heheheh o işi annem hallediyor...delikafadulden
Ya peki 40 mevliti okuturken birbirimizi cagircaz mi ?? 1 ay boyunca gorusuruz o zaman kaydirigubbakcemile3
aa niden zorla tozunu verdi gııı bilmiyorumkismile
:roflol::roflol:hatta dun gece altın kaplı cakuzzimde banyo yaparken, altın kaplı şampuan şişemız güçükkk barnagıma düştü, canım acıdı, altın kaplı doktorumuz geldı de öyle iyilştim Şeniz
annem burda dııl ztn onada acamammkıbennn
annem burda dııl ztn onada acamammkıbennn
:roflol::roflol:
ayyy anneme açamam dedin yaa ne oldu, en son 2,5 ay önce kendim zar zor yapmıştımm bu seferde zorlucam dedim çünkü bende kimseye yaptıramazdım kuaföre bile ama olmadı ağladım sinirimdenn sonra eşime gittim sarıldım ağladımyapamıyorum gitcem kuaföre dedim olmaz dedim ben yapcam dedi olmaz bu şeklide çıkmam k arşına dedim ama o beni dinlemedi iyi günde kötü günde dedi haklı yatalak olsak eşimiz altımızı değiştircek bende (akşamdı) ışıkları kapattım sadece tv ışığında eşim yaptı o kadar utandım ki ama sonra alıştım10 dk yaptı. eşim benim herşeyimm:asigim:
ayyy anneme açamam dedin yaa ne oldu, en son 2,5 ay önce kendim zar zor yapmıştımm bu seferde zorlucam dedim çünkü bende kimseye yaptıramazdım kuaföre bile ama olmadı ağladım sinirimdenn sonra eşime gittim sarıldım ağladımyapamıyorum gitcem kuaföre dedim olmaz dedim ben yapcam dedi olmaz bu şeklide çıkmam k arşına dedim ama o beni dinlemedi iyi günde kötü günde dedi haklı yatalak olsak eşimiz altımızı değiştircek bende (akşamdı) ışıkları kapattım sadece tv ışığında eşim yaptı o kadar utandım ki ama sonra alıştım10 dk yaptı. eşim benim herşeyimm:asigim:
tozu daha etkili dedi ama kapsülde bence aynıdır ha toz ha kapsül ama illede tozu yazdı tadı güzel dedi bende aralıktan beri içiyorum tiksindim artık dedim kramplar için mecbur içeceksin dedi. hatta ağrın olduğunda günde 2 tane iç dedi ıyyyyyyyy:çok üzgünüm:
kız kuaförlere açıyolarda anacığıma nie açmıyım...
ayy iyi sabretmişsin ben deli olur sonrada kovardım kesinnn azcık cadolozluk var bendebilmiyorumkismilehatta şimdiden diyom kimse çok durmasın yanım da diyevalla adet mi degıl mı bılmıyorum ama ben suprız yaptı geldı bebek dıcem. kımse başıma üşüşmesın, ben hastanede yatarken evın ağzına etmesınler diye.bı tek annem ve babam başımda olsun ıstıyorum. geçen sene hastanede yatarken herkes başıma üşüştü ,bir ay sonra eve geldıgımde evımı tanıyamadım. çoluk çocuk herkes duzenını kurmuştu evde, çok yıprandım o dönem. sakın bır şekılde geçırmek ıstıyorum dogumumu.
oyy maşallahhh bebişine kıssssssssssssssa.s.ben bu sabah kızımı gördümmmmmmmmmm özlemişim öykümü:asigim:. kramplar için magnezyuma devam bide calsiyum verdi ek olarak. magnezyumun tabletini istedim bende vermedi bana tozunu içeceksin dedi mafoldumben
ultrasona göre 7 aylık olmuşuz öyle dedi doktorbilmiyorumkismile kızım 1233.5 olmuş başı aşağıdaymış artıkın bu pozisyonda kalır dedi değişmez dedi
cnm eşin yapabıldyse ne mutlu sana bende acamam esımede belkı yanı acmak derkn odurmda komık gıbı hıssdrm kendımı ama zatn bnmkı yapamz daha cok canımı acıtır dıye dusunuyorm korkudan cekemezzz acıck dıyee anaaaaumm bı bakmsmmmm kan revan ortalk yoksa benmkıde gecn dedı yapayım ben dıye kıss bu erkeklerde dunden razıııı ha ona göre agda yapmayaa
bana da tabletten 3 tane fln içebilirsin dedi
gıcıkmıs senin dr. un bilmiyorumkismile
bana da tabletten 3 tane fln içebilirsin dedi
gıcıkmıs senin dr. un bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?