kızlar nasılsınızzz bakalım bende bugun kan testlerım yapıldı şeker yuklemem yapıldı ama sonuclarımı yarn sabah alcam birazdanda doktora tekrar gitcez 4 boyutluda bakcakmıs biseeee
gecenlerde banada geldi nihayet sensiBana da az once milupa'dan paket geldi, bezler nekadar kucuk oyle yaa
dusunsene bebisin totosu ancak okadar olucak. :asigim:
kızlar nasılsınızzz bakalım bende bugun kan testlerım yapıldı şeker yuklemem yapıldı ama sonuclarımı yarn sabah alcam birazdanda doktora tekrar gitcez 4 boyutluda bakcakmıs biseeee
canım martın ortasında nisan ,nisanın ortasında mayıs ,mayısın ortasında haziran geliyor farkındaysan o yüzden her an tettikde olmalıyız şu ev işiymiş alışverişmiş bitirip çantayı kapı önüne koymak şart en geç nisan ortası sonuna kadar
inş temiz çıkarrrr bebişine benden slm söyleee
şeker sonucun umarım iyi çıkar.
ohhh oğlunun bol bol resmini de çektir.
bende haftaya gideceğim 4 boyutluya . benim kızın da vesikalık resmi olsun
evet bende yıkama ve ütüleri bitirdim zaten. bir kaç eksik var nisanın ilk haftası onlarıda alıcam hazırlıycam çantayı ne olur ne olmaz vallahaaaa ( zaten bu gece rüyamde erken doğum yapmıştım eyvahedigeldismile)
gecenlerde banada geldi nihayet sensi
bişi cıkmıcakmış gibi geliyo bana guneşim
şeker sonucun umarım iyi çıkar.
ohhh oğlunun bol bol resmini de çektir.
bende haftaya gideceğim 4 boyutluya . benim kızın da vesikalık resmi olsun
evet bende yıkama ve ütüleri bitirdim zaten. bir kaç eksik var nisanın ilk haftası onlarıda alıcam hazırlıycam çantayı ne olur ne olmaz vallahaaaa ( zaten bu gece rüyamde erken doğum yapmıştım eyvahedigeldismile)
canım martın ortasında nisan ,nisanın ortasında mayıs ,mayısın ortasında haziran geliyor farkındaysan o yüzden her an tettikde olmalıyız şu ev işiymiş alışverişmiş bitirip çantayı kapı önüne koymak şart en geç nisan ortası sonuna kadar
ayy ben daha hiçbirşey yapmadım
odası nisan başında gelecek o zaman yıkayacağım. temiz temiz kalsın kızımın cicileri
ben de bir eczaneye inip geleyim..
ooo güneşim hanım hoşgeldin
ben de mayısın ortasına bırakmayı düşünüyordum, yıkama ütüleme işini, çok elliyorum, nerdeyse hergün çıkartıp bakıyorum, acaba bir an önce bitirsem mi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
İnşallah iyi sonuçlarını alırız yarına...
Bakalım neye bakacak, bize de söyle... Bebişini de göreceksin ne güzel dört boyutlu da...
inşallah cnm yaaa bakalım
buarada 1 bardak sekerlı su içeçem dıye bekelrken hemsıre uzatmazmı koca bır kova su baktm suratına sadece bardagı aldmm oda bana terst ters baktııı bunuda alcaksn dedı:S
cok komıktı ne bıleym ben yaaa surahıyle sekerlı su ıcecegımı ama bekledgımden dayanıklı cıktım sukur lımon sıkmışlrdı ıcıne sanrm ıctım bıtrdm zorlandm mıdem bulandı ama napalım oglusum için herseye deger
Kizlar Acibadem acilcakmis Fulyaya bu ay sonunda ya da nisan basi dogumu orda yapsam hani yeni hastane ya riskli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?