2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadasım okusam sormam sanırım...mutemadıyen bılgısayar basında degılım! eskı yorumları vs okudum ama balkavanozu vs ın yazısmasını gormedım...bu konuda fıkrınız zaten varmıs bana sadece balkavanozu gıdıyor yorumunu yapsanız ona ulas desenızde konu uzamazdı...
tesekkur ederım...
:a015:

canım kendisi benim doktorum olur ben yardımcı olıyım sana

biz de bilmiyoruz ki ama kim hangi doktora gidiyor :sm_confused:
bal kavanozu en son o yazıyı yazdı.
neyse geçmiş olsun öncelikle ama bencede balıkesirden buraya gelene kadar yakın civarlarda doktorlara gitsen mesela bursa gibi??

bal kavanozu sen sorduktan sonra cevap verdi, yani fi tarihinde söylemiş değil hangi doktora gittiğini. o zaman soru sorup gözlerimi kapatma. senin soruna cevap verenlere dikkat et biraz

Kızlar ben bu sabah size anlatmadım ama cumartesi gecesinden beri beni sağ tarafım böbreklerimin olduğu yer acayip acıyor böyle ağrı değil resmen acı var sanki düşmüşümde orası morarmış gibi hareket ederken falan çok acıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum çok sinir. Dün gece sabahı sabah ettim şimdi doktorumu aradım anlattım hemen hastaneye git ordanda beni arasınlar dedi çok tırstım umarım kötü bişey değildir ben birazdan çıkıcam dua edin

alkisalkisalkis

çok geçmiş olsun zeynep umarım bir problem yoktur.
acaba böbreklerini mi üşüttün gece sırtın açık mı yatıyorsun??

Yok cikti benim seker...diyet verdi doktorum onun disinda bisey yiyip icemiyorum..her lokmam sayili resmen

tek soru sormadım...daha oncede yasadıgım bır seydı bu...neyse uzatmıycam artık sız sohbetınıze devam edın..
bu arada leach ın sorusunu yanıtlıyım balıkesır de devlet hastanesı yada bulundugum yerdekı ozel hastanede yasadıgım olumsuzluklar ve annemınde ıstanbulda olusu sebebıyle tercıhım ıstanbul. doguma yakın surecte zaten orada kalıcam ama annem bır arastırma yapamadıgından sızlere sormak ıstedım...balıkesır e lafım yok bır de buradakı doktorlara ve hastanelere artık guvenımın kalmamasından kaynaklanıyor hersey..

ne yapayım cleo ortamın gerginliği bana da yansıdı.
mutfağa doğru ilerleyeceğim şimdi.
sen nasılsın ??

iyiyim saol canım napim
buqün eşimle oğluşumuzun yatak odası için ufak beşiğini
almaya qidicez onun heyecanını yaşıyorum :asigim:
buqün de tam yaz havası var yaa opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun canım acaba idrar yollarında mı bir problem oldu ? inşallah önemli birşey değildir.

çok qeçmiş olsun canım umarım sadece ufak bir üşütmedir..:1hug:

Kızlar konu yine olmadık yerlere gidecek
sizden ricam artık konuyu kapatın uzamasın lütfen
burası herkesin ortak paylaşım alanı soru soran olupda cevap alınmadıysa ya insanların fikri yoktur o konuda yada o anda bilgisayar başında değildir. yada cevap vermek istemeyebilir bu herkesin hür iradesi. Kimse kimseyi tömet altında bırakmasın da ayrıca.
Daha önceden de yaşandı.. Kimse alınganlık yapmasın yada sinirlenmesin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…