2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben biraz uzancam kızlar
sonra qörüşürüzz..opuyorumnanaktan

Okadar fena mı aşkım ya? Ben sık sık takip edemiyom ya bilmiyodum senin kansızlığının olduğnu :teselli:

Hamileligim boyunca sadece gecen hafta bir hafta yuttum
oda cok bulanti ve kusma yapti bende kestim tekrar,
saglik ocagindaki ebe de mutlaka ic demisti
ama yedigim herseyi cikartiyorum ozaman da.
Birde direk yemekten sonra icmeyi deneyecegim.

Eksikligi devam edince hem halsiz bitkin oluyorum, hem istahim kapaniyor
gunde 2 defa yemek yesem aramiyorum baska.

daha benim ev işleri öylece duruyo bende kalkabilirsem biraz evleri hal yol edeyim

zeynep sana da geçmiş olsun ya valla
cidden son zamanlar zorlu geçecek gibi.. ben bu gidişle 36. haftaya kadar bile çalışabileceğimden emin değilim..
ben de yatakta dönerken fln çok zorlanıyorum.. resmen canım acıyo

Kizlar ama siz de olmasaniz bu sikici ofis ortami iyice cekiilmez olur...ben okuyup okuyup guluyorum kendi kendime... millet de noldu buna hamilelik psikolojisini bozdu diyodur kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar meloşum dediğin gibi 3. trimester kendini fazlasıyla hissettiriyor valla. Mayıs gelsede izne ayrılsam biran önce.
Celineecim doktoruna danış demişsin ben bir gece önce hastanedeydim hertürlü tetkik yapıldı doktorumunda haberi var herhangi bir sorun çıkmadı allahtan tamamen hamilelik sebepli yani rahim kaslarımın gerilmesi ve bebeğimin sağ üstteki bağlara baskı yapmasından kaynaklanıyor. Bir gece önce iğne yaptılar ogünü rahat geçirdim. Ama dün birdaha gidip iğne olmadım yani her akşam kasgevşetici iğne olmakta çok iyibişey değil. Yatmadığım sürece sorun yok ama yattığım an feci bir acı hissediyorum ve felç olmuş gibi kımıldayamıyorum 10-15 dakikada eşimin yardımıyla ancak kalkabiliyorum yattığım yerden. Neyse bunada şükür Allahten bebişim iyi benim herhangi bir hastalığım yok suyum iyi plesenta iyi artık dayanıcam ne yapalım gelsin melek kızım hayırlısıylada unuturum hepsini inşallah.

aynennnn sanki iç organlarım patlıycak gibi oluyooakannehir

evet canım 4,5 aylık şimdik
dr kız dedi :) ama nisan 15 te kesinleşcek bakalım hayırlısı
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
bellimi cinsiyet

Bende bi an erkek sandim tickerinden dolayi. Benimki de kiz. opuyorumnanaktan
Sen ikinci doneme girmisin canim keyfini cikart en rahat donem ikinci donem.
Bizler ucuncu donemimize giriyoruz goruyorsun iste halimizi. kaydirigubbakcemile3

Canim bak bende de kansizlik var...doktor demir hapini c-vitaminiyle al dedi, emilimini arttiriyomus hem benim icin oyle mide bulantim falan olmadi belki ondandir bir de oyle dene..

geçmiş olsun zeynepcım cok sukur bişi yokmuş ama

sağol özgem bende de önceleri dönerken hafif sızlamalar şeklinde başlamıştı ama cuartesi gününden beri sağ tarafım feci bide ben 1,5 aydır öksürüyorum ya onunda etkisi var sanırım ordaki sinirler zedelenmiş olabilir. Bu arada dün işler patladı okuyamadım sende doktora soracaktın batmalarını ne oldu kötü birşey yok demi??

Aynen canim evde olmanin cok fazla farki veya artisi yok.
Dun benim icin istisnaydi, normalde yatsam bile don don don uyuyamam gunduz.
Bu son gunlerin bitkinligi ile dun uyuyabildim o yuzden nisbet olarak algilamayin.
En azindan bir mesguliyetiniz var etrafinizda insanlar var vs. yerimseniben

Bende bi an erkek sandim tickerinden dolayi. Benimki de kiz. opuyorumnanaktan
Sen ikinci doneme girmisin canim keyfini cikart en rahat donem ikinci donem.
Bizler ucuncu donemimize giriyoruz goruyorsun iste halimizi. kaydirigubbakcemile3

canımcım aslında ben erkek sanıyodum kız deyince şok oldum ama yinede kesinleşsin diye 1 ay daha bekliyorum hayırlısı hakkımızda canım:)
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla sıhhatle alalım meleklerimizi kucağımıza:)
öpüyorum canım seni, senide beklerim ağustos annelerine
kendine iyi bak Allah a emanet ollŞeniz

o zaman yazı yazarken -çalışanlarada ayıp oluyor-ibaresi kullanmayınız lütfennn senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…