- Konu Sahibi daemon
-
- #73.741
sensicim seni herkes biliyorKusura bakmayin gercekten cok gerildim ben tamamen art niyetsiz
bir yazi yazdim bukadar buyutulecegini bilseydim yazmazdim.
Karsiliginda neler gordum ya, bile bile kirmacalar ben bunu gercekten hak etmedim.
Simdi buraya bir ton yazi yazabilirim ama ozel hayatimi cok fazla paylasmak ta istemiyorum,
herkes istedigini dusunsun altinda birseyler arasin benim vicdanim rahat
umarim az da olsa kendimi tanitabilmisimdir de beni anlayan anlamistir.
3 ay mıhehehe süpermiş yawww.. benimde üniversitedeyken sanal bebeğim vardı.... Onu öldürdüm ama ben 3 ay sonra, bakamamıştım...sempatiksalakcinni
kusura bakma gulkurusu ama sabah sabah herkes zaten bu zamandan sonra zorla işe gelirken bu tip laflar çok koyuyor. Evde olan kolu bacağı ağrıdığında istediği gibi uzanıp, istediği gibi yürüyüşünü yapıyor, maalesef çalışan oradaki yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda. maalesef ben senin kadar şanslı değilim, son ana kadar çalışmak zorundayım.
meloşum hayırdır sendemi sinir yaptın bebeğem??
Ne oldu birden anlamadım biz herzaman evdeoturanlara aman kıymetini bilin bizim yerimizede dinlenin ne güzel demezmiydik. Bugün niye böyle tepkiler veriyoruz anlamadım. Tamam içimizden bazılarına kızma hakkımız var. Ama bir kişinin tarzını diğerlerinede mahal edip kurunun yanında yaşıda yakmayalım. Bugün havanında etkisi var herhalde.
Ayrıca çalışma-çalışmama sendromuda çok yersiz bişey 10 yıldır çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir insan olarak kimseye muhtaç değilim polemiklerini kırıcı buluyorum. Allaha şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ben aynı zamanda annemede bakıyorum (allah eksikliğini göztermesin sonuna kadar bakarım) ama eşimin kazancı keşke yetseydide bebeğimi belli bir yaşa getirene kadar kendim büyütseydim eminim hepinizin içinde aynı hissiyat vardır. Bazılarımız bunu yapabilicek ne güzel.
Neyse daha fazla uzatmayayım lütfen gereksiz gerginliklerden kaçınalım
kaydirigubbakcemile5Zaten esas yazıyı yazan arazi durumunda.
Zaten esas yazıyı yazan arazi durumunda.
Zaten esas yazıyı yazan arazi durumunda.
hehehe süpermiş yawww.. benimde üniversitedeyken sanal bebeğim vardı.... Onu öldürdüm ama ben 3 ay sonra, bakamamıştım...sempatiksalakcinni
bence,sana katılıyorum zeynepcim, elıne para geçmeyen eşinden para alan birine, en azından kımseye muhtaç degılım kendım kazanıyorum demek çok ayıp bırşey. öğlen uyuyorum demek kı daha kırıcı, asalak demek mi daha kırıcı, farkına varılsın ıstedım sadece. hoş şeyler degıl bunlar.
3 ay mı
ben 15 günde öldürmüştüm sempatiksalakcinni
yok canım gittim bende dün..
herşeye böbreklere fln da baktı bişi yok dedi
kaslardaki gerilmedendir dedi.
buscopan yazdı, arada rahatsızlık hissedersen at agzına dedi
o da kas gevsetici ağrı kesici sanırım
çanta hapın olsun dedi..
işte magnezyumun çiğneme tabletini verdi.
kızım da 1141 gr. olmustu, 3 gün öndeydi sat a göre..
çok güsel pozlu resimler de verdi
çook mutlu olarak döndüm ben de dr. dan.
şu buscopan ı sende sorsan keşke aslında
belki sana da verir..
gerçi benim de hala devam ediyo acı hissim yürürken fln ama
kusura bakma gulkurusu ama sabah sabah herkes zaten bu zamandan sonra zorla işe gelirken bu tip laflar çok koyuyor. Evde olan kolu bacağı ağrıdığında istediği gibi uzanıp, istediği gibi yürüyüşünü yapıyor, maalesef çalışan oradaki yükümlülüğünü yerine getirmek zorunda. maalesef ben senin kadar şanslı değilim, son ana kadar çalışmak zorundayım.
meloşum hayırdır sendemi sinir yaptın bebeğem??
Ne oldu birden anlamadım biz herzaman evdeoturanlara aman kıymetini bilin bizim yerimizede dinlenin ne güzel demezmiydik. Bugün niye böyle tepkiler veriyoruz anlamadım. Tamam içimizden bazılarına kızma hakkımız var. Ama bir kişinin tarzını diğerlerinede mahal edip kurunun yanında yaşıda yakmayalım. Bugün havanında etkisi var herhalde.
Ayrıca çalışma-çalışmama sendromuda çok yersiz bişey 10 yıldır çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir insan olarak kimseye muhtaç değilim polemiklerini kırıcı buluyorum. Allaha şükür çalışıyoruz kazanıyoruz ben aynı zamanda annemede bakıyorum (allah eksikliğini göztermesin sonuna kadar bakarım) ama eşimin kazancı keşke yetseydide bebeğimi belli bir yaşa getirene kadar kendim büyütseydim eminim hepinizin içinde aynı hissiyat vardır. Bazılarımız bunu yapabilicek ne güzel.
Neyse daha fazla uzatmayayım lütfen gereksiz gerginliklerden kaçınalım
dün akşam içtim bitane bişi olmadı sempatiksalakcinniCanım maşallah yağmura koca kız olmuş :) Birde birşey sölicem ama bu buscopan denilen ilaç bazı bünyelere alerji yapabiliyor sen bir doktoruna onu danışsan öle herkes kullanamıuyor benim anneme yaşadık biz tabiki bünyeden bünyeye çok farklılık var
bence,
ben çalışanların yerine de uyurum demek ve bunu gülerek söylemek hepsinden daha koyucu!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?