2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim benim cok gecmis olsun Allahim yardimcin olsun, bol sabir versin. :teselli:

Günaydın...

Ağrısı olanlar var sanırım hepinize geçmiş olsun. Umarım geçici bir şeydir.
Ben de henüz ağrı falan yok inşallah da olmaz ya çok korkuyorum ben de fazla ağırlaşıp hantallaşmaktan...

Maxe erkenmi ayrıldın sen izne canım ya?

Canım izin sayılmaz :) İşten ayrıldım son dönemlerde anlaşamıyorduk birde sanırım hamile olduğumu duydular ben sölememiştim ölelikle ayrıldım aslında çokta iyi oldu iştan ayrıldıktan 15-20 gün sonra düştüm ve 10 gün sonrada kanama ile hastaneye yattım 1 ay yatak istirati verdi doktor bir sürü sorun problem derken geldik bu vakite ama çalışmamak çok zor çünkü benim tüm hayatım ya okul yada işte geçiyordu şimdi tüm arkadaşlarım dostlarım çalışıyor hafta içi ve ailem uzakta Mersinde inşallah nisan sonu gibi annemler buraya İstanbula taşınacaklar tüm evi getirmeseler de burada da ev açılacak :)

valla kızlar bende dünnn komsulara falan gırdım birnn dusuk tehlıkesı vardı bugun hastaneye yatacaktı dıkıs atılcakmıs sanırım orda kadınlar bahsedıyor işte azcık ozendım cocuklrını okula gotryrlr okldn alıyrlr derslerını yaptryrlr yanı ilgilenmeye fırsatları oluyor bizm okdr olmayack bi zamaan akdr bunlr gusel seyelr sanırmmm tabı bazende emınm yoruyordur ama

:bbo:ne kadar hamilede olsan zorda olsa çalışmak çalışmamaktan çok daha iyi.kimseye ihtiyacın yok en azından

bu kadar gergin cevaplar vermek zorunda değilsin. kırıcı konuşmak sana birşey katmaz

olumunekankayizsmile

günaydın canım
saol tatlımmm sabrediyorum geçmezse arıycammm
göbek değiliğimin ordada sızı var bi acayipp

Uklaa ben dün akşam eve gittikten sonra nerdeyse ağlayacaktım, göbek deliğimin etrafı yandı resmen, bol bol kremledikten sonra geçti anca. Sanırım geriliyorlar artık.

:bbo:ne kadar hamilede olsan zorda olsa çalışmak çalışmamaktan çok daha iyi.kimseye ihtiyacın yok en azından
vereliniortak

dün ayak tırnaklarımı kesemedim, çok uzuldum mafoldumben azıcık daha yuklensem keserdım ama bebegımı sıkıştırmak ıstemedım. göbek çok zor bır şeymış anladım

Doğum zamanı yaklaştıkça herkes fazlaca mı alınganlaşıyor acaba ?
Hamileyiz ve her 2 durumun da artı ve eksileri var arkadaşlar.

yok canım gittim bende dün..
herşeye böbreklere fln da baktı bişi yok dedi
kaslardaki gerilmedendir dedi.
buscopan yazdı, arada rahatsızlık hissedersen at agzına dedi
o da kas gevsetici ağrı kesici sanırım
çanta hapın olsun dedi..
işte magnezyumun çiğneme tabletini verdi.
kızım da 1141 gr. olmustu, 3 gün öndeydi sat a göre..
çok güsel pozlu resimler de verdi
çook mutlu olarak döndüm ben de dr. dan.
şu buscopan ı sende sorsan keşke aslında
belki sana da verir..
gerçi benim de hala devam ediyo acı hissim yürürken fln ama

Sen bayağı badireler atlatmışsın yani kuzu beee :uhm:
Hayırlısı olsun herşeyin, annenlerin gelemsi çok güzel ama :lepi:

o zaman yazı yazarken -çalışanlarada ayıp oluyor-ibaresi kullanmayınız lütfennn senağlama

Neden benim birtane yazimi bukadar buyutuyorsun ki canim inan anlayamadim.
Mesela biz kac aydir birsey almaya gidemiyoruz bebegim icin henuz hic birsey alamadik.
Bende hic aliniyor muyum veya yaziyor muyum siz neden butun aldiklarinizi yaziyorsunuz nispet mi yapiyorsunuz diye.

Inan siz aldikca okadar seviniyorum ki, sizleri mutlu gormek beni de mutlu ediyor.

7 aydir hamileyim bir gun gunduz uyumusum rahatlamisim,
halsizligimden dolayi onu da yazdim bu mu cok goruluyor,
yazdigima yazicagima pisman oldum vallaha.

Bundan sonra hic iyi birsey yazmiyacagim sadece sikayetlerimi
paylasicam en azindan nispet oldugu dusunulmez. :1no2:

Ayrica kimseye muhtac olmadigina sevindim, kutlarim seni.
Ben ne yazik ki baskasina muhtac geciriyorum hayatimi ne yapalim kader kismet.

aaa annenlerina rtık bir ayağı İstanbulda olacak yani ayy çok sevindim senin adına

pardon ama bizim yerimize uyicakmış.bunun şakası olmaz

canım bukadar abartma istersen kimsenin kötübir niyeti yoktur herkez yaşadığını anlatıyor . Geceyi en kötü geçirenlerinizden biri olarak okadarda ben bile sinirlenmedim

çalışmak -çalışmamak gibi gereksiz tartışmalar yaratmayalım bence arkadaşlar.
Şurda üç kuruşluk neşemiz var kafamızı en iyi dağıttığımız yer burası birbirimize destek için burdayız gerilmeyelim lütfen.

canım üzme kendıni, çalışan çalışmayan bu herkesın kendı tercıhı. benı de uzme

Benim bebişimde hissediyor elimi nereye götürürsem orayı itmeye başlıyor. Tekme değil bayağı itiyor böyle ben burdayım der gibi :ecrin_bebek:
Bu arada 2 gündür her akşam bebeğimi görüyorum rüyamda. Bugün gördüğümde de bebeğim doğmuş evde ben de ziyarete gidiyorum bebeğimi komik ama rüya işte. Diyorum kilosu nasıl 3.250 doğmuş ay diyorum ama daha 28 haftalıktı çok erken doğdu falan diyorum. kocaman yanakları vardı böyleee...
Bi uyandım rahatladım valla

çok sinirliyim!!biz açık ofis çalışıyoruz bir sürü insanla muhattap oluyorsun o sebeple..ay beni deli ediyorlar ya.herşeye karışıyorlar.ay sen bu kadar büyük ekmeği nasıl yiceksin sen neden sütüne kahve karıştırdın (artık içemiyorum sütü ben de 1 çay kaşığı neskafe atıyorum içine) daha dur en zor zamanların yeni başlıyor başına neler gelecek vs vs..bir sürü korkunc hikaye.ay deli olacam ya hee cok kg aldın diyenleri de saymıyorum ben de onlara ben hamileyim en azından sebebim var siz kendinize bakın diyorum kg lu olanlara olmayanlara da başka bişeyler diyorum ama var ya bu insanlar neden böyle kıskanç ve başkalarına bu kadar müdahaleci.ben kıskançlık olarak nitelendiriyorum artık bazı şeyleri.densizlik de var tabi..hepsi böyle tipler değiller ama bunlardan da çok var maalesef şirkette sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…