2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa niden zorla tozunu verdi gııı bilmiyorumkismile

tozu daha etkili dedi ama kapsülde bence aynıdır ha toz ha kapsül ama illede tozu yazdı tadı güzel dedi bende aralıktan beri içiyorum tiksindim artık dedim kramplar için mecbur içeceksin dedi. hatta ağrın olduğunda günde 2 tane iç dedi ıyyyyyyyy:çok üzgünüm:

hatta dun gece altın kaplı cakuzzimde banyo yaparken, altın kaplı şampuan şişemız güçükkk barnagıma düştü, canım acıdı, altın kaplı doktorumuz geldı de öyle iyilştim Şeniz
:roflol::roflol:

annem burda dııl ztn onada acamammkı bennn

ayyy anneme açamam dedin yaa ne oldu, en son 2,5 ay önce kendim zar zor yapmıştımm bu seferde zorlucam dedim çünkü bende kimseye yaptıramazdım kuaföre bile ama olmadı ağladım sinirimdenn sonra eşime gittim sarıldım ağladımyapamıyorum gitcem kuaföre dedim olmaz dedim ben yapcam dedi olmaz bu şeklide çıkmam k arşına dedim ama o beni dinlemedi iyi günde kötü günde dedi haklı yatalak olsak eşimiz altımızı değiştircek bende (akşamdı) ışıkları kapattım sadece tv ışığında eşim yaptı o kadar utandım ki ama sonra alıştım10 dk yaptı. eşim benim herşeyimm:asigim:

cnm eşin yapabıldyse ne mutlu sana bende acamam esımede belkı yanı acmak derkn odurmda komık gıbı hıssdrm kendımı ama zatn bnmkı yapamz daha cok canımı acıtır dıye dusunuyorm korkudan cekemezzz acıck dıyee anaaaaumm bı bakmsmmmm kan revan ortalk yoksa benmkıde gecn dedı yapayım ben dıye kıss bu erkeklerde dunden razıııı ha ona göre agda yapmayaa

benim odun kıvamındaki kocam da hastaneye yatınca altımı temizledi refakatçi gelene kadar sağolsun..bende o zman ağladım tuvaletimi yaptırırken..tabi odunsu kocam bana kızmıştı nie ağlıyosun ne var bunda diye..

bana da tabletten 3 tane fln içebilirsin dedi
gıcıkmıs senin dr. un bilmiyorumkismile

kız kuaförlere açıyolarda anacığıma nie açmıyım...

haklsnda işte ben kuafrede acamymmm kı benlik bir sorn ooo yoksa senın yaptgn en mantıklısı cnm yaaa:kedi: utanym iştee

ayy iyi sabretmişsin ben deli olur sonrada kovardım kesinnn azcık cadolozluk var bendebilmiyorumkismilehatta şimdiden diyom kimse çok durmasın yanım da diye

Bu arada alerjim yeni baslarken kasintidan geberiyordum,
bu aralar da iyilesiyor ve bundan dolayi yine kasintidan geberiyorum.

Uyuz manyagi oldum hea. sempatiksalakcinni

ayyyy hiç bişiyimizi kendimiz yapamaz hale geldik dahada geliyoz vallaha. geçen benimde orada kıldönmesi olmuş duramıyodum ağrıdan kendi kendine geçer neyse dedim baktım günden güne şişiyor bide göremiyorum ki icabına bakayım. eşim halletti sağolsun. allah başımızdan eksik etmesin

oyy maşallahhh bebişine kıssssssssssssssa.s.

ay evet dünden razı çok utandım hatta ağladım o duruma düştüğüm için ama o kadar ısrar ettiki anlatamam bide hem korktu hem yaptı ama 10 dk bitirdi ALLAH razı olsun..

bana da tabletten 3 tane fln içebilirsin dedi
gıcıkmıs senin dr. un bilmiyorumkismile

YAV BİŞEY SORCAMMM BUNU İÇMESEK NE OLİYYYYY
YANİ BEBEKTE İÇMEYİNCE BİŞEY EKSİKLİĞİ OLMUYO DEMİİİ SADECE KRAMP AĞRI İÇİN YANEEEEEEEEbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…