Yok cikti benim seker...diyet verdi doktorum onun disinda bisey yiyip icemiyorum..her lokmam sayili resmen
arkadasım okusam sormam sanırım...mutemadıyen bılgısayar basında degılım! eskı yorumları vs okudum ama balkavanozu vs ın yazısmasını gormedım...bu konuda fıkrınız zaten varmıs bana sadece balkavanozu gıdıyor yorumunu yapsanız ona ulas desenızde konu uzamazdı...
tesekkur ederım...
:a015:
Kızlar konu yine olmadık yerlere gidecek
sizden ricam artık konuyu kapatın uzamasın lütfen
burası herkesin ortak paylaşım alanı soru soran olupda cevap alınmadıysa ya insanların fikri yoktur o konuda yada o anda bilgisayar başında değildir. yada cevap vermek istemeyebilir bu herkesin hür iradesi. Kimse kimseyi tömet altında bırakmasın da ayrıca.
Daha önceden de yaşandı.. Kimse alınganlık yapmasın yada sinirlenmesin lütfen.
Kızlar ben bu sabah size anlatmadım ama cumartesi gecesinden beri beni sağ tarafım böbreklerimin olduğu yer acayip acıyor böyle ağrı değil resmen acı var sanki düşmüşümde orası morarmış gibi hareket ederken falan çok acıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum çok sinir. Dün gece sabahı sabah ettim şimdi doktorumu aradım anlattım hemen hastaneye git ordanda beni arasınlar dedi çok tırstım umarım kötü bişey değildir ben birazdan çıkıcam dua edin
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytarkadaşlarrrrrrrr beni hatırladınız mı bende haziren annesi olacaktım bebeğimi kaybetmiştik şimdi gene hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel kuusm ni dimek koydum ocaga sen ısten cıkana kadar hazır olurrakıya karşı özel alerjim var zaten. içki içmeme rağmen onu içemiyorum bir türlü
3 senelik evliyim toplasan 2 kere kızartma yapmadım
kendimizi sağlıklı yaşama adadık. ben size gelip ıspanak alayım sempatiksalakcinni
figencim çok sevindim. umarım sağ salim kucaklarsın bebeğini :Saruboceq::Saruboceq:
bayramlasırken yannıslıklan olmus elıfzelımsempatiksalakcinniLeach, eski mesajları karıştırırken gördüm, görmemişim kuzu pardon, ben ODTÜ'de hiç bulunmadım, Ege, İstanbul ve Yıldız'da bulundum.
:roflol::roflol:
Bayram sabahı mı??? akannehir
ıspanakıma bırı laf mı söledisempatiksalakcinnitek sız hamıle degılsınız...ben de bebek beklıyorum ve burası bır paylasım alanıysa bende bırseyler paylasmak ve ogrenmek ıstıyorum ! burada sorunlu bır hamılelık gecırıyorum..bılgı almak ıcınde gorusunuze basvurdum deger vererek...ama kaale alınmadım bırde bomba gelıyor seklınde yoruma maruz kalıyorum!! sorumun , ıspanak yemeklerınden kızartma mesajlarından yada bırının yaptıgı reklamın ardından yazılıp cızılecek ıvır zıvırdan daha cok ıcerık ve konuyla alakalı oldugunuda dusunuyorum...
mutfaga degıl bıze dogru gel sen
ne yapayım cleo ortamın gerginliği bana da yansıdı.
mutfağa doğru ilerleyeceğim şimdi.
sen nasılsın ??
yeşillikimmmm canım benimm...Kızlar konu yine olmadık yerlere gidecek
sizden ricam artık konuyu kapatın uzamasın lütfen
burası herkesin ortak paylaşım alanı soru soran olupda cevap alınmadıysa ya insanların fikri yoktur o konuda yada o anda bilgisayar başında değildir. yada cevap vermek istemeyebilir bu herkesin hür iradesi. Kimse kimseyi tömet altında bırakmasın da ayrıca.
Daha önceden de yaşandı.. Kimse alınganlık yapmasın yada sinirlenmesin lütfen.
canım kendisi benim doktorum olur ben yardımcı olıyım sana
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
cok mutlu oldumm canım benımmmm...
gel kuusm ni dimek koydum ocaga sen ısten cıkana kadar hazır olur
bayramlasırken yannıslıklan olmus elıfzelımsempatiksalakcinni
ıspanakıma bırı laf mı söledisempatiksalakcinni
yeşillikimmmm canım benimm...
sana şikayette bulunabılır mıyımbilmiyorumkismile
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
cok mutlu oldumm canım benımmmm...
gel kuusm ni dimek koydum ocaga sen ısten cıkana kadar hazır olur
bayramlasırken yannıslıklan olmus elıfzelımsempatiksalakcinni
ıspanakıma bırı laf mı söledisempatiksalakcinni
yeşillikimmmm canım benimm...
sana şikayette bulunabılır mıyımbilmiyorumkismile
zeynep geçmiş olsun canım.Dae sende ıspanaklarına sahıp çık lütfen:roflol::roflol::roflol:
Ben geldim kızlar... Coşmuşsunuz gene, geçmişte takılıp kalmışım yaa.
Zeynep geçmiş olsun canım... İyi habelerini bekliyoruz..
bide gerilmişsiniz gene..
Bide biri beni dövecekmiş galiba, erken çıkıyorum diye...
Kızmayın ya... Bitti zaten, haftaya değişecek...
Bide hani içmeye gidiyorduk kızlar ne oldu ya...
cıx burdan dicem..özelden at canım
şişşştt sessız ol..Ben geldim kızlar... Coşmuşsunuz gene, geçmişte takılıp kalmışım yaa.
Zeynep geçmiş olsun canım... İyi habelerini bekliyoruz..
bide gerilmişsiniz gene..
Bide biri beni dövecekmiş galiba, erken çıkıyorum diye...
Kızmayın ya... Bitti zaten, haftaya değişecek...
Bide hani içmeye gidiyorduk kızlar ne oldu ya...
binim ıspanakımı kuru sandvıce tercıh ettın he alçakkpeynirli sandviç yedim huzura erdim
ıspanakları sonra yerim cokacimcoook
blog this post kısmından şikayetini dile getiriyorsun dae sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?