2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım çok geçmiş olsun ya belki senin kız bir süre sonra yer değiştirde sende bu ağrılardan kurtulursun canım

lutfen yapma melmeacım.

kusura bakma gulkurusu ama sabah sabah herkes zaten bu zamandan sonra zorla işe gelirken bu tip laflar çok koyuyor. Evde olan kolu bacağı ağrıdığında istediği gibi uzanıp, istediği gibi yürüyüşünü yapıyor, maalesef çalışan oradaki yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda. maalesef ben senin kadar şanslı değilim, son ana kadar çalışmak zorundayım.

ama sende hep bana bişiler söylüyosun.benim kırmam doğru değilse onların kırması doğrumu.sonuçta en hassas dönemdeyiz

onlar dedıgın gurubun içinde ben de varım, bende çalışmıyorum, benı de kırıyorsun. ben senı kırıyormuyum. hayatta herkesı muhattabın alamazsın, ya tek cevap ver kızdıgın kışıye yada toplu konuşup herkesı uzme istersen canım.

ama sende hep bana bişiler söylüyosun.benim kırmam doğru değilse onların kırması doğrumu.sonuçta en hassas dönemdeyiz
canım haklısın ben de aynı fikirdeyim.
ama gülkurusu da yıllarca zorlukla çalışmış işten yeni ayrılmış o nedenle ev hayatının tadını yeni çıkarmaya başlamış biri.
lafın ona değildi ama o da evde oldugu için alındı doğal olarak..
aynı şekilde sensi de önceden çalışmış ve hatta ilerde de tekrar çalışmayı düşünen biri..
e doğal olarak bütün evde olanlar alındılar..
söylemek istediğin şey tam olarak anlaşılmadı ama düşününce anlaşılacaktır..

buscopan benimde aklıma geldi ama o batın altı ağrılar ve gerilmelerde işe yarayan bir ilaçtır bende regl ağrısı için kullanırdım. ama benim acıyan bölgen daha yukarda kaburgalarımın bittiği yerde bugün tekrar konuşucam Rıza Beyle belki başka bir çözüm bulur. Dün gece resmen evde hastanedeki yataklardan olmasını istedim. Onları kumandayla kaldırıp indirebiliyorsun ya resmen ona ihtiyacım var. Olmadı Rıza Beye dicem beni 2-3 gün hastanede yatırım hiç olmazsa dinlenirim biraz idare eder :)

ama sende hep bana bişiler söylüyosun.benim kırmam doğruda onların kırması doğrumu.sonuçta en hassas dönemdeyizÇok üzgünüm çoook

Nasil kirmisim Allah askinda soyler misin,
sadece 7 ay sonra BIR CUMLE, BIR YAZI yazmisim
ilk defa gunduz uyudugumu ve biraz da rahatladigimi soyledim.
Sanki buraya hergun gelip gelip nispet yapiyorum
ohhh gunduz uyuyorum ohhh gel keyfim gel diye.
Ben evdeyim diye hic mi sikayetim sikintim olmuyor,
benim de senden cok farkli cok degisik sikintilarim var
kimse kimsenin hayatini bilemez.
Bu yazim seni nasil kirabiliyor inan aklim almiyor.
Ben sadece art niyetsiz bir defa oyle bir yazi yazdim niyetim hic kimseyi incitmek
veya kirmak degildi simdiye kadar beni taniyanlar bunu bilir diye dusunuyorum.

Senin yazinin niyeti ise gercekten kirici olmakti sonucta
sen benim hayatimi bilmiyorsun calisip calismamak elimde olup olmadigini bilmiyorsun.

bu benım suçum değil ama canım. istanbulda yaşayan arkadaşlar toplandıgında ben gıdemıyorum ama bu onlarında suçu degıl, onlara yazmayın sınır oluyorum demek garıp kaçmaz mı? herkes kendı hayatını yazıyor burda. nıspet yapan var mı bılmem ama ben o tarz bırı degıl, incınmek ve ıncıtılmek ıstemeden yazıyorum. bıraz daha ıyınıyetlerı göz onune almalıyız bence.

kızlar ne olyr yaa gerılmeyınnn

ne oluyor yaaff ben burdakilerle uğraşırken forumda da çalışanlar ve çalışmayanlar olarak çatışma mı çıktı..çalışmayanlar ne dedi?meloşum kim kızdırdı senii

kımse kımseye kızmadı arkadaşlar, empati yapmayı ögrenıyoruz topluca.

Aynen canim, benim de demek istedigim bu.
Herkesin yasayabildigi digerlerinin yasayamadigi durumlar oluyor.
Ozaman hic bir durumu paylasmayalim yasayamayanlar olabilir art niyetli oldugumuzu dusunebilir diye.

ya konu saptı aslında arkadaşlar..
söylenmek istenen tam anlatılamadı bence..

o nedenle herkes sadece şu konu için kendini karşısındakinin yerine koysun..
şöle bi geçmiş yazılar okunsun..
ne denmek istendiği anlaşılacaktır..

Aynen canim, benim de demek istedigim bu.
Herkesin yasayabildigi digerlerinin yasayamadigi durumlar oluyor.
Ozaman hic bir durumu paylasmayalim yasayamayanlar olabilir art niyetli oldugumuzu dusunebilir diye.

hayatın acısını bırbırımızden çıkartamayız, herkes kandı hayatının zorluklarını yaşıyor burada ve paylaşıyoruz. bu en doğal hakkımız. sen kendı yaşadıgını yazabılırsın, ben de benım kı ni. bir kişiye sinir olup herkesı kırmak dogru degıl, o kişiye tavrını alırsın bıter gıder. kımse kımseyı uzmesın istiyorum.

vereliniortak

Kusura bakmayin gercekten cok gerildim ben tamamen art niyetsiz
bir yazi yazdim bukadar buyutulecegini bilseydim yazmazdim.
Karsiliginda neler gordum ya, bile bile kirmacalar ben bunu gercekten hak etmedim.

Simdi buraya bir ton yazi yazabilirim ama ozel hayatimi cok fazla paylasmak ta istemiyorum,
herkes istedigini dusunsun altinda birseyler arasin benim vicdanim rahat
umarim az da olsa kendimi tanitabilmisimdir de beni anlayan anlamistir.

aslında sana cevap yazmadılar, ben kıme yazdıklarını bılıyorum. boşa stres yapma bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…