2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun zamandır öyleler. bende anlamadım.
sütün geldiği de yok ama kocaman oldular

hımm bilmiyorumkismile
belkide büyüdüklerinden dolayı derin qeriliyor o yüzden yanma oluyo bilmiyorumkismile

amaan benim kaynanam öz de ne oluo
daha bi çorap almadı bebeğime
almasın zaten meraklı değilim sempatiksalakcinni

Peki emzik bir tanede olsa almadınmı?Bende vermek istemıyorum ama ihtiyaç olur dıye bır tane almayı düşünüyorum.Çalışcaz ya bıde acaba oyanlanmak açısından bıraz faydalı olurmu dıye düşünüyorumbilmiyorumkismile

bende ilk zamanlar senin gibi diyordum ama bazen anneler çaresizlikten verebiliyorlar.
bebeğin duruma bağlı olarak karar vereceğim emzik vermeye.

hımm bilmiyorumkismile
belkide büyüdüklerinden dolayı derin qeriliyor o yüzden yanma oluyo bilmiyorumkismile

off büyümesinler yaa
kafam kadar oldular zaten

bende cıkıyorum kızlar tuhafıyeye gıdıp tülbent alıcam agız mendılı yapıcam
kenarlarını işleyıp

her ailede bir çıkıntı olcak illa, ama ailenin sana destek olması çok güzel ALLAH daim etsinn

bende ilk zamanlar senin gibi diyordum ama bazen anneler çaresizlikten verebiliyorlar.
bebeğin duruma bağlı olarak karar vereceğim emzik vermeye.

off büyümesinler yaa
kafam kadar oldular zaten

benimde çok büyüdüler yaa
90 takıyorum bilmiyorumkismile
toparlayıcı aldım qeçen qün o bayağı topladı qöğüslerimi

aman boşver ya hiç gelmesinler daha iyi.
benim annemde her şeyimi aldı kaynanamlar bakıyorlar ancak.
bir de annemin ördüğü battaniyelere sulandılar en son sinir oldum
neymiş saklayıp görümceme verecekmişim. çok beklerler :mymeka:

almadım valla. benim yeğenimde kullanmadı hiç. hem de annesi 2 aylıkken işe başladı. aslında baştan nasıl alışırsa ööle gidiyor. belki biraz ağlar ama sabretmek lazım, sonunda kendi iyiliği için

ayy ne sinir şeymiş anacığının emeğinin üstüne yatcaklarr... benim kaynana görümce cinsiyeti öğrendiler ertesi gün dünyanın alış verişini yaptı hala daha da girdiği mağazadan çorap bile olsa alır eli boş çıkmazz sağ olsunlar benimde sorunum fazla karışıyorlar bize ama ben he diyip geçiyorum sonra kendi bildiği yapıyorum

oha yani bu kadarina da...bari annecim sizin getirceklerinizi saklarim deseydin sempatiksalakcinni

işyerinde geçen son 10 günüm nisan 2 de iznim başlıyorr çok şükür...

sempatiksalakcinniannem qeldi yavruşlar
hadi qörüşürzz

benimkilerin tek iyi huyu da hiç karışmamalar.
almıyorlar da karışmıyorlar da şimdilik.
sonrasını bilemem tabi

oha yani bu kadarina da...bari annecim sizin getirceklerinizi saklarim deseydin sempatiksalakcinni

aaa bak bu aklıma gelmemişti alkisalkisalkis

akannehirakannehirakannehir

işyerinde geçen son 10 günüm nisan 2 de iznim başlıyorr çok şükür...

Darısı başımıza

Ey allam ya.Sabır valla sabır sınilerını zorluyolar sanırım.Şu annenden sana gecen cicilerde gorduk çok guzel bı battanıyeydı onu dıyosun demi?EEE sen onu saklamak isteyecebileceğini düşünemiyolarmı peki?Ben okuyunca sınır oldum senı düşünemıyorum:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…