2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabır sabır sabır diyorum

bende kalp kırmamak için sabır diyorum
çünkü başka çaremiz yok
şuanki duyqularımızla kırdığımız kalpleri
doğumdan sonra pişmanlık duysak bile düzeltemeye biliriz boshayallersmile
ama şuana kadar hiç kırdığım kalplerden de pişman değilimsempatiksalakcinni
henüz bi hata işlemedim yane sositososito

Nolıyyyyyy kım kum dÖkÜyooooo geÇmıŞe gıtmedımmm
bende dÖkÜyomuŞum 1ay Önceden berı sanırımmmmmmmmmmmmmmm

aminn..
kendini sürekli telkin etmen lazım..
ben hep bebişe ne kdr yaklaştıgımı düşünüp mutlu ediyorum kendimi mesela..

Bende onu seviyorum ve mutlu olmaya çalışıyorum ama şuanda aklımda hiçbirşey yokken bu gözyaşlarım neden akar ona anlam veremiyorum . bir tuhaflık var ama ne bulamıyorum ?

Kızlar bişey sorucam.Kaçıncı haftada çalışabılır raporu alıcaksınız 7. aydan sonra çalışmak için.32. haftada sanırım değilmi?

ben de senin gibi oldum canım aynen..tam üzülecek gibi oluyorum hemen kızım aklıma geliyor gülüyorum kendi kendime gevşiyorum falan..geçiyor sinirim afram tafram olumunekankayizsmile

Kızlar bişey sorucam.Kaçıncı haftada çalışabılır raporu alıcaksınız 7. aydan sonra çalışmak için.32. haftada sanırım değilmi?
ben 32. haftam da rapor alacağım ama 35. haftaya kadar çalışabilir raporu alcam canım

burdayım kızlar da yazasım yok.
çalışmaya konsantre olmak istiyorum. çok boşladım işleri.
bahar geldi hamileyiz her yer sıcak ,biz ofise tıkıldık

evet 32. haftanın içindeyken sanırım bilmiyorumkismile

ben de senin gibi oldum canım aynen..tam üzülecek gibi oluyorum hemen kızım aklıma geliyor gülüyorum kendi kendime gevşiyorum falan..geçiyor sinirim afram tafram olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…