2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu sabah kızımı gördümmmmmmmmmm özlemişim öykümü:asigim:. kramplar için magnezyuma devam bide calsiyum verdi ek olarak. magnezyumun tabletini istedim bende vermedi bana tozunu içeceksin dedi mafoldumben

ultrasona göre 7 aylık olmuşuz öyle dedi doktorbilmiyorumkismile kızım 1233.5 olmuş başı aşağıdaymış artıkın bu pozisyonda kalır dedi değişmez dedi

Canim benim aliskin oldugum dogumunu yaparsin, yatarsin yatmazsin hastanede oda belli degil
ama sonra eve gecersin oyle herkes gelmez sadece annenler falan hastaneye gelir.
Ama sanirim burda da haber vermemek ayip galiba herkes birbirine haber veriyor oyle mi?

aa niden zorla tozunu verdi gııı bilmiyorumkismile

Bi ihtimal benim kociste amerikaya gitcek orda buyuk bedenler rahat bulunuyo, ben de kendime getirticem o zaman sana haber veririm sana da getirir.

tırnağımı ben kocama kestiriyorummmm uzanamıyorum artık ayaklarımaakannehir

ayy yeni geldim ağrım geçtide muhabbet yine çoşmuş ne oluyo bakimmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr

merhabalarrrrrrr
bugün bir uyudum bir uyandım ..hiçbişey anlamadım uykudan..bel ağrısı,bacak ağrısı da bir taraftan öldürdü beni...bir ara dalmışım ağlayarak uyandım...böyle 2 ay nasıl geçecek?????

bende tırnaklarımı kesemiyorum,çorabımı giyemiyorum...ya eşim ya annem yapıyor..((((

Kizlar benim merak ettigim bir konu var dogumda herkese haber vermek
ve hastanelere gelmeleri adetten midir yani normal midir?

Canım normaldir tabiki ama insan o telaşla haber vermeyi akıl edermi bilemedim. Zaten beklenen gün yaklaştıkça en yakınların tetikte oluyor annelere haber vermekte kesin yetiyordur sonra ağızdan ağza duyulur zaten. Aile bu şekilde halledilir. Müsait olanda gelir.

aa bedizlere fln selam söle..sempatiksalakcinni

hehe söylerim... işim var zaten onunla... şu doğum izni falan filan işlerini soracağım... rapor alacağım ya, nasıl yapacağım, şirket ne yapacak falan bi öğrenmem lazım... aradım dün yoktu yerinde...sempatiksalakcinni

günaydın şeker annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben düzce olmuşum nannnnnn

hehe benmde kocam kesıyr tırnaklarımııı da agda ısını nasıl halletcm hala onu dusnuyormmm:) ben

gunaydınnnn kıslarrrr

yardımcı olmazsa söle çekeyim kulaklarını
heeheh sempatiksalakcinni

Ya peki 40 mevliti okuturken birbirimizi cagircaz mi ?? 1 ay boyunca gorusuruz o zaman kaydirigubbakcemile3

doğumda hastaneye gelecek kimsem yok((
eve bile fazla kimse gelecek yok..buraya yeni taşınınca ve ben sürekli yatınca çevremiz olmadı pek..ama annemlere gidicem o zman başımı kaşıcak vaktim olmaz...

sensiiiiii kız iyiki şu hastane muhabbetini açtın tamamen aklımdan çıkmış ben bügün saat 10 da doğum yapacağım hastaneyi arayacaktım bazı ayrıntıları konuşacaktık ama saat 11 oldu unuttum valla Allah senden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…