2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınızzz bakalım bende bugun kan testlerım yapıldı şeker yuklemem yapıldı ama sonuclarımı yarn sabah alcam birazdanda doktora tekrar gitcez 4 boyutluda bakcakmıs biseeee

Kizlar Acibadem acilcakmis Fulyaya bu ay sonunda ya da nisan basi dogumu orda yapsam hani yeni hastane ya riskli olur mu?

kızlar nasılsınızzz bakalım bende bugun kan testlerım yapıldı şeker yuklemem yapıldı ama sonuclarımı yarn sabah alcam birazdanda doktora tekrar gitcez 4 boyutluda bakcakmıs biseeee

inş temiz çıkarrrr bebişine benden slm söyleee

Bana da az once milupa'dan paket geldi, bezler nekadar kucuk oyle yaa
dusunsene bebisin totosu ancak okadar olucak. :asigim:
gecenlerde banada geldi nihayet sensi

bişi cıkmıcakmış gibi geliyo bana guneşim

evet bende yıkama ve ütüleri bitirdim zaten. bir kaç eksik var nisanın ilk haftası onlarıda alıcam hazırlıycam çantayı ne olur ne olmaz vallahaaaa ( zaten bu gece rüyamde erken doğum yapmıştım eyvahedigeldismile)

şeker sonucun umarım iyi çıkar.
ohhh oğlunun bol bol resmini de çektir.
bende haftaya gideceğim 4 boyutluya . benim kızın da vesikalık resmi olsun

inş temiz çıkarrrr bebişine benden slm söyleee

inşallah cnm yaaa bakalım
buarada 1 bardak sekerlı su içeçem dıye bekelrken hemsıre uzatmazmı koca bır kova su baktm suratına sadece bardagı aldmm oda bana terst ters baktııı bunuda alcaksn dedı:S
cok komıktı ne bıleym ben yaaa surahıyle sekerlı su ıcecegımı ama bekledgımden dayanıklı cıktım sukur lımon sıkmışlrdı ıcıne sanrm ıctım bıtrdm zorlandm mıdem bulandı ama napalım oglusum için herseye deger

Cok ta fazla heveslenme, ben nasil hevesli gittim kursagimda kaldi.
Dayamis suratini assagiya resim mesim bisi cekemedi. bilmiyorumkismile

ayy ben daha hiçbirşey yapmadım
odası nisan başında gelecek o zaman yıkayacağım. temiz temiz kalsın kızımın cicileri

gecenlerde banada geldi nihayet sensi

bişi cıkmıcakmış gibi geliyo bana guneşim

inşallah canım bişi cıkmaz da sorunsuz bıtrrız az kalan su donemımızıdee

ayyyhh efet doktor ozelıne cgrdı işte gelnd edı fotoda cekelım dedı ıstedgmz kadar cekse ne gusel olur ama dımı eheheheh

ben de bir eczaneye inip geleyim..

ooo güneşim hanım hoşgeldin

ohh sefan olsunnn... darısı benim başımaaa benim ev dandini dandini , erkan doğurmak benimde kabusumm o yüzden herşeyimi bitireyim nisan sonuna kadar mayıs benim olsun istiyorum

ayy ben daha hiçbirşey yapmadım
odası nisan başında gelecek o zaman yıkayacağım. temiz temiz kalsın kızımın cicileri

ben de mayısın ortasına bırakmayı düşünüyordum, yıkama ütüleme işini, çok elliyorum, nerdeyse hergün çıkartıp bakıyorum, acaba bir an önce bitirsem mi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

İnşallah iyi sonuçlarını alırız yarına...
Bakalım neye bakacak, bize de söyle... Bebişini de göreceksin ne güzel dört boyutlu da...

ben de mayısın ortasına bırakmayı düşünüyordum, yıkama ütüleme işini, çok elliyorum, nerdeyse hergün çıkartıp bakıyorum, acaba bir an önce bitirsem mi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yani baksanaa martta 5 tane nisan annesi doğurmuş zaten şimdiden bu bel ağrısı beni maf ediyor son günlere birşey yapmamak lazım çok tedirgin oluyorsan kitle kapıyı ver kocana girmezsin odayaa ben zaten tüm çekmecelere dokplara lavanta kesesi koyacağım misler gibi kokulu dursun diyee

İnşallah iyi sonuçlarını alırız yarına...
Bakalım neye bakacak, bize de söyle... Bebişini de göreceksin ne güzel dört boyutlu da...

inşallah cnm yaa buarada acayıp heyecanlıym uzun zamndr bebekımı gormyrdum sankıı en son gördgmde bişi anlammştm kotu ultrasnla bakmstı

herşey onlar için zaten, benimkinede limon sıktı hoştu tadı limon hafifletirmiş tadı zaten ayy benimde göresim geldi kuzeyimi bende gelsem senle sempatiksalakcinni

Kizlar Acibadem acilcakmis Fulyaya bu ay sonunda ya da nisan basi dogumu orda yapsam hani yeni hastane ya riskli olur mu?

Geçen gün baktım ben de.. Bitmiş gibi görünüyooo.. Ama açılış tam ne zaman olur bilmiyorum.. Bilmem ki yeni açılınca eksikleri falan olur mu, Onu daha çok hastane de falan çalışan arkadaşlar bilir sanırım...bilmiyorumkismile

sendemi güneşim kaçlık yapıldı sanadamı 100lük yapıldı off hala kötüyüm ben ya bilmiyorumkismile benimde 5 de çıkıcakmış sonuç bakalım temiz çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…