2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy asıl bikiniler güzel ama onların içinbe sıhacak vücud yok bizdee (((

pijama takımlarıda güzel kızlar haftasonu baktımda üstü askılı pijamalar var askılısının üstünede ince hırkası var çok şık ve güzeldi biri geldiğinde falanda üstünü geçiriverirsin hemen cik

ahhhhh ahhhhhhhhhhh yaramı deştin kız geçen sene yeni almıştım bikinimide bu sene giyemem offffff offffffffff kilo bir yandan selülitler azdı bir yandannnnnnnn

yaa çok garip ama hatta maşalalh demek istiyorum benim selülütüm yok ya hala daha çatlakta başlamadı biraz kızardı vurmaya başladımm bide bebek yağı sürdüm geçti çok enteresan aman olmasınn zaten ... bu yıl plajda kıro erkekler gibi bikinili kızlara bakar ahh çekerizz:)))))

Son düzenleme:
ahhhhh ahhhhhhhhhhh yaramı deştin kız geçen sene yeni almıştım bikinimide bu sene giyemem offffff offffffffff kilo bir yandan selülitler azdı bir yandannnnnnnn

bu arada satdaş çıktıkkk 28.:asigim: haftamızı kutlarımmm

selülitin yok mu akannehirakannehirakannehir
bunu her yerde söyleme dayak yersin valla kaydirigubbakcemile3

evet yaaaaaaaa gitgide azalıy kız günler kaldı 12 hafta benim sezeryan olacak 2 hafta önce olsa 10 hafta kalıyo amaninnnnnnnnnnnnn

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hatırlatmayın yaa. hangi ara zaman geçti anlamadım. doğuma az kaldıakannehir

hakkat maşallah o zaman sana selülit yok çatlakda yok.

ben çatlamaya başladım şimdi seni duydum dahada çatlayacammmmmmmmmmm

selülitin yok mu akannehirakannehirakannehir
bunu her yerde söyleme dayak yersin valla kaydirigubbakcemile3

çok enteresan ama yok zaten hiç olmadı ama bu sefer tanışcam dedim yine olmadı ayıp tır söylemesi tokay manyağı yaparım ben her seferinde işe yarıyor demekk

evet yaaaaaaaa gitgide azalıy kız günler kaldı 12 hafta benim sezeryan olacak 2 hafta önce olsa 10 hafta kalıyo amaninnnnnnnnnnnnn

ayy maşallah sağlıkla gelsin tüm meleklerimizz benim ne zaman acepp

Ayy hatırlatmayın yaa... Ben sizden önceyim bide... Benim de sezeryan 10 haftadan az mı kaldı şimdi... Ayy korkuyorum ama ben yaa..bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…