2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyhatcım 28. atlattın ya geriside gelir meraklanma...
nidilata başlıcak mısın??

önümüzdeki hafta kontorlüm var o zman ilaçları iyice konuşacaz canım inşallah kesmezler progestronları onları kesersek bebek gelir diyorlar daha fazla kullanırsam karaciğerin zarar görecek diyorlar önmeli olan bbeek zararı banaysa devam ederim üsütne nidilatıda alırım tek o sağlıklı doğsunda

inşallah ikinizde sağlıklı atlatırsınız canım :Saruboceq:

sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum

geçmiş olsun canım..erken geç sağlıkla gelsin inşallah bebişin :Saruboceq::Saruboceq:

cleopatra sanada çok teşekkür ederim canım iyki buraya geri gelebildim hepiniize ayrı ayrı teşekkür ederim

ben kaçtım yatağa kendinize iyi bakın görüşürüz

Geçmiş olsun canım... Bi arkadaşımın da aynı sıkıntılarla yattı... 37 de falan doğurdu sanırım... Bütün olay dikkat etmekte ve yatmakta diyordu hep. Umarı herşey yolunda ilerler canım benimm.

canım inşallah sağlıkla doğar bebiş...sende sağlıklı bi şekilde ayağa kalkarsın böyle durmakta çok zor ay senin stresin bizimkinin iki katı resmen allah yardımcın olsun

cleopatra sanada çok teşekkür ederim canım iyki buraya geri gelebildim hepiniize ayrı ayrı teşekkür ederim

canım yaa.. yat sen .. kendine ve miniğine dikkat et
:1hug: ikinizde Allaha emanetsiniz

zeyhatçım kendine çok iyi bak
dinlen bol bol
mümkün oldugunca geç gelir insallah bebiş
sağlıkla sıhhatle doğurman dileğiyle..

Geçmiş olsun canım... Bi arkadaşımın da aynı sıkıntılarla yattı... 37 de falan doğurdu sanırım... Bütün olay dikkat etmekte ve yatmakta diyordu hep. Umarı herşey yolunda ilerler canım benimm.

37.hafta qayet iyiymiş yaa
öle olunca 1 en fazla 2 hafta falan tutuyolar küvezde hatta ciğerleri yeterince qeliştiyse hiç tutmuolar

tekrar geçmiş olsun :gitme:

zeyhatcım cok geçmiş olsun canım

tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile

tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile

offf çilek erik kirazz sırf yaz meyvelerini cnm çekiyo..yakında çıkarlar cnm bende bekliorum :)

ayy bende çok çilek yiorum yaaa
eşim sürekli alıo saolsunn
ben hamile kalmadan önce çileği sevmezdim yemezdim
ama bu aralar felaket ötesi yiyorumm cokacimcoook

offf çilek erik kirazz sırf yaz meyvelerini cnm çekiyo..yakında çıkarlar cnm bende bekliorum :)

Allahtan benim eşim otogarda çalışıyoo ben o yönden şanslıyım
2 qün önce arkadaşı erik qetirmiş
tadıda çok qüzeldi eriklerin ama minnacıklardı kaydirigubbakcemile3
daha yeni yeni çıkmaya başlamışlar var yani bulabilirsiniz artık
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…