- Konu Sahibi daemon
-
- #73.201
sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum
ben clasic seviorum bademliyle beyaz kesmiyo beni
Sensi, CLeOpaTRa, elhamraaa, talar, ukla, berrak80, dilekdilek, mexelinamislina, asyam21, HazZzeL, leach, melmea, archimim, OZASFA, pembemavimasal, hsbsnd, ozgecay, celineee
bütün teyzoşları öpüyo oğlum Şeniz
erken doğum riskin oldugunu nerden anlıyorlar..sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum
sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum
hepsi keser beni valla
dondurma olsun yeter cokacimcoook:roflol:
geçmiş olsun canım..neden erken doğumki bilmiyorumkismile
rahim ağzı açılmaya başladı şu an bebeği 2 cm lik bir uzunluk tutuyormuş oda açılırsa bebek gelecekmiş ilaçlala açımasını yavşalattılar ama durduramadılar bu bana zaman kazandırdı bebek kilo aldığı için artık daha süratli açılır diyorlar hala rsikim aratarak devam ediyor ama en azından 28. haftayı gördüm en geç 33-34 de doğum yaparmışım
rahim ağzı açılmaya başladı şu an bebeği 2 cm lik bir uzunluk tutuyormuş oda açılırsa bebek gelecekmiş ilaçlala açımasını yavşalattılar ama durduramadılar bu bana zaman kazandırdı bebek kilo aldığı için artık daha süratli açılır diyorlar hala rsikim aratarak devam ediyor ama en azından 28. haftayı gördüm en geç 33-34 de doğum yaparmışım
bu gözgüs kalakanını bebek emerkenmı takacagız
bu konuda bılgısızımde :kedi:
:icecream:bu akşam herkes dondurma aşericek bellii :icecream:
kasılamalrım vardı sanki rahmim toplanıp şişiyordu bir tarafı günlük bilaç kez olması normalimiş ama benimki rahat10 kere falan olmaya başlamıştı birde çok az kahverendi leke geldi vajinal muayenede anlaşıldı
ay canım allah şifanı versin...tabi ne kadar içinde kalsa o kadar iyidir senin için...aceleci çıktı senin bebiş,sancın falan oluyomu ????
bu gözgüs kalakanını bebek emerkenmı takacagız
bu konuda bılgısızımde :kedi:
bu konuda bılgısızım dedım ve suna bak türkceyıde yemısım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?