Günaydın kızlarrrrrrr. Dün gece tam bir kabustu benim için ağlaya ağlaya uyudum. Sağ yan tarafımdaki acı okadar siddetliydiki bırakın yatmayı otururken bile acıyor. Bu nedenle gecenin bir kısmında salondaki büyük kanepede oturarak uyudum. Sonrasındada annemin odasındaki yatağa destek koyarak uyumaya çalıştım sanırım bundan sonra her gece böyle olacak benim için:gitme:
lutfen yapma melmeacım.
ama sende hep bana bişiler söylüyosun.benim kırmam doğru değilse onların kırması doğrumu.sonuçta en hassas dönemdeyiz
:bbo:ne kadar hamilede olsan zorda olsa çalışmak çalışmamaktan çok daha iyi.kimseye ihtiyacın yok en azından
canım haklısın ben de aynı fikirdeyim.ama sende hep bana bişiler söylüyosun.benim kırmam doğru değilse onların kırması doğrumu.sonuçta en hassas dönemdeyiz
yok canım gittim bende dün..
herşeye böbreklere fln da baktı bişi yok dedi
kaslardaki gerilmedendir dedi.
buscopan yazdı, arada rahatsızlık hissedersen at agzına dedi
o da kas gevsetici ağrı kesici sanırım
çanta hapın olsun dedi..
işte magnezyumun çiğneme tabletini verdi.
kızım da 1141 gr. olmustu, 3 gün öndeydi sat a göre..
çok güsel pozlu resimler de verdi
çook mutlu olarak döndüm ben de dr. dan.
şu buscopan ı sende sorsan keşke aslında
belki sana da verir..
gerçi benim de hala devam ediyo acı hissim yürürken fln ama
ama sende hep bana bişiler söylüyosun.benim kırmam doğruda onların kırması doğrumu.sonuçta en hassas dönemdeyizÇok üzgünüm çoook
kusura bakma gulkurusu ama sabah sabah herkes zaten bu zamandan sonra zorla işe gelirken bu tip laflar çok koyuyor. Evde olan kolu bacağı ağrıdığında istediği gibi uzanıp, istediği gibi yürüyüşünü yapıyor, maalesef çalışan oradaki yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda. maalesef ben senin kadar şanslı değilim, son ana kadar çalışmak zorundayım.
bu benım suçum değil ama canım. istanbulda yaşayan arkadaşlar toplandıgında ben gıdemıyorum ama bu onlarında suçu degıl, onlara yazmayın sınır oluyorum demek garıp kaçmaz mı? herkes kendı hayatını yazıyor burda. nıspet yapan var mı bılmem ama ben o tarz bırı degıl, incınmek ve ıncıtılmek ıstemeden yazıyorum. bıraz daha ıyınıyetlerı göz onune almalıyız bence.
Aynen canim, benim de demek istedigim bu.
Herkesin yasayabildigi digerlerinin yasayamadigi durumlar oluyor.
Ozaman hic bir durumu paylasmayalim yasayamayanlar olabilir art niyetli oldugumuzu dusunebilir diye.
ya konu saptı aslında arkadaşlar..
söylenmek istenen tam anlatılamadı bence..
o nedenle herkes sadece şu konu için kendini karşısındakinin yerine koysun..
şöle bi geçmiş yazılar okunsun..
ne denmek istendiği anlaşılacaktır..
Kusura bakmayin gercekten cok gerildim ben tamamen art niyetsiz
bir yazi yazdim bukadar buyutulecegini bilseydim yazmazdim.
Karsiliginda neler gordum ya, bile bile kirmacalar ben bunu gercekten hak etmedim.
Simdi buraya bir ton yazi yazabilirim ama ozel hayatimi cok fazla paylasmak ta istemiyorum,
herkes istedigini dusunsun altinda birseyler arasin benim vicdanim rahat
umarim az da olsa kendimi tanitabilmisimdir de beni anlayan anlamistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?