benim şu sancım geçsin görüşelim valla namlıya gideriz bir öğlen ne dersin
bilmiyorumkismileboshayallersmileaslında sana cevap yazmadılar, ben kıme yazdıklarını bılıyorum. boşa stres yapma bebeğine.
valla adet mi degıl mı bılmıyorum ama ben suprız yaptı geldı bebek dıcem. kımse başıma üşüşmesın, ben hastanede yatarken evın ağzına etmesınler diye.bı tek annem ve babam başımda olsun ıstıyorum. geçen sene hastanede yatarken herkes başıma üşüştü ,bir ay sonra eve geldıgımde evımı tanıyamadım. çoluk çocuk herkes duzenını kurmuştu evde, çok yıprandım o dönem. sakın bır şekılde geçırmek ıstıyorum dogumumu.
:roflol: :roflol: :roflol:evet benım aaklarımıda dun eşim kesti, resmen yenı bir sanat yarattı tırnaklarımdan, şu an hepsi batıyor. yeteneksiz.
ben bu sabah kızımı gördümmmmmmmmmm özlemişim öykümü:asigim:. kramplar için magnezyuma devam bide calsiyum verdi ek olarak. magnezyumun tabletini istedim bende vermedi bana tozunu içeceksin dedi mafoldumben
ultrasona göre 7 aylık olmuşuz öyle dedi doktorbilmiyorumkismile kızım 1233.5 olmuş başı aşağıdaymış artıkın bu pozisyonda kalır dedi değişmez dedi
ben c&A ya baktım bulamadım. Bide başka mağazasına bakayım. Bende ençok dagiyi beğendim ama bana göre yoktu. Ben çok şişkoyum ya
Benim sütyen problemimde var biliyorsunuz bana göre yok türkiyedeyarın şirketten kızlar iş için barselonaya gidiyorlar istediğim bedeni yazdım inşallah alıp gelecekler
tırnağımı ben kocama kestiriyorummmm uzanamıyorum artık ayaklarımaakannehir
ayy yeni geldim ağrım geçtide muhabbet yine çoşmuş ne oluyo bakimmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr
Kizlar benim merak ettigim bir konu var dogumda herkese haber vermek
ve hastanelere gelmeleri adetten midir yani normal midir?
aa bedizlere fln selam söle..sempatiksalakcinni
günaydın şeker annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben düzce olmuşum nannnnnn
merhabalarrrrrrr
bugün bir uyudum bir uyandım ..hiçbişey anlamadım uykudan..bel ağrısı,bacak ağrısı da bir taraftan öldürdü beni...bir ara dalmışım ağlayarak uyandım...böyle 2 ay nasıl geçecek?????
bende tırnaklarımı kesemiyorum,çorabımı giyemiyorum...ya eşim ya annem yapıyor..((((
Bi ihtimal benim kociste amerikaya gitcek orda buyuk bedenler rahat bulunuyo, ben de kendime getirticem o zaman sana haber veririm sana da getirir.
kaydirigubbakcemile3Zaten esas yazıyı yazan arazi durumunda.
yardımcı olmazsa söle çekeyim kulaklarınıhehe söylerim... işim var zaten onunla... şu doğum izni falan filan işlerini soracağım... rapor alacağım ya, nasıl yapacağım, şirket ne yapacak falan bi öğrenmem lazım... aradım dün yoktu yerinde...sempatiksalakcinni
:roflol:Kodu gitti zaten süprizzzzz
hehe benmde kocam kesıyr tırnaklarımııı da agda ısını nasıl halletcm hala onu dusnuyormmm:) ben
gunaydınnnn kıslarrrr
yardımcı olmazsa söle çekeyim kulaklarını
heeheh sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?