2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

magnezyum ve buscopan ne icin ki canim.
Ben hicbirsey icmiyorum, bir hafta demir ilacini ictim o da cok bulanti kusma yapti
kestim bende tekrar , bir hapta bile zorlaniyorum okadar hapi dusunemiyorum bile.
Bende doktorumu aradim da yemekten sonra icmeyi dene dedi,
bakalim insAllah fark eder cunku demir'i de icmem sart dusuk cikti en son gittigimde.

aaaaaaaa magnezyumun tabletide mi varmış ben aralıkdan beri tozunu içiyorum artık tiksindim vallaha burnumu kapatıp dikiyorum kafaya peşinede birşeyler atıyorum ağzıma tadını almamak için.

bir bak bakalım onun tadı nasıl özge güzelse bende ondan alayım ya doktora diyemde

özgem benimkininde burnu çok düzgün aynı bubası
iyiki benim burnuma benzememiş uşağum gibi olurdu valla

özge maşallah canım yağmura bende bu arada %0 yağlı sütlerden içiyorum artık hep yarım yağlı içiyodum arada da yağsız artık hep yağsız içicem gerek yok boşu boşuna yağ depolamaya bide peynir olarakda lor yemek gerekmiş hem yağsız hemde en çok kalsiyum onda varmış

ahaa işte bu topigin en güzel yanları bu ayy bu iğrenç magnezyumun tabletleridemi varmış allah razı olsun özgemm valla çantamda var içemiyorumm işgence gibi yalnız buscoman ne acep nur not alayım sorayım doktoruma :ecrin_bebek:

kız kiki içersen o kadar yağlı sütü herhalde 16 kg alırsın sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni
boşuna hayvansal yağ alıyomusuz kız meloş sempatiksalakcinni
o nedenne dondurma yiyelim biz süt yerine bol bol sempatiksalakcinni

hakkaten ya, hep bebeğe yarasın diye diye boşu boşuna hayvan gibi olduk zaten

ii fikir dondurma, o zaten buz gibi bişey, hani su bazlı, yoktur onun kalorisi malorisi -tatlicadiarzu-

tabi dondurma sebzeden yapılıyor değil mi kaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol:

yaaaaaaaaaaaaa demek lor en faydalı akannehir

Bu arada kizlar peynir ve sut urunlerinde cok dikkat edin,
sakin pastorize edilmemis peynirler yemeyin cok tehlikeli.

Süt ve süt ürünleri: Asla ve asla pastörize edilmemiş süt içmeyin ve tüketmeyin. Pastörize süt ile üretilmemiş peynirleri yemeyin. İthal yumuşak peynirleri satın alırken mutlaka pastörize süt ile üretildiğiden emin olun. Üzerinde bu tür bir ibare bulunmayan peynirleri almayın. Bilinen markalar dışında sokak satıcılarından alınan dondurmaları yememeye gayret gösterin

sor canım bencede gitmişken sor sende
benimde öyleydi acı şeklinde

MAŞALLAHHHHHHH YAĞMURA MAŞALLAHHHHH CANIMCIMMMMMMMMMMMM
Şeniz

valla canım magnezyumu adale ağrıları kramplar için fln veriyo..
ama buscopanı da sanırım hissettiğim ağrılar için verdi. öle ağrın fln olursa at bitane dedi bilmiyorumkismile

limonlu flnmış cnm dr. öle dedi..
alcam denicem bakalım
tozu iğrenç.

sor ama sanırım rutin verilen bişi deil bilmiyorumkismile
ağrım acım oluyo fln dedim die verdi. bilmiyorumkismile

özgem benimkininde burnu çok düzgün aynı bubası
iyiki benim burnuma benzememiş uşağum gibi olurdu valla

hee iyi o zaman.. benim herifin de burnu iyidir miniktir sempatiksalakcinni

hakkaten ya, hep bebeğe yarasın diye diye boşu boşuna hayvan gibi olduk zaten

ii fikir dondurma, o zaten buz gibi bişey, hani su bazlı, yoktur onun kalorisi malorisi -tatlicadiarzu-
yoktur yoktur..
soğuk, yağları öldürüyomuş -tatlicadiarzu-

nisan anneleri topiğine baktım da bunalıma girdim.doğuma az kalmış hepsi korkmuş eyvahedigeldismile

GÜneŞım nırdeeeeeee
bıde cosmomda yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nisan anneleri topiğine baktım da bunalıma girdim.doğuma az kalmış hepsi korkmuş eyvahedigeldismile

nisan annelerine geliyo sıraaaa
sonra mayıs
sonra hazirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bana da az once milupa'dan paket geldi, bezler nekadar kucuk oyle yaa
dusunsene bebisin totosu ancak okadar olucak. :asigim:

nisan annelerine geliyo sıraaaa
sonra mayıs
sonra hazirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım martın ortasında nisan ,nisanın ortasında mayıs ,mayısın ortasında haziran geliyor farkındaysan o yüzden her an tettikde olmalıyız şu ev işiymiş alışverişmiş bitirip çantayı kapı önüne koymak şart en geç nisan ortası sonuna kadar

Bana da az once milupa'dan paket geldi, bezler nekadar kucuk oyle yaa
dusunsene bebisin totosu ancak okadar olucak. :asigim:

ay ben bezleri görünce gözlerim dokdu zaten onun ufacıcık totosunu bunla sarcam diye mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…