2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cicikomun yazlık modelleri ne zaman geliyo acaba bilen varmı osmanbeydeki yerinde satış varmı acaba :CüvCüv:

sensicim seni herkes biliyor
üzülme lütfen

hehehe süpermiş yawww.. benimde üniversitedeyken sanal bebeğim vardı.... Onu öldürdüm ama ben 3 ay sonra, bakamamıştım...sempatiksalakcinni
3 ay mı
ben 15 günde öldürmüştüm sempatiksalakcinni

meloşum hayırdır sendemi sinir yaptın bebeğem??

Ne oldu birden anlamadım biz herzaman evdeoturanlara aman kıymetini bilin bizim yerimizede dinlenin ne güzel demezmiydik. Bugün niye böyle tepkiler veriyoruz anlamadım. Tamam içimizden bazılarına kızma hakkımız var. Ama bir kişinin tarzını diğerlerinede mahal edip kurunun yanında yaşıda yakmayalım. Bugün havanında etkisi var herhalde.

Ayrıca çalışma-çalışmama sendromuda çok yersiz bişey 10 yıldır çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir insan olarak kimseye muhtaç değilim polemiklerini kırıcı buluyorum. Allaha şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ben aynı zamanda annemede bakıyorum (allah eksikliğini göztermesin sonuna kadar bakarım) ama eşimin kazancı keşke yetseydide bebeğimi belli bir yaşa getirene kadar kendim büyütseydim eminim hepinizin içinde aynı hissiyat vardır. Bazılarımız bunu yapabilicek ne güzel.
Neyse daha fazla uzatmayayım lütfen gereksiz gerginliklerden kaçınalım

sana katılıyorum zeynepcim, elıne para geçmeyen eşinden para alan birine, en azından kımseye muhtaç degılım kendım kazanıyorum demek çok ayıp bırşey. öğlen uyuyorum demek kı daha kırıcı, asalak demek mi daha kırıcı, farkına varılsın ıstedım sadece. hoş şeyler degıl bunlar.

kıslaaarr hadıyaa eglencelı bişler yapalım bari alışveriş arastrma falan yapalımm boşverınn böle konularıııı sensiii sende uzulme bukaaaaaaa bılyrz biz senüüü

hehehe süpermiş yawww.. benimde üniversitedeyken sanal bebeğim vardı.... Onu öldürdüm ama ben 3 ay sonra, bakamamıştım...sempatiksalakcinni

yemek vermeyi mi unuttun kızzzsempatiksalakcinni
gülkurusu ve sensi arkadaşlar lütfen stres yapmayın bir yanlış anlaşılma olmuş belliki ikinizi de tanıyoruz sonuçta hava atmayacağınızı biliyoruz ben geçmişe dönmedim kaçırdım belki de yazılanları ama sonuçta gülkurusu yeni ayrıldı işten.
ayrıca bence hamileliğin son ayları (son 3 ay olabilir mesela sempatiksalakcinni)dışında evde olmanın hava atılacak bir yeri yok kimse kusura bakmasın da.üretmeyen yerinde sayan birisi olacağıma işime gelirim sosyal ve üreten çalışan kazanan birisi olarak hayatımı kimseye muhtaç olmadan sürdürürüm işte bunun hava atılacak bir yeri vardır.bu lafıma da kimse alınmasın lütfen bu benim kendi görüşüm.herkes hayatını istediği gibi yaşamakta özgürdür.herkes de başkasını rencide etmeden düşüncelerini dile getirmekte özgür bana göre...

bence,
ben çalışanların yerine de uyurum demek ve bunu gülerek söylemek hepsinden daha koyucu!!!

Canım maşallah yağmura koca kız olmuş :) Birde birşey sölicem ama bu buscopan denilen ilaç bazı bünyelere alerji yapabiliyor sen bir doktoruna onu danışsan öle herkes kullanamıuyor benim anneme yaşadık biz tabiki bünyeden bünyeye çok farklılık var

evet çok doğru konuşmuşsun.gerçekten kimse kırılıp darılmasın

Peki boyle bir yaziya nasil kirilmayim ki canim ya calismamak
benim secmis oldugum durum degil, imkanlar el verse bende calismayi isterim.
Ozellikle simdiye kadar herzaman okumus ve calismis biri olarak benim icin de
evde durmak nekadar zor bunu da kimse bilemez.
Bazilarimizin esleri calismiyor onlar ister miydi evde oturmayi
onlar da calismayi cok istemez miydi.
Calismak bir secim olabilir veya bir zorunluluk olabilir,
ama ayni zamanda calismamak da bir secim olabilir veya bir zorunluluk olabilir.
Benim icin bu konu zaten hassas bir konu, bu konuda neler yasadim, gecirdim kimse bilemez.
Sonra gelip te sonsuzhayal boyle bir yazi yazmasi gercekten uzdu beni.
mafoldumben

sensiiiiiiiiiiiiiiiii üzme kendini şekerim biz şurda üç kişiyiz birbirimizi biliriz diye bir laf vardır eminim herkes benimle aynı fikerdedir seni bilmeyen kimse yok canım benim boşuna yıpratma kendini

dün akşam içtim bitane bişi olmadı sempatiksalakcinni

bence,
ben çalışanların yerine de uyurum demek ve bunu gülerek söylemek hepsinden daha koyucu!!!

evet ama onu söyleyen bir kişi, ama cevap olarak yazı yazılan bır suru çalışmayan bayan var burda. durduk yere bır kışı ıçın herkesı kırmak ne kadar dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…