2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada gögus kalkanı çok yaralı bırşey arkadaşlar, en önce onu alın derım. gögus ucunu acayıp dınlendırıyormuş.

canım yanlış hatırlamıosam sen çatlaklarım oluştu demiştin dimi
krem , yağ falan kullanmıomusunbilmiyorumkismile

Kizlar bugun egitim vardi sabahtan..adam ingilizce konusuyo bizimki sarki falan sandi herhalde butun egitim boyunca gobegim dalga dalga oldu..yanimdaki arkadaslarla onu seyretmekten egitim de yalan oldu kaydirigubbakcemile3

herşeyden de canımız çekıo he, zaten şu karnım doymak bılmıyor artık. hüsmen gibi dev ekmek yicem yakında yıne doymucam sempatiksalakcinni

herşeyden de canımız çekıo he, zaten şu karnım doymak bılmıyor artık. hüsmen gibi dev ekmek yicem yakında yıne doymucam sempatiksalakcinni

evet yaa artık bende iyice obur oldumm
herşeyden canım çekiooo hep yemek yemek istiyorum
saat başı miğdem açlıktan ağrıyo yaffbilmiyorumkismile
eğer böle qiderse şu son 2ayda 10 kilo alırım bennn

meyvelerden söz ediyosunuz da şurda hamile var canı istermi diye düşünmüyosunuz eşlere erik mi aratsak ki bu arada hamileyken en çok neye aş erdiniz şekerler

Kizlar bugun egitim vardi sabahtan..adam ingilizce konusuyo bizimki sarki falan sandi herhalde butun egitim boyunca gobegim dalga dalga oldu..yanimdaki arkadaslarla onu seyretmekten egitim de yalan oldu kaydirigubbakcemile3

hihoyyytbenimkisi de gecen eyvah eyvah.ı izlerken öyle oldu hiç bu kadar coşmamıştı..hele o müzikli sahnelerde nasıl tekmeledi durdu anlatamam yaa hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3
benim bebişte seslere çok tepki veriyor yaa

canım yanlış hatırlamıosam sen çatlaklarım oluştu demiştin dimi
krem , yağ falan kullanmıomusunbilmiyorumkismile

mustella kullanıyorum azıcık göbegım çatladı ama göguslerım yarıldı resmen, çok kuçuktu göguslerım şimdı buyudu o yuzden çatladı.

evet yaa artık bende iyice obur oldumm
herşeyden canım çekiooo hep yemek yemek istiyorum
saat başı miğdem açlıktan ağrıyo yaffbilmiyorumkismile
eğer böle qiderse şu son 2ayda 10 kilo alırım bennn

ay bende öyle doymak bilmiorum herkesten sonra kalkıorum sofradan....ne duysam canım çekiyo

mustella kullanıyorum azıcık göbegım çatladı ama göguslerım yarıldı resmen, çok kuçuktu göguslerım şimdı buyudu o yuzden çatladı.

bende çatladı çatlıcak derken
çatlamadı çok şükür qöbeğim yaa
badem yağı kullanıyorum ben tavsiye ederimm
kaşıntıyı falan qeçiriyor çok yumuşak tutuyo qöbeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…