günaydınn güzel hamişler
saol tatlımmm sabrediyorum geçmezse arıycammmgüneşim bu arada çok güldüm yaa
bebişinden mi korktun kız..
uklam geçmiş olsun, az daha bekle de ara mutlaka dr.unu..
Okadar fena mı aşkım ya? Ben sık sık takip edemiyom ya bilmiyodum senin kansızlığının olduğnu :teselli:
günaydın kızlar..forumda neler oluyor böyle herkesin bir yerleri mi ağrıyor geçmiş olsun zeynep ve ukla..başka varsa göremedim ağrısı olan ona da geçmiş olsun.güneşim gözünaydın canım son aylarda toparlar merak etme az da değil kg su bence.iyi yani..
Ayy canım süper bence yaa... Bide bebeğin kilosu normal bence, çok öyle kafaya takılacak kadar zayıf falan değil.. Zaten öyle olsa doktorunda bişiler söylerdi... Söylememiş.. O yüzden kafana takma... Bak sen kafana taktın üzüldün diye, bebişin dokunmuş sana... "iyiyim annecim ben, üzülme" demiş... :1hug:
ah maşallah oğluşaaa normaldir canım benim kızda geriden geliyo sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değilll bende kızımda artık birbirimize dokunuyoz benim cadı kızım sabahları sakin ama geceleri coşuyoooo
güneşim bu arada çok güldüm yaa
bebişinden mi korktun kız..
ebett ama öle normal hareketı dııldı kıssss :)
uklam geçmiş olsun, az daha bekle de ara mutlaka dr.unu..
saolun kısslarrr
Uklam al eline Haydarı hadi kovalayalım şunlarıklava: klava:
efet kovalayalım bncede
kovalayalım canımmmmmmmmmmmmmlülülülülülüUklam al eline Haydarı hadi kovalayalım şunlarıklava: klava:
canım uzun yıllar çalışmış ve yenı evde oturan bırı olarak söyleyım, evde canım çok sıkılıyor, işyerınde saatler su gıbı akıyordu ama evde geçmek bılmıyor, gün muhabbetlerını de hıç bılmıyorum,daha önce gıtmedım öyle şeylere,evde yalnızlık çekıyorum. uyumak dınlenmek cok guzel ama öglen uykusuna alışıksan tabi, ben daha adapte olamadım bu oertama
biz çalışmayanlar, siz çalışanların yerine uyuruz meraklanmayın sempatiksalakcinni
aynennnn sanki iç organlarım patlıycak gibi oluyooakannehirzeynep sana da geçmiş olsun ya valla
cidden son zamanlar zorlu geçecek gibi.. ben bu gidişle 36. haftaya kadar bile çalışabileceğimden emin değilim..
ben de yatakta dönerken fln çok zorlanıyorum.. resmen canım acıyo
evet canım 4,5 aylık şimdik
dr kız dedi :) ama nisan 15 te kesinleşcek bakalım hayırlısı
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
bellimi cinsiyet
Hamileligim boyunca sadece gecen hafta bir hafta yuttum
oda cok bulanti ve kusma yapti bende kestim tekrar,
saglik ocagindaki ebe de mutlaka ic demisti
ama yedigim herseyi cikartiyorum ozaman da.
Birde direk yemekten sonra icmeyi deneyecegim.
Eksikligi devam edince hem halsiz bitkin oluyorum, hem istahim kapaniyor
gunde 2 defa yemek yesem aramiyorum baska.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar meloşum dediğin gibi 3. trimester kendini fazlasıyla hissettiriyor valla. Mayıs gelsede izne ayrılsam biran önce.
Celineecim doktoruna danış demişsin ben bir gece önce hastanedeydim hertürlü tetkik yapıldı doktorumunda haberi var herhangi bir sorun çıkmadı allahtan tamamen hamilelik sebepli yani rahim kaslarımın gerilmesi ve bebeğimin sağ üstteki bağlara baskı yapmasından kaynaklanıyor. Bir gece önce iğne yaptılar ogünü rahat geçirdim. Ama dün birdaha gidip iğne olmadım yani her akşam kasgevşetici iğne olmakta çok iyibişey değil. Yatmadığım sürece sorun yok ama yattığım an feci bir acı hissediyorum ve felç olmuş gibi kımıldayamıyorum 10-15 dakikada eşimin yardımıyla ancak kalkabiliyorum yattığım yerden. Neyse bunada şükür Allahten bebişim iyi benim herhangi bir hastalığım yok suyum iyi plesenta iyi artık dayanıcam ne yapalım gelsin melek kızım hayırlısıylada unuturum hepsini inşallah.
Kızlar siz evde keyif yaparken biz çalışmak zorundayız, lütfen bunu nispet yapar gibi anlatmayın
zeynep sana da geçmiş olsun ya valla
cidden son zamanlar zorlu geçecek gibi.. ben bu gidişle 36. haftaya kadar bile çalışabileceğimden emin değilim..
ben de yatakta dönerken fln çok zorlanıyorum.. resmen canım acıyo
canım uzun yıllar çalışmış ve yenı evde oturan bırı olarak söyleyım, evde canım çok sıkılıyor, işyerınde saatler su gıbı akıyordu ama evde geçmek bılmıyor, gün muhabbetlerını de hıç bılmıyorum,daha önce gıtmedım öyle şeylere,evde yalnızlık çekıyorum. uyumak dınlenmek cok guzel ama öglen uykusuna alışıksan tabi, ben daha adapte olamadım bu oertama
Bende bi an erkek sandim tickerinden dolayi. Benimki de kiz. opuyorumnanaktan
Sen ikinci doneme girmisin canim keyfini cikart en rahat donem ikinci donem.
Bizler ucuncu donemimize giriyoruz goruyorsun iste halimizi. kaydirigubbakcemile3
Aynen canim evde olmanin cok fazla farki veya artisi yok.
Dun benim icin istisnaydi, normalde yatsam bile don don don uyuyamam gunduz.
Bu son gunlerin bitkinligi ile dun uyuyabildim o yuzden nisbet olarak algilamayin.
En azindan bir mesguliyetiniz var etrafinizda insanlar var vs. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?