evet
çilekli
kayısılı sempatiksalakcinni
hee bide magnezyumun tozunu içemiyom dedim
emme tabletini virdi..
gidip alacam birazdan..
işyerinde fln adale ağrılarını azaltır günde 3 tame fln içebilirsin dedi.
bide arada agrın oldugunda buscopan al iyi gelir
çantanda taşı onu da 3 taneye kadar alabilirsin dedi.
gaz sancısı içn midir nedir annamadım bilmiyorumkismile
hee bide magnezyumun tozunu içemiyom dedim
emme tabletini virdi..
gidip alacam birazdan..
işyerinde fln adale ağrılarını azaltır günde 3 tame fln içebilirsin dedi.
bide arada agrın oldugunda buscopan al iyi gelir
çantanda taşı onu da 3 taneye kadar alabilirsin dedi.
gaz sancısı içn midir nedir annamadım bilmiyorumkismile
kız kiki içersen o kadar yağlı sütü herhalde 16 kg alırsın sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
boşuna hayvansal yağ alıyomusuz kız meloş sempatiksalakcinni
o nedenne dondurma yiyelim biz süt yerine bol bol sempatiksalakcinni
tabi dondurma sebzeden yapılıyor değil mi kaydirigubbakcemile2
özge maşallah canım yağmurabende bu arada %0 yağlı sütlerden içiyorum artık hep yarım yağlı içiyodum arada da yağsız artık hep yağsız içicem gerek yok boşu boşuna yağ depolamaya bide peynir olarakda lor yemek gerekmiş hem yağsız hemde en çok kalsiyum onda varmış
özge maşallah canım yağmurabende bu arada %0 yağlı sütlerden içiyorum artık hep yarım yağlı içiyodum arada da yağsız artık hep yağsız içicem gerek yok boşu boşuna yağ depolamaya bide peynir olarakda lor yemek gerekmiş hem yağsız hemde en çok kalsiyum onda varmış
sor canım bencede gitmişken sor sendeözgecim maşallah canım kızına
ya kasık ağrısı bendede var yatarken yataktan kalkarken bide yatakda dönerken ağrı değilde acıyo resmen demek ondanmış. benimde kontrolum yarın bende genede sorayım doktoruma.
ŞenizMAŞALLAHHHHHHH YAĞMURA MAŞALLAHHHHH CANIMCIMMMMMMMMMMMM
valla canım magnezyumu adale ağrıları kramplar için fln veriyo..magnezyum ve buscopan ne icin ki canim.
Ben hicbirsey icmiyorum, bir hafta demir ilacini ictim o da cok bulanti kusma yapti
kestim bende tekrar , bir hapta bile zorlaniyorum okadar hapi dusunemiyorum bile.
Bende doktorumu aradim da yemekten sonra icmeyi dene dedi,
bakalim insAllah fark eder cunku demir'i de icmem sart dusuk cikti en son gittigimde.
limonlu flnmış cnm dr. öle dedi..aaaaaaaa magnezyumun tabletide mi varmış ben aralıkdan beri tozunu içiyorum artık tiksindim vallaha burnumu kapatıp dikiyorum kafaya peşinede birşeyler atıyorum ağzıma tadını almamak için.
bir bak bakalım onun tadı nasıl özge güzelse bende ondan alayım ya doktora diyemde
sor ama sanırım rutin verilen bişi deil bilmiyorumkismileahaa işte bu topigin en güzel yanları bu ayy bu iğrenç magnezyumun tabletleridemi varmış allah razı olsun özgemm valla çantamda var içemiyorumm işgence gibi yalnız buscoman ne acep nur not alayım sorayım doktoruma :ecrin_bebek:
özgem benimkininde burnu çok düzgün aynı bubası
iyiki benim burnuma benzememiş uşağum gibi olurdu valla
yoktur yoktur..hakkaten ya, hep bebeğe yarasın diye diye boşu boşuna hayvan gibi olduk zaten
ii fikir dondurma, o zaten buz gibi bişey, hani su bazlı, yoktur onun kalorisi malorisi -tatlicadiarzu-
nisan anneleri topiğine baktım da bunalıma girdim.doğuma az kalmış hepsi korkmuş eyvahedigeldismile
nisan anneleri topiğine baktım da bunalıma girdim.doğuma az kalmış hepsi korkmuş eyvahedigeldismile
nisan annelerine geliyo sıraaaa
sonra mayıs
sonra hazirannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Bana da az once milupa'dan paket geldi, bezler nekadar kucuk oyle yaa
dusunsene bebisin totosu ancak okadar olucak. :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?