2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar sonunda allaha şükür 28 haftayı gördüm ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir tekrar buraya bu günleri görüp geldiğim için çok mutluyum

ama nasıl bulcam şimdiii
sıcak bide hava iyiki kısa kollu giymişim pişerdim bu gün kesinnakannehir

ay evet hava maşallah iki gündür süper dün bende ince çıktım yinede bayıldım sıcaktan....koca göbüşümde önden yürüyo zaten

Selam kızlar, nihayet geçmişi bitirip size yetiştim

Sabah sağlık ocağına aylık rutin kontrol için uğradım, 2.tetanozumu oldum, oğlumun kalp atşılarını dinledim, anası gibi heyecanlı, 140 atıyor kuzumun kalbi. küt küt o ne güzel sesti öyle

merhaba kızlar sonunda allaha şükür 28 haftayı gördüm ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir tekrar buraya bu günleri görüp geldiğim için çok mutluyum

hoşgeldin zeyhat çok geçmiş olsun sana da
umarım iyisindir??

Sensi, CLeOpaTRa, elhamraaa, talar, ukla, berrak80, dilekdilek, mexelinamislina, asyam21, HazZzeL, leach, melmea, archimim, OZASFA, pembemavimasal, hsbsnd, ozgecay, celineee

bütün teyzoşları öpüyo oğlum Şeniz

Ay ben de oğlunu öptüm... Şeniz

evet bende ılık su içiorum hemen üstüne daha bişi olmadı çok şükür...böyle diye diye hepimiz hasta olurmuşuz haftaya kaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
linki açamadım ben bir daha gönderebilir misin ??
maşallah bütün topic leri qezio kaydirigubbakcemile2
selamlar kıslarrrrrrr çok kötüyüm ben yaaaaaaaaaaaaaa
hayırdır neyin var cnm bilmiyorumkismile
Sensi, CLeOpaTRa, elhamraaa, talar, ukla, berrak80, dilekdilek, mexelinamislina, asyam21, HazZzeL, leach, melmea, archimim, OZASFA, pembemavimasal, hsbsnd, ozgecay, celineee

bizde oğluşunu öpüoruzz kocamann Şeniz

melmea tetenoz aşısını vurunduysan bu gece uyku yok sana çok ağrı yapıyo bende bayağı ağrı yapmıştı 3 gün uyuyamadı

AAA evet Magnum di mi... Evet iyi hatırlattınız ya, bu akşam be de alayım... cokacimcoook
al alll..
benim koca klasik, bademli ve beyaz olandan almış..
fıstıklıyı sevmiyom ben. 6 lı zaten, hepsinden 2şer tane var
ay çok güsel

hoşgeldinn..
diğer topiklerden aldık haberlerini
ama merak ettik seni

benim eksiğim bitmedi kocamın tembelliği yüzünden bi mobilya alamadım bu çocuk bizi boşatıcak
bende benim kocanın beynini yedim zaten
o yüzden şimdi aldık adam bıktı çenemden sempatiksalakcinni

AAA evet Magnum di mi... Evet iyi hatırlattınız ya, bu akşam be de alayım... cokacimcoook
ye kıss bişi olmazzz :lepi:

:) kızlar hepinize çok teşekkür ederim :) az önce biraz teyzemle konuştum herks uzakta olunca bu sesimi duyunca üzülüyorlar ama dha iyiyim şimdi. Hepinize ayrı yrı teşekkürler

hoşgeldin zeyhat çok geçmiş olsun sana da
umarım iyisindir??

sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum

ben clasic seviorum bademliyle beyaz kesmiyo beni

aa canım geçmiş olsun seni merak ettik biz ama yazdığını gördük
sorunsuz geçer inşallah bundan sonrada şimdi nasılsın???

canımmmmm hoşqeldinnn :1hug:
Allaha şükürler olsun bu qünleride qördün qerçekten :teytey:
artık aramızdasınnn :dance:

bızde sızı koskocam öpüyoruz canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…