bu arada benim de el ve el bilek kemikleirme bişiler oluyor..
böle elimi sıktıgımda kemiklerim acıyor gibi sanki..
aynı şekilde el bileğimi de sağa sola kıvırmaya çalıştıgımda acıyor bilmiyorumkismile
ay hepimiz hasta ve yaşlı kadınlar olduk sempatiksalakcinni
günaydınnnngunaydın hanımlar cok sukur moralım duzelıyo seker ıcın dahılıye gıttım oda son uc aylık seker durumum ıcın test yaptı bıde aclık baktı sonuc almadım daha.persembeye alıcam.dıyetısyene gonderdı dıyet verdı uyguluyorum aynı zamanda da seker olcumu yapıyorum .sonuclar hep 100 un altında yarın aksama kadar olcucem.galıba dıyetle duzelıcek benımkısı.ıns yarın aksama kadar da devam eder bu ıyı sonuclar.:dance::teytey:
afiyet olsunn .. yarasın bebişine bayanssulusmileiyiyiz şükür...bizde tostumuzu yedik geldik..:)))
günaydınnnnnn
şükür iyiyiz teyzesi oğluşumla..:))
canım benimde bebiş 5 gün geriden geliyobenim sat da 4 eylül ama benim geç döllenme olmuştu... Şimdi sata yaklaştı diyo doktor... Ayy anlamadım ben ya... Neyse, doktor söyleyecek nasılsa ne zaman doğuracağımı... hhehe:))sempatiksalakcinni
günaydın özhakikiasfam sempatiksalakcinnigünaydınnnnnn
walla öle olduk birde ben üstüne alıngan ve sinirli oldum elimde değil herşey batıyor
canım geçmiş olsunnnnnnnnnn
günaydınnnn
inşallah sonuçların iyi çıkar tatlım
valla ben de hamilelikten önce aşırı derecede sinirli gergin ve alıngandım..walla öle olduk birde ben üstüne alıngan ve sinirli oldum elimde değil herşey batıyor
bendede öyle oluyo ya
özellikle eşim hariç herkesin söylediği şeyleri yanlış anlıyorum
kendi kendime ufacık şeyleri büyütüyorum bilmiyorumkismile
doğurana kadar sürecek yiurummm:roflol:günaydın kızlar artık doğuracaz nerdeyse hala aynı muhabbet bir öğrenemedik kaç aylığız hee :)
ivettt çürüğemi çıktık neeekafamçokkarıştıbu arada benim de el ve el bilek kemikleirme bişiler oluyor..
böle elimi sıktıgımda kemiklerim acıyor gibi sanki..
aynı şekilde el bileğimi de sağa sola kıvırmaya çalıştıgımda acıyor bilmiyorumkismile
ay hepimiz hasta ve yaşlı kadınlar olduk sempatiksalakcinni
doğurana kadar sürecek yiurummm:roflol:
valla ben de hamilelikten önce aşırı derecede sinirli gergin ve alıngandım..
ama nedense hamilelikle birlikte böyle bir rahatlama yumuşaklık fln geldi..
hiç bişiyi kafama takmamayı öğreniyorum iyice yavas yavas..
çünkü anladım ki gerçekten hiçbirşey ya da hiçkimse için, üzülmeye ya da sinirlenmeye, bebeğimi de üzmeye değmez..
çok relax takılıyorum artık
Aynen o yüzden kimseyi görmek istemiyorum. birde ilgi beklemelerine tahamül edemiyorum
uff çok zor bi durum yaa kafamçokkarıştı
aminn..Ahhh ahhh canım darısı başıma ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?