geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar meloşum dediğin gibi 3. trimester kendini fazlasıyla hissettiriyor valla. Mayıs gelsede izne ayrılsam biran önce.
Celineecim doktoruna danış demişsin ben bir gece önce hastanedeydim hertürlü tetkik yapıldı doktorumunda haberi var herhangi bir sorun çıkmadı allahtan tamamen hamilelik sebepli yani rahim kaslarımın gerilmesi ve bebeğimin sağ üstteki bağlara baskı yapmasından kaynaklanıyor. Bir gece önce iğne yaptılar ogünü rahat geçirdim. Ama dün birdaha gidip iğne olmadım yani her akşam kasgevşetici iğne olmakta çok iyibişey değil. Yatmadığım sürece sorun yok ama yattığım an feci bir acı hissediyorum ve felç olmuş gibi kımıldayamıyorum 10-15 dakikada eşimin yardımıyla ancak kalkabiliyorum yattığım yerden. Neyse bunada şükür Allahten bebişim iyi benim herhangi bir hastalığım yok suyum iyi plesenta iyi artık dayanıcam ne yapalım gelsin melek kızım hayırlısıylada unuturum hepsini inşallah.
Maxe erkenmi ayrıldın sen izne canım ya?
:bbo:ne kadar hamilede olsan zorda olsa çalışmak çalışmamaktan çok daha iyi.kimseye ihtiyacın yok en azından
Aynen canim evde olmanin cok fazla farki veya artisi yok.
Dun benim icin istisnaydi, normalde yatsam bile don don don uyuyamam gunduz.
Bu son gunlerin bitkinligi ile dun uyuyabildim o yuzden nisbet olarak algilamayin.
En azindan bir mesguliyetiniz var etrafinizda insanlar var vs. yerimseniben
günaydın canım
saol tatlımmm sabrediyorum geçmezse arıycammm
göbek değiliğimin ordada sızı var bi acayipp
vereliniortak:bbo:ne kadar hamilede olsan zorda olsa çalışmak çalışmamaktan çok daha iyi.kimseye ihtiyacın yok en azından
Günaydın...
Ağrısı olanlar var sanırım hepinize geçmiş olsun. Umarım geçici bir şeydir.
Ben de henüz ağrı falan yok inşallah da olmaz ya çok korkuyorum ben de fazla ağırlaşıp hantallaşmaktan...
bu kadar gergin cevaplar vermek zorunda değilsin. kırıcı konuşmak sana birşey katmaz
olumunekankayizsmile
yok canım gittim bende dün..sağol özgem bende de önceleri dönerken hafif sızlamalar şeklinde başlamıştı ama cuartesi gününden beri sağ tarafım feci bide ben 1,5 aydır öksürüyorum ya onunda etkisi var sanırım ordaki sinirler zedelenmiş olabilir. Bu arada dün işler patladı okuyamadım sende doktora soracaktın batmalarını ne oldu kötü birşey yok demi??
pardon ama bizim yerimize uyicakmış.bunun şakası olmaz
Canım izin sayılmaz :) İşten ayrıldım son dönemlerde anlaşamıyorduk birde sanırım hamile olduğumu duydular ben sölememiştim ölelikle ayrıldım aslında çokta iyi oldu iştan ayrıldıktan 15-20 gün sonra düştüm ve 10 gün sonrada kanama ile hastaneye yattım 1 ay yatak istirati verdi doktor bir sürü sorun problem derken geldik bu vakite ama çalışmamak çok zor çünkü benim tüm hayatım ya okul yada işte geçiyordu şimdi tüm arkadaşlarım dostlarım çalışıyor hafta içi ve ailem uzakta Mersinde inşallah nisan sonu gibi annemler buraya İstanbula taşınacaklar tüm evi getirmeseler de burada da ev açılacak :)
o zaman yazı yazarken -çalışanlarada ayıp oluyor-ibaresi kullanmayınız lütfennn senağlama
vereliniortak
Canım izin sayılmaz :) İşten ayrıldım son dönemlerde anlaşamıyorduk birde sanırım hamile olduğumu duydular ben sölememiştim ölelikle ayrıldım aslında çokta iyi oldu iştan ayrıldıktan 15-20 gün sonra düştüm ve 10 gün sonrada kanama ile hastaneye yattım 1 ay yatak istirati verdi doktor bir sürü sorun problem derken geldik bu vakite ama çalışmamak çok zor çünkü benim tüm hayatım ya okul yada işte geçiyordu şimdi tüm arkadaşlarım dostlarım çalışıyor hafta içi ve ailem uzakta Mersinde inşallah nisan sonu gibi annemler buraya İstanbula taşınacaklar tüm evi getirmeseler de burada da ev açılacak :)
Neden benim birtane yazimi bukadar buyutuyorsun ki canim inan anlayamadim.
Mesela biz kac aydir birsey almaya gidemiyoruz bebegim icin henuz hic birsey alamadik.
Bende hic aliniyor muyum veya yaziyor muyum siz neden butun aldiklarinizi yaziyorsunuz nispet mi yapiyorsunuz diye.
Inan siz aldikca okadar seviniyorum ki, sizleri mutlu gormek beni de mutlu ediyor.
7 aydir hamileyim bir gun gunduz uyumusum rahatlamisim,
halsizligimden dolayi onu da yazdim bu mu cok goruluyor,
yazdigima yazicagima pisman oldum vallaha.
Bundan sonra hic iyi birsey yazmiyacagim sadece sikayetlerimi
paylasicam en azindan nispet oldugu dusunulmez. :1no2:
Ayrica kimseye muhtac olmadigina sevindim, kutlarim seni.
Ben ne yazik ki baskasina muhtac geciriyorum hayatimi ne yapalim kader kismet.
birilerine dersini verecegım dıye herkesı kırmak ne kadar doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?