tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile
offf çilek erik kirazz sırf yaz meyvelerini cnm çekiyo..yakında çıkarlar cnm bende bekliorum :)
ayy bende çok çilek yiorum yaaa
eşim sürekli alıo saolsunn
ben hamile kalmadan önce çileği sevmezdim yemezdim
ama bu aralar felaket ötesi yiyorumm cokacimcoook
:roflol:
çağla çıkar erikten önce
onu da yiriz
anladığım kadarıyla emzirdikten sonra takılıyor.
hem göğüsten akan anne sütü burada toplanıyor hemde göğüs ucu sütyene değmediği için tahriş olmuyor.
yararlı bir ürün gibi araştırmak lazım
benimde canım çok istiyor ama cesaret edemedim almaya, tatları yoktur diye.
bu arada zeyhat gelmiş, bi sorun çıkmadan sona erişir umarım...
çağla çıkar erikten önce
onu da yiriz
içim kuruyor sanki, sureklı su içesim meyve yıyesım var. ohhh çağlaları tuza banıp banıp yesem, kirazların içinde yüzsem. bıktım artık portakal elmadan. yazın en sevdıgım yanı şu meyveler, kutur kutur üzümler, karpuzlar,kavunlar oyyyy
kızlar ben yemekteyim
içim kuruyor sanki, sureklı su içesim meyve yıyesım var. ohhh çağlaları tuza banıp banıp yesem, kirazların içinde yüzsem. bıktım artık portakal elmadan. yazın en sevdıgım yanı şu meyveler, kutur kutur üzümler, karpuzlar,kavunlar oyyyy
tadsız tuzsuz kıpkırmızı çilek görumununde olup tadı su gıbı olan bir çanak çilek yedım. ne zaman çıkacak şu kokulu çilekler yaw boshayallersmile
kayısı şeftali de istiyom benn..
erik kiraz ohh doldurup tabaga şööle
misss
Cikmis cikmis...ben de dun yedim gayet guzeldi, hatta karpuz da aldirdim kocise o da guzeldi
Karpuzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sölimde benim kocis te akşam qelirken alsınnn cokacimcoook
kayısı şeftali de istiyom benn..
erik kiraz ohh doldurup tabaga şööle
misss
çağla çıkmış satılıyo her yerde ama erik daha göremedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?