2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herşey onlar için zaten, benimkinede limon sıktı hoştu tadı limon hafifletirmiş tadı zaten ayy benimde göresim geldi kuzeyimi bende gelsem senle sempatiksalakcinni

gel hadııkaydirigubbakcemile
sendemi güneşim kaçlık yapıldı sanadamı 100lük yapıldı off hala kötüyüm ben ya bilmiyorumkismile benimde 5 de çıkıcakmış sonuç bakalım temiz çıkar inşallah

inş temz cıkr cnm snnkıde 50 lık yapldı daha yenı yaptryrm benn bakalm hyrlısı

hadı hyrlısı kızlar ben kactımmmm kendınıze ııbkn

ayy sen izne ne zaman çıkıyorsun bak doğurmadan görüşelim mutlakaa 10 günüm kaldı benimdeee ona göree güneşimmm

amin inşallah seninde iyi çıkarda benim gibi bu çileyi çekmek zorunda kalmazsın bilmiyorumkismile

100 lükde maksimum değerin kaç olması gerek ?

100 gr şeker yüklemesi ile yapılan 3 saatlik testte ise kan şekeri değerleri başlangıçta: 95 mg/dl, 60 dakikada; 165 mg/dl, 120 dakikada; 145 mg/dl, 180. dakikada: 125 mg/dl değerlerinin altında olmalıdır. Bu değerlerden ikisi yüksekse kişiye "Gestasyonel Diyabet" tanısı konur.

elh,güneşim,mhtp kızlarr görüşcektik hani ben 10 gün sonra hazırım herşeyee hatta şu mobilya fuarına bile gidelimmm

OFF kızlar işler çok yazamıyom hiç sayfa öle açık
güneşim inşallah sonuçlar iyi çıkar
damadıma selam sülee

off o nedemek yaa bilmiyorumkismile bi daha test yapmazlar dimi bi daha isterse asla yaptıramam diycem doktora bu sefer bünyem dayanmıyo diycem bide tam dakiklik mi olmak zorunda mesela 2-3 dakikadan bişey olmaz dimi kan alınırken sanki yine yüksek çıkıcak gibi geliyo bana korkulu rüyam oldu yaa eyvahedigeldismile

yok kuzum 2-3 dk dan bişi olmaz

döktör olmuş benim kızım maşalahhhhhhhhhhh

haftaya c.tesi buluşalım mı kızlar

ayy heyecan yaptımm şimdi bak elh nisanın 2 sinde ayrılcam işten ondan sonraki c.tesi hatta hafta içi hafta sonu hiçç fark etmez ben hazırımmm yaa fark etmez kısacası çoğunluğa uyarımm

yok canım daha ne testi yapacaklar. 100 lük de yüksek çıkarsa malesef diyet verecek onun haricinde başka test yok korkma

döktör olmuş benim kızım maşalahhhhhhhhhhh
google amca didi ben yazdımbilmiyorumkismile

ayy heyecan yaptımm şimdi bak elh nisanın 2 sinde ayrılcam işten ondan sonraki c.tesi hatta hafta içi hafta sonu hiçç fark etmez ben hazırımmm yaa fark etmez kısacası çoğunluğa uyarımm

fuar ne zamanki acep ona göre ayarlayalım
ama pazar ve çrş hariç olsun kızlar olar mıbilmiyorumkismile

şeker yüklemem yapıldı kızlar dr. şimdi telefon etti ve sonucumun tertemiz olduğunu söyledi inanılmz sevindim yaa anlatamam sonuçlarım şöyle.....akş-97......30dk 172........60dk. 149.......120dk. 140.........180dk. 123..........çıktı allahım bin şükür şeker meker çıkmadı 1 haftadan beri şeker stresinden öldüm bittim

gözün aydın darısı bal kavanozunun başına

google amca didi ben yazdımbilmiyorumkismile

fuar ne zamanki acep ona göre ayarlayalım
ama pazar ve çrş hariç olsun kızlar olar mıbilmiyorumkismile

valla bir arkadaşımız dedi 2- ila 7 nisan arası dedi sanırım benimde pazar hariç. herhangibi bir gün olur hiç sorun değilll:hulya:

iyi hadi gözün aydınnn cnmm bilirim bekleme stresini bende rubelle için bu kadar strese girmiştim güzel ALLAHIM bebişleri koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…