2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende onu seviyorum ve mutlu olmaya çalışıyorum ama şuanda aklımda hiçbirşey yokken bu gözyaşlarım neden akar ona anlam veremiyorum . bir tuhaflık var ama ne bulamıyorum ?

tuhaflık değil canım hamilelik var :) Hem hamilelikten dolayı hormon dengesizliği hem senin diyabet ve troid probleminden dolayı ekstra hormon savaşın var içinde. Valla bütün bunlara rağmen gayet iyisin bence senin yerinde daha zayıf bünyeli biri olsa çok daha yıpranırdı sen birçoğumuzdan güçlüsün. Arada su koyvermen ve gözyaşlarını tutamamanda çok çok normal bebeğem onuda yapmazsan bu hidrolik nasıl boşalacak değilmi ama. Şimdi silkelen ve kendine gel bebişlerin 40 ını çıkardaıktan sonra beraber zayıflama merkezine gideceğimiz günleri düşün tekrar eski halimize döneceğimiz zamanları düşün üstelik kucağımızda mükemmel hediyelerimizle beraber. Çok fazla yıpratma kendini insanlarıda takma kafana kırılan kırıldığı yerde kalsın elbet bir toplayan çıkar

burdayım kızlar da yazasım yok.
çalışmaya konsantre olmak istiyorum. çok boşladım işleri.
bahar geldi hamileyiz her yer sıcak ,biz ofise tıkıldık
çık dolaş yirum dolaşcak yer yokmu sıkılıncaaa

ayyy valla 45 günüm kalmış izne ayrılmayaaaa
sen kaça kadar çalışcan canım
ben de 35 ya da 36 da çufçuflamayı düşünüyorum yiurumm..
doktor bişi demedi daha ama, bakalım o ne dicek onu da merak ediyorum.
bizim burda bi hemşire vardı
sonuna kadar çalışırım diyordu
ama 32. haftadan sonra ağrıları fln oldu biraz çalışamadı izne ayrıldı kız..
hiç belli olmayabiliyo yani bilmiyorumkismile

bebişin odasının stickerı da geldi koyu pembe aldım peri sopası ucunda duru yazıyor ve bir sürü yıldız var bir de hediye kelebek yollamışlar

ayyy valla 45 günüm kalmış izne ayrılmayaaaa
sen kaça kadar çalışcan canım

Evet az kaldı izne gerçekten.Artık dayanılmıyo ya bende ızne çıkmak ıstıyorum.Herşey üstüme üstüme gelıyo sanki.Artık vaktımı bebeğimle gecırmek ıstıyorum.Bıde 2 ay sonra donmeyı düşünüyodum ama sanırım bu gidişle donmıcem hemen.Stres sıkıntı bebişide etkılıyodur en çok ona üzülüyorummafoldumben

bebişin odasının stickerı da geldi koyu pembe aldım peri sopası ucunda duru yazıyor ve bir sürü yıldız var bir de hediye kelebek yollamışlar

güle güle kullansın duru prenses..:))

bende bu ara acaba beyaz oda takımı alsam da şu arabalı stickerlardan alsamda süslesem diyorum..olur mu acaba??ya baktığım modeller hep aynı ....böyle değişik bişey mi yapsam diyorum..

karnım belim çok ağrıyo yaa
sanki her an adet olucakmışım qibi hissediyorum:gitme:

günaydın bana uyuz olan olmayan
seven sevmeyen bütün koca göbüşlerrrr
kaydirigubbakcemile2

evet ben 35. e kadar anca çalışırım diyorum
ama bu sırt ağrım beni mahvediyor burada artık oturamıyorum bile
evde ne oturabilşiyorum ne yatabiliyorummmm off daha uzun olsaydı
şu izin süreleri ne olurdu sanki

sağol canım..evt beyaz al kesinlikle bence çok şık duruyor beyaz oda takımları..istediğin stickerlarla da renklendirip farklı şeyler yaratabilirsin

nerden aldın pembikimmmm
ay bende gecen gg den yatak odam için aldım sticker yapıştırdımm çok cici oldu

nasıl kısss 2 ay sonramı bebiş küçücük olcak nasıl döncen hemenbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…