kızlar ayyıldızın geceliklerindede %50 indirim var haberiniz olsun hoş modeller var bence
ben 1 tane aldım ayyıldızdan 58 tl den 29 a düşmüş nettede modelleri var kızlarrrr
ben 1 tane aldım ayyıldızdan 58 tl den 29 a düşmüş nettede modelleri var kızlarrrr
ayy asıl bikiniler güzel ama onların içinbe sıhacak vücud yok bizdee(((
ahhhhh ahhhhhhhhhhh yaramı deştin kız geçen sene yeni almıştım bikinimide bu sene giyemem offffff offffffffff kilo bir yandan selülitler azdı bir yandannnnnnnn
ben geldim yemek de yemedim yaw... simit aldım onu yiyorum... Off ne yiyeceğimi şaşırıyorum bazen, ne sıkıcı yaaaa....
ahhhhh ahhhhhhhhhhh yaramı deştin kız geçen sene yeni almıştım bikinimide bu sene giyemem offffff offffffffff kilo bir yandan selülitler azdı bir yandannnnnnnn
yaa çok garip ama hatta maşalalh demeki stiyorum benim selülütüm yok ya hala dagha çatlakta başlamadı biraz kızardı vurmaya başladımm bide bebek yağı sürdüm geçti çok enteresan aman olmasınn zaten ... bu yıl pilajda kıro erkekler gibi bikinili kızlara bakar ahh çekerizz:)))))
ayy asıl bikiniler güzel ama onların içinbe sıhacak vücud yok bizdee(((
bu arada satdaş çıktıkkk 28.:asigim: haftamızı kutlarımmm
evet yaaaaaaaa gitgide azalıy kız günler kaldı 12 hafta benim sezeryan olacak 2 hafta önce olsa 10 hafta kalıyo amaninnnnnnnnnnnnn
yaa çok garip ama hatta maşalalh demek istiyorum benim selülütüm yok ya hala daha çatlakta başlamadı biraz kızardı vurmaya başladımm bide bebek yağı sürdüm geçti çok enteresan aman olmasınn zaten ... bu yıl plajda kıro erkekler gibi bikinili kızlara bakar ahh çekerizz:)))))
selülitin yok mu akannehirakannehirakannehir
bunu her yerde söyleme dayak yersin valla kaydirigubbakcemile3
neden yemek yemedin??
evet yaaaaaaaa gitgide azalıy kız günler kaldı 12 hafta benim sezeryan olacak 2 hafta önce olsa 10 hafta kalıyo amaninnnnnnnnnnnnn
hakkat maşallah o zaman sana selülit yok çatlakda yok.
ben çatlamaya başladım şimdi seni duydum dahada çatlayacammmmmmmmmmm
çok enteresan ama yok zaten hiç olmadı ama bu sefer tanışcam dedim yine olmadı ayıp tır söylemesi tokay manyağı yaparım ben her seferinde işe yarıyor demekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?