yada bırının yaptıgı reklamın ardından yazılıp cızılecek ıvır zıvırdan daha cok ıcerık ve konuyla alakalı oldugunuda dusunuyorum...
Ben de kac gundur sekerli hic bisey yiyemedim.. hiiic :çok üzgünüm: dondurmalari gorunce acaba yesem mi diyorum ama tutuyorum kendimi..donmus visne aldim meyve hakkimda onlardan yiyorum
bu sıkça karşılaşılan bir durum ama üzerine alınma, kimsenin verecek cevabı olmadığı için yazmamış gördüğün gibi, kırılma yani.
bu arada dr mu değiştirdin ve nerdesin ki?
daha önce gülmediğim için neler oldu leachım artık gülüyorum bişiler olmasın diyeyerimseniben
aha bak oldu yine, ben dediydim ama !
aha bak oldu yine, ben dediydim ama !
ne oluyoo burda kızlarrrrrrrrrrrrr
ben balıkesırdeyım.gıttıgım doktor da yıne medıpol gıbı ıstanbulda bır baska hastanenın doktoru ama doktorumu degıstırmem gerekıyor cunku hem ılgısız hem de fahıs ucretlere tabı kalıyorum ...preeklempsı rıskımde var o yuzden hem acıl kontrole gıtmem lazım hemde artık zaman hızla gecıyor bu kararım netıcesınde dogumumuda nerede yapacagımı kesınlestırmem gerekıyor.
noldu yoksa senin oğlanda mı kaza kaydirigubbakcemile3
ne bileyim merak ettim, hamileyim ben merak edebilirim herşeyi delikafaduldendelikafadulden
benim gördüğüm yüzleri unutmamak gibi kötü bir huyum var, seni kesin gördüm bi yerde ama düşünüp hatırlamam lazım.
bazen yolda yürürken bir adam görüyorum, tanıyorum suratı, günlerce düşünürüm kimdi bu diye,soora çıkarırım mesela metroda karşımda oturmuştur, bir kaç durak boyunca adama bakınca direkt hafızaya almışımdır :)
arkadaşım merak etme tek sorunlu hamilelik geçiren de sen değilsin..tek sız hamıle degılsınız...ben de bebek beklıyorum ve burası bır paylasım alanıysa bende bırseyler paylasmak ve ogrenmek ıstıyorum ! burada sorunlu bır hamılelık gecırıyorum..bılgı almak ıcınde gorusunuze basvurdum deger vererek...ama kaale alınmadım bırde bomba gelıyor seklınde yoruma maruz kalıyorum!! sorumun , ıspanak yemeklerınden kızartma mesajlarından yada bırının yaptıgı reklamın ardından yazılıp cızılecek ıvır zıvırdan daha cok ıcerık ve konuyla alakalı oldugunuda dusunuyorum...
ben problem cıkardım ölemi leach?
yanlış taraftasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?