2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sitemizde link verip başka bi sitenin reklamını yapmak yasaktır
Bunun için konunuz edıtlenmiştir
Anlayışınız için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum

geçmiş olsun canım..neden erken doğumki bilmiyorumkismile

Sensi, CLeOpaTRa, elhamraaa, talar, ukla, berrak80, dilekdilek, mexelinamislina, asyam21, HazZzeL, leach, melmea, archimim, OZASFA, pembemavimasal, hsbsnd, ozgecay, celineee

bütün teyzoşları öpüyo oğlum Şeniz

Şeniz

sağol canım halen devam edyor erken doğum riskim hatta kesin erken olacak ama drlar ellerinden geldiğince ertelemeye çalışıyor evdeyim heyet raporu aldım ilçalarımı alıp yatıyorum
erken doğum riskin oldugunu nerden anlıyorlar..
açılma fln mı var..
neyse bayagı ilerlemişsin canım maaşallah

olsun canım bu zamana kadar doğmadı ya azıcık daha dişini sıkar bebişin.
sende bol bol yat hiç kalkma . inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

geçmiş olsun canım..neden erken doğumki bilmiyorumkismile

rahim ağzı açılmaya başladı şu an bebeği 2 cm lik bir uzunluk tutuyormuş oda açılırsa bebek gelecekmiş ilaçlala açımasını yavşalattılar ama durduramadılar bu bana zaman kazandırdı bebek kilo aldığı için artık daha süratli açılır diyorlar hala rsikim aratarak devam ediyor ama en azından 28. haftayı gördüm en geç 33-34 de doğum yaparmışım

kasılamalrım vardı sanki rahmim toplanıp şişiyordu bir tarafı günlük bilaç kez olması normalimiş ama benimki rahat10 kere falan olmaya başlamıştı birde çok az kahverendi leke geldi vajinal muayenede anlaşıldı

cok cok gecmıs olsun canım ama korkma haırlısıyla
alırsın ınsallah bebegını kucagına ıcını ferah tut bu zmana kadar tutunmus sana
senı üzmez emınım

ay canım allah şifanı versin...tabi ne kadar içinde kalsa o kadar iyidir senin için...aceleci çıktı senin bebiş,sancın falan oluyomu ????

zeyhatcım 28. atlattın ya geriside gelir meraklanma...
nidilata başlıcak mısın??

çok kötü iki ay geçirdim dünyam karardı her geçen gün için allaha şükrettim

hepinize çok teşekkür ederim

bu gözgüs kalakanını bebek emerkenmı takacagız
bu konuda bılgısızımde :kedi:

merhabalar ben sizinle tanışmadım henüz bende haziran annesiyim inşallah..çok geçmiş olsun.akannehir

bu akşam herkes dondurma aşericek bellii :icecream:
:icecream:

canım benim olsun bu qünleride qördün ya Allaha çok şükür:1hug:

ay canım allah şifanı versin...tabi ne kadar içinde kalsa o kadar iyidir senin için...aceleci çıktı senin bebiş,sancın falan oluyomu ????

olmazmı canım 26. haftadan sonra sancım başladı yürüyemiyordum ayağımı kaldırıp çorabımı bile çıkaramıyordum rahmime arka arakaya bıçak darbeleri hissediyorudum yatakta bile dönmek kabustu. Drum rahmin doğum yapmak istiyor bizde ilaçlarla onu baskılıyoruz o hala ilçalara direnemeye çalışığ doğurmaya çalışyıor ondan sancıların var dedi

bu gözgüs kalakanını bebek emerkenmı takacagız
bu konuda bılgısızımde :kedi:

anladığım kadarıyla emzirdikten sonra takılıyor.
hem göğüsten akan anne sütü burada toplanıyor hemde göğüs ucu sütyene değmediği için tahriş olmuyor.
yararlı bir ürün gibi araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…