2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak canım senın snırlerın geılmış bence.Hiç gerek yok böyle yazılara.Bak okumuş olsam sormam dıyosun ama okumadığın gormedığın halde kızıyosun.Yaişeycık anlama burda bişeycik olmaz senın boyle yazmanla.ama senın sınırın bozulur.Acıl şifalar dılıyorum buarada sana.İnş. istediğin doktoru bulursun

vereliniortak

Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bişey değildir. İy haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

arkadaşlarrrrrrrr beni hatırladınız mı bende haziren annesi olacaktım bebeğimi kaybetmiştik şimdi gene hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

cok mutlu oldumm canım benımmmm...
gel kuusm ni dimek koydum ocaga sen ısten cıkana kadar hazır olur
Leach, eski mesajları karıştırırken gördüm, görmemişim kuzu pardon, ben ODTÜ'de hiç bulunmadım, Ege, İstanbul ve Yıldız'da bulundum.

:roflol::roflol:

Bayram sabahı mı??? akannehir
bayramlasırken yannıslıklan olmus elıfzelımsempatiksalakcinni
ıspanakıma bırı laf mı söledisempatiksalakcinni

ne yapayım cleo ortamın gerginliği bana da yansıdı.
mutfağa doğru ilerleyeceğim şimdi.
sen nasılsın ??
mutfaga degıl bıze dogru gel sen
yeşillikimmmm canım benimm...
sana şikayette bulunabılır mıyımbilmiyorumkismile

Zeynep gecmis olsun canim..daha once bobrek tasi falan varmiydi ? yoksa soguk alginligi falandir ya da bebek baskiliyordur, insallah onemli bisey cikmaz

zeynepcim hemen dra hemen

canım kendisi benim doktorum olur ben yardımcı olıyım sana

tesekkur ederım...
mesajı gercekten sımdı gordum cunku cok yazılan sey var ve arada gozumden kacmıs...her neyse..ben onumuzdekı 1 hafta ıcınde ıstanbula kontrole gelmem gerekıyor...su ana kadar bırkac kez gıttıgım hastanenın doktorunun ılgısızlıgınden ve yuksek malıyetınden dolayı ben bır degısıklık yapmak zorunda kaldım. hastane olarak anneme yakınlıgından medıpol'u gozden gecırıyorum...daha evvelden yapılan yorumlarla vs şükriye leyla altuntaş ın ısmını aldım.randevuyu gercekten cok evvelmı almak lazım,dıalogu nasıl,medıpolun fıyat politikası nasıl bılgı alabılırsem kısaca sevınırım.

bu arada genel fıyatları aldım zaten ılk mesajımdada yazmıstım muayene 35 tl falan dıye benım oncekı hastane bende detaylı usg ucretını doktor kontrol ucretını vs hep ayrı ayrı alıyordu...buradada aynı durum var mı bu aslında fıyat polıtıkasından kastım

Son düzenleme:
zeynep geçmiş olsun canım.Dae sende ıspanaklarına sahıp çık lütfen:roflol::roflol::roflol:

bencede üşütmekten kas ağrısı olabilir, hemen kötü şeyler düşünme, geçmiş olsunnnnnn..

özelden at canım

Ben geldim kızlar... Coşmuşsunuz gene, geçmişte takılıp kalmışım yaa.

Zeynep geçmiş olsun canım... İyi habelerini bekliyoruz..

bide gerilmişsiniz gene..

Bide biri beni dövecekmiş galiba, erken çıkıyorum diye...
Kızmayın ya... Bitti zaten, haftaya değişecek...

Bide hani içmeye gidiyorduk kızlar ne oldu ya...

peynirli sandviç yedim huzura erdim
ıspanakları sonra yerim cokacimcoook

zeynep geçmiş olsun canım.Dae sende ıspanaklarına sahıp çık lütfen:roflol::roflol::roflol:

gıttım ıspanaklarıma kızdım..
naptınıs sız de mıllet rahatsız oldu dıye
valla hıc bırı kacmamıs tencerede pısmekle mesguller.
bız bıyere ayrılmadıkkı dıye sasırdı onlarda zavllılarım bosu bosuna kızdım ıspnaklarıma..

ayrıca archı sıızn evde kızartma pısmıyosa bıze ne all allla:roflol:

zeynepcım bebek bobreklerını sıkıstırmıs olabılır bıızm komsu yenı dogum yaptı onda olmustu ole bısey haber ver bızede

blog this post kısmından şikayetini dile getiriyorsun dae sempatiksalakcinni

seni döven benim delikafadulden
bütün memurları dövmek istiyorum. 4 te dükkanı kapatıyorsunuz kardeşim sizin yüzünüzden ruhsat alamıyoruz kaydirigubbakcemile3

özelden at canım
cıx burdan dicem..
şişşştt sessız ol..
sempatiksalakcinni
peynirli sandviç yedim huzura erdim
ıspanakları sonra yerim cokacimcoook

binim ıspanakımı kuru sandvıce tercıh ettın he alçakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…