2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada arkadaşımın ablası dün doğum yaptı.
çiseren doğum fotolarını çekmiş. 650 tl ödemişler
bilginiz olsun kızlar...

yok canım o battaniyenin resmini koymadım daha dikiliyor. kadıncağız 1 senedir dantellerini örüyordu.
ben nasıl kıyıp başkalarına vereyim o kadar emeği
hemde görümcem kıymet bilmez 2 günde yer bezine çevirir.
otursun kaynanam örsün işi ne

kızlar ya bi sorum olacak çocuk şekerlerini sizmi yapıyosunuz yoksa sipariş üzerine hazırlatıyormusunz yoksa daha erkenmi

Yasemın paçin var kızlar odullu fotocu hatta.Ben ondan fıyat almıştım.350-450 mi ne demişti.Çok ya.Bikere olcak dıye adamın canını okuyolar valla.

kıs senin niye o kdr erken baslıyodu iznin unuttum bilmiyorumkismile

canım ben yerime birini yetiştirdim zaten o yüzden sık giremiyorum siteye benim normalde 20 nisanda başlıyor iznim fakat biz anlaştık patronla, zaten iznim ağustasda bitcek geri dönmücem evde internette çalışacağım iş buldum kendime sıfr ödenek almak için ağustosda çıkışım olcak böyle işte ay bir an önce geçsin 10 gün işimi gücümü ağırlaşmadan yapayım

kızlar ayyıldızın geceliklerindede %50 indirim var haberiniz olsun hoş modeller var bence

ben 1 tane aldım ayyıldızdan 58 tl den 29 a düşmüş nettede modelleri var kızlarrrr

ben geldim yemek de yemedim yaw... simit aldım onu yiyorum... Off ne yiyeceğimi şaşırıyorum bazen, ne sıkıcı yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…