bu gözgüs kalakanını bebek emerkenmı takacagız
bu konuda bılgısızımde :kedi:
zeyhatcım 28. atlattın ya geriside gelir meraklanma...
nidilata başlıcak mısın??
ne yazmıssın kıs öle
qöğüs kalkanı mı yazıo orda kaydirigubbakcemile3
merhabalar ben sizinle tanışmadım henüz bende haziran annesiyim inşallah..çok geçmiş olsun.akannehir
önümüzdeki hafta kontorlüm var o zman ilaçları iyice konuşacaz canım inşallah kesmezler progestronları onları kesersek bebek gelir diyorlar daha fazla kullanırsam karaciğerin zarar görecek diyorlar önmeli olan bbeek zararı banaysa devam ederim üsütne nidilatıda alırım tek o sağlıklı doğsunda
sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum
evet ya sözde gözgüs kalkanı yazacaktımnaniknanik
rahim ağzı açılmaya başladı şu an bebeği 2 cm lik bir uzunluk tutuyormuş oda açılırsa bebek gelecekmiş ilaçlala açımasını yavşalattılar ama durduramadılar bu bana zaman kazandırdı bebek kilo aldığı için artık daha süratli açılır diyorlar hala rsikim aratarak devam ediyor ama en azından 28. haftayı gördüm en geç 33-34 de doğum yaparmışım
önümüzdeki hafta kontorlüm var o zman ilaçları iyice konuşacaz canım inşallah kesmezler progestronları onları kesersek bebek gelir diyorlar daha fazla kullanırsam karaciğerin zarar görecek diyorlar önmeli olan bbeek zararı banaysa devam ederim üsütne nidilatıda alırım tek o sağlıklı doğsunda
cleopatra sanada çok teşekkür ederim canım iyki buraya geri gelebildim hepiniize ayrı ayrı teşekkür ederim
ben kaçtım yatağa kendinize iyi bakın görüşürüz
Geçmiş olsun canım... Bi arkadaşımın da aynı sıkıntılarla yattı... 37 de falan doğurdu sanırım... Bütün olay dikkat etmekte ve yatmakta diyordu hep. Umarı herşey yolunda ilerler canım benimm.
tekrar geçmiş olsun :gitme:cleopatra sanada çok teşekkür ederim canım iyki buraya geri gelebildim hepiniize ayrı ayrı teşekkür ederim
ben kaçtım yatağa kendinize iyi bakın görüşürüz
tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile
tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile
:roflol:tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile
offf çilek erik kirazz sırf yaz meyvelerini cnm çekiyo..yakında çıkarlar cnm bende bekliorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?