herşey onlar için zaten, benimkinede limon sıktı hoştu tadı limon hafifletirmiş tadı zaten ayy benimde göresim geldi kuzeyimi bende gelsem senle sempatiksalakcinni
sendemi güneşim kaçlık yapıldı sanadamı 100lük yapıldı off hala kötüyüm ben ya bilmiyorumkismile benimde 5 de çıkıcakmış sonuç bakalım temiz çıkar inşallah
gel hadııkaydirigubbakcemile
inş temz cıkr cnm snnkıde 50 lık yapldı daha yenı yaptryrm benn bakalm hyrlısı
hadı hyrlısı kızlar ben kactımmmm kendınıze ııbkn
gel hadııkaydirigubbakcemile
inş temz cıkr cnm snnkıde 50 lık yapldı daha yenı yaptryrm benn bakalm hyrlısı
hadı hyrlısı kızlar ben kactımmmm kendınıze ııbkn
100 lükde maksimum değerin kaç olması gerek ?
elh,güneşim,mhtp kızlarr görüşcektik hani ben 10 gün sonra hazırım herşeyee hatta şu mobilya fuarına bile gidelimmm
100 gr şeker yüklemesi ile yapılan 3 saatlik testte ise kan şekeri değerleri başlangıçta: 95 mg/dl, 60 dakikada; 165 mg/dl, 120 dakikada; 145 mg/dl, 180. dakikada: 125 mg/dl değerlerinin altında olmalıdır. Bu değerlerden ikisi yüksekse kişiye "Gestasyonel Diyabet" tanısı konur.
off o nedemek yaa bilmiyorumkismile bi daha test yapmazlar dimi bi daha isterse asla yaptıramam diycem doktora bu sefer bünyem dayanmıyo diycem bide tam dakiklik mi olmak zorunda mesela 2-3 dakikadan bişey olmaz dimi kan alınırken sanki yine yüksek çıkıcak gibi geliyo bana korkulu rüyam oldu yaa eyvahedigeldismile
100 gr şeker yüklemesi ile yapılan 3 saatlik testte ise kan şekeri değerleri başlangıçta: 95 mg/dl, 60 dakikada; 165 mg/dl, 120 dakikada; 145 mg/dl, 180. Dakikada: 125 mg/dl değerlerinin altında olmalıdır. Bu değerlerden ikisi yüksekse kişiye "gestasyonel diyabet" tanısı konur.
haftaya c.tesi buluşalım mı kızlar
off o nedemek yaa bilmiyorumkismile bi daha test yapmazlar dimi bi daha isterse asla yaptıramam diycem doktora bu sefer bünyem dayanmıyo diycem bide tam dakiklik mi olmak zorunda mesela 2-3 dakikadan bişey olmaz dimi kan alınırken sanki yine yüksek çıkıcak gibi geliyo bana korkulu rüyam oldu yaa eyvahedigeldismile
google amca didi ben yazdımbilmiyorumkismiledöktör olmuş benim kızım maşalahhhhhhhhhhh
ayy heyecan yaptımm şimdi bak elh nisanın 2 sinde ayrılcam işten ondan sonraki c.tesi hatta hafta içi hafta sonu hiçç fark etmez ben hazırımmm yaa fark etmez kısacası çoğunluğa uyarımm
şeker yüklemem yapıldı kızlar dr. şimdi telefon etti ve sonucumun tertemiz olduğunu söyledi inanılmz sevindim yaa anlatamam sonuçlarım şöyle.....akş-97......30dk 172........60dk. 149.......120dk. 140.........180dk. 123..........çıktı allahım bin şükür şeker meker çıkmadı 1 haftadan beri şeker stresinden öldüm bittim
google amca didi ben yazdımbilmiyorumkismile
fuar ne zamanki acep ona göre ayarlayalım
ama pazar ve çrş hariç olsun kızlar olar mıbilmiyorumkismile
şeker yüklemem yapıldı kızlar dr. şimdi telefon etti ve sonucumun tertemiz olduğunu söyledi inanılmz sevindim yaa anlatamam sonuçlarım şöyle.....akş-97......30dk 172........60dk. 149.......120dk. 140.........180dk. 123..........çıktı allahım bin şükür şeker meker çıkmadı 1 haftadan beri şeker stresinden öldüm bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?