Bende onu seviyorum ve mutlu olmaya çalışıyorum ama şuanda aklımda hiçbirşey yokken bu gözyaşlarım neden akar ona anlam veremiyorum . bir tuhaflık var ama ne bulamıyorum ?
çık dolaş yirum dolaşcak yer yokmu sıkılıncaaaburdayım kızlar da yazasım yok.
çalışmaya konsantre olmak istiyorum. çok boşladım işleri.
bahar geldi hamileyiz her yer sıcak ,biz ofise tıkıldık
az kaldı az sempatiksalakcinniben 32. haftam da rapor alacağım ama 35. haftaya kadar çalışabilir raporu alcam canım
burdayım kızlar da yazasım yok.
çalışmaya konsantre olmak istiyorum. çok boşladım işleri.
bahar geldi hamileyiz her yer sıcak ,biz ofise tıkıldık
ayyy valla 45 günüm kalmış izne ayrılmayaaaaaz kaldı az sempatiksalakcinni
çık dolaş yirum dolaşcak yer yokmu sıkılıncaaa
Kolay qelsin canımm :1hug:
ben de 35 ya da 36 da çufçuflamayı düşünüyorum yiurumm..ayyy valla 45 günüm kalmış izne ayrılmayaaaa
sen kaça kadar çalışcan canım
ayyy valla 45 günüm kalmış izne ayrılmayaaaa
sen kaça kadar çalışcan canım
hayırlı olsun canım bebişin stickerıbebişin odasının stickerı da geldi koyu pembe aldım peri sopası ucunda duru yazıyor ve bir sürü yıldız var bir de hediye kelebek yollamışlar
yok canım ya burada dolaşacak yer yok.
hem patron wc ye gitsek durmadan arıyor bir de dışarı çıksam kalpten gider sempatiksalakcinni
bebişin odasının stickerı da geldi koyu pembe aldım peri sopası ucunda duru yazıyor ve bir sürü yıldız var bir de hediye kelebek yollamışlar
hayırlı olsun canım bebişin stickerı
benim leylek de koyu pembiş
evet ben 35. e kadar anca çalışırım diyorumben de 35 ya da 36 da çufçuflamayı düşünüyorum yiurumm..
doktor bişi demedi daha ama, bakalım o ne dicek onu da merak ediyorum.
bizim burda bi hemşire vardı
sonuna kadar çalışırım diyordu
ama 32. haftadan sonra ağrıları fln oldu biraz çalışamadı izne ayrıldı kız..
hiç belli olmayabiliyo yani bilmiyorumkismile
güle güle kullansın duru prenses..:))
bende bu ara acaba beyaz oda takımı alsam da şu arabalı stickerlardan alsamda süslesem diyorum..olur mu acaba??ya baktığım modeller hep aynı ....böyle değişik bişey mi yapsam diyorum..
nerden aldın pembikimmmmbebişin odasının stickerı da geldi koyu pembe aldım peri sopası ucunda duru yazıyor ve bir sürü yıldız var bir de hediye kelebek yollamışlar
nasıl kısss 2 ay sonramı bebiş küçücük olcak nasıl döncen hemenbilmiyorumkismileEvet az kaldı izne gerçekten.Artık dayanılmıyo ya bende ızne çıkmak ıstıyorum.Herşey üstüme üstüme gelıyo sanki.Artık vaktımı bebeğimle gecırmek ıstıyorum.Bıde 2 ay sonra donmeyı düşünüyodum ama sanırım bu gidişle donmıcem hemen.Stres sıkıntı bebişide etkılıyodur en çok ona üzülüyorummafoldumben
günaydın bana uyuz olan olmayan
seven sevmeyen bütün koca göbüşlerrrrkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?