ben tattım cokacimcoook
ama nasıl bulcam şimdiii
sıcak bide hava iyiki kısa kollu giymişim pişerdim bu gün kesinnakannehir
yok onun kocası külyutmaz sanırım sempatiksalakcinni
ÖNCE SEN KOCANDAN İZİN ALMAYI ÖĞRENNNNNNN KUZUUUUUU kaydirigubbakcemile2:icecream:
merhaba kızlar sonunda allaha şükür 28 haftayı gördüm ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir tekrar buraya bu günleri görüp geldiğim için çok mutluyum
Sensi, CLeOpaTRa, elhamraaa, talar, ukla, berrak80, dilekdilek, mexelinamislina, asyam21, HazZzeL, leach, melmea, archimim, OZASFA, pembemavimasal, hsbsnd, ozgecay, celineee
bütün teyzoşları öpüyo oğlum Şeniz
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3evet bende ılık su içiorum hemen üstüne daha bişi olmadı çok şükür...böyle diye diye hepimiz hasta olurmuşuz haftaya kaydirigubbakcemile3
maşallah bütün topic leri qezio kaydirigubbakcemile2linki açamadım ben bir daha gönderebilir misin ??
hayırdır neyin var cnm bilmiyorumkismileselamlar kıslarrrrrrr çok kötüyüm ben yaaaaaaaaaaaaaa
Sensi, CLeOpaTRa, elhamraaa, talar, ukla, berrak80, dilekdilek, mexelinamislina, asyam21, HazZzeL, leach, melmea, archimim, OZASFA, pembemavimasal, hsbsnd, ozgecay, celineee
al alll..AAA evet Magnum di mi... Evet iyi hatırlattınız ya, bu akşam be de alayım... cokacimcoook
hoşgeldinn..merhaba kızlar sonunda allaha şükür 28 haftayı gördüm ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir tekrar buraya bu günleri görüp geldiğim için çok mutluyum
selamlar kıslarrrrrrr çok kötüyüm ben yaaaaaaaaaaaaaa
ne oldu kısssbilmiyorumkismileselamlar kıslarrrrrrr çok kötüyüm ben yaaaaaaaaaaaaaa
bende benim kocanın beynini yedim zatenbenim eksiğim bitmedi kocamın tembelliği yüzünden bi mobilya alamadım bu çocuk bizi boşatıcak
ye kıss bişi olmazzz :lepi:AAA evet Magnum di mi... Evet iyi hatırlattınız ya, bu akşam be de alayım... cokacimcoook
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
maşallah bütün topic leri qezio kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin zeyhat çok geçmiş olsun sana da
umarım iyisindir??
al alll..
benim koca klasik, bademli ve beyaz olandan almış..
fıstıklıyı sevmiyom ben. 6 lı zaten, hepsinden 2şer tane var
ay çok güsel
hoşgeldinn..
diğer topiklerden aldık haberlerini
ama merak ettik seni
aa canım geçmiş olsun seni merak ettik biz ama yazdığını gördükmerhaba kızlar sonunda allaha şükür 28 haftayı gördüm ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir tekrar buraya bu günleri görüp geldiğim için çok mutluyum
merhaba kızlar sonunda allaha şükür 28 haftayı gördüm ben geldim umarım hepiniz iyisinizdir tekrar buraya bu günleri görüp geldiğim için çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?