2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemek vakti gelmiş kızlar, ben bi dışarıya çıkayım... Hava da süper... Gezeyim şöyle biraz.. Sonra geleyimm.. Afiyet olsun herkese....cokacimcoook

tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile

benimde canım çok istiyor ama cesaret edemedim almaya, tatları yoktur diye.

bu arada zeyhat gelmiş, bi sorun çıkmadan sona erişir umarım...

offf çilek erik kirazz sırf yaz meyvelerini cnm çekiyo..yakında çıkarlar cnm bende bekliorum :)

ayy bende çok çilek yiorum yaaa
eşim sürekli alıo saolsunn
ben hamile kalmadan önce çileği sevmezdim yemezdim
ama bu aralar felaket ötesi yiyorumm cokacimcoook

çağla çıkar erikten önce
onu da yiriz

içim kuruyor sanki, sureklı su içesim meyve yıyesım var. ohhh çağlaları tuza banıp banıp yesem, kirazların içinde yüzsem. bıktım artık portakal elmadan. yazın en sevdıgım yanı şu meyveler, kutur kutur üzümler, karpuzlar,kavunlar oyyyy

bende dün çilek gördüm ama güvenemedim.
birkaç zaman daha geçsin alacağım hepsinden

Yaaa ben aldim ondan inceledim, ama yine de tam anlayamadim bilmiyorumkismile

benimde canım çok istiyor ama cesaret edemedim almaya, tatları yoktur diye.

bu arada zeyhat gelmiş, bi sorun çıkmadan sona erişir umarım...

aman tadı tuzu yok ama maksat nefis geçirmek, canım çekıo görunce.

zeyhatcım dualarımız senınle :teselli:

kayısı şeftali de istiyom benn..
erik kiraz ohh doldurup tabaga şööle
misss

ımmmmmmm ımmmmmmmm ağzım sulandı kısscokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

kızlar ben yemekteyim

afiyet olsun tatlım:ecrin_bebek:
bende şimdi annem aradı qeliomuş yemek siparişi verdim
qelrken dışardan alcakk
sölemim ne olduğunu canınız çekercokacimcoook

ay bende bıktım portakal elma gerçekten şöyle sulu sulu şeftali erik ağzım sulandı bi manavlarımı gezsem

tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile

Cikmis cikmis...ben de dun yedim gayet guzeldi, hatta karpuz da aldirdim kocise o da guzeldi

bu arada gögus kalkanı çok yaralı bırşey arkadaşlar, en önce onu alın derım. gögus ucunu acayıp dınlendırıyormuş.

benim de canım erik ve kiraz istiyor çıksalar da yesek yahuu bıktım aynen ben de portakal elma kivi öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…