Heee orda çalışıyorum.. Geçenlerde soracaktım sana unuttum... facede gördüm bizim burdan arkadaşların var. heheheh :))) Biz senle iş arkadaşıymışız yani.. dünya ne ka küçük di mi sempatiksalakcinni
altın kaplı beni çaarsaydınhatta dun gece altın kaplı cakuzzimde banyo yaparken, altın kaplı şampuan şişemız güçükkk barnagıma düştü, canım acıdı, altın kaplı doktorumuz geldı de öyle iyilştim Şeniz
aaa benim başucu ilacımdır buscopan özellikle regl ağrısı için çünkü hem ağrıyı kesip hemde kanamayı değiştirmeyen tek ilaçtır benim için hiç duymamıştım alerji yaptığını. Özge sana fort olanınımı verdi yoksa nolmalmi . Fortun tabletleri daha büyük normali mercimek kadardır
koruparka baktım canım, marks ta begenemedım pijama için alma dedıler,sonda takılıyormuş, dagıden begendım bı tane kırmızı sanırım sonunda ordan alıcam. 2 tane c&a dan aldım ama çok şık degıl, kırlenınce gıyerım dıye aldım onları.
aynen biz :) ama benim bu arada hastanede yaşayasım var hastane yatağına aşeriyorum onlar kumandalı ya canım çekti :) Şaka bir yana sanırım en acısız yatak onlar benim için şu sıra
altın kaplı beni çaarsaydın
ben seni iyileştirirdim hemen sempatiksalakcinni
ben c&A ya baktım bulamadım. Bide başka mağazasına bakayım. Bende ençok dagiyi beğendim ama bana göre yoktu. Ben çok şişkoyum ya
Benim sütyen problemimde var biliyorsunuz bana göre yok türkiyedeyarın şirketten kızlar iş için barselonaya gidiyorlar istediğim bedeni yazdım inşallah alıp gelecekler
Bakarım canım, ne var ne yok kayda alır anlatırım dönünce... Bigün de senle görüşelim öğlende falan... E çok yakınız...
Heee orda çalışıyorum.. Geçenlerde soracaktım sana unuttum... facede gördüm bizim burdan arkadaşların var. heheheh :))) Biz senle iş arkadaşıymışız yani.. dünya ne ka küçük di mi sempatiksalakcinni
dün ayak tırnaklarımı kesemedim, çok uzuldum mafoldumben azıcık daha yuklensem keserdım ama bebegımı sıkıştırmak ıstemedım. göbek çok zor bır şeymış anladım
haber vermek adettendirKizlar benim merak ettigim bir konu var dogumda herkese haber vermek
ve hastanelere gelmeleri adetten midir yani normal midir?
Kizlar benim merak ettigim bir konu var dogumda herkese haber vermek
ve hastanelere gelmeleri adetten midir yani normal midir?
he kız öleymiş valla aa şaşırdımm..
universal e bağlıydı o zaman çağrı merk.
gelip onu kurmuştum birkaç ay idare ettirmiştim..
o zaman araşan vardı.. tanıyondur.. başkanın danışmanı..
onna çalışıyodum sempatiksalakcinni
yivrum ne oldi sana sakin ollllçok sinirliyim!!biz açık ofis çalışıyoruz bir sürü insanla muhattap oluyorsun o sebeple..ay beni deli ediyorlar ya.herşeye karışıyorlar.ay sen bu kadar büyük ekmeği nasıl yiceksin sen neden sütüne kahve karıştırdın (artık içemiyorum sütü ben de 1 çay kaşığı neskafe atıyorum içine) daha dur en zor zamanların yeni başlıyor başına neler gelecek vs vs..bir sürü korkunc hikaye.ay deli olacam ya hee cok kg aldın diyenleri de saymıyorum ben de onlara ben hamileyim en azından sebebim var siz kendinize bakın diyorum kg lu olanlara olmayanlara da başka bişeyler diyorum ama var ya bu insanlar neden böyle kıskanç ve başkalarına bu kadar müdahaleci.ben kıskançlık olarak nitelendiriyorum artık bazı şeyleri.densizlik de var tabi..hepsi böyle tipler değiller ama bunlardan da çok var maalesef şirkette sinir bozucu
tırnağımı ben kocama kestiriyorummmm uzanamıyorum artık ayaklarımaakannehir
[/COLOR][/B]
aa bedizlere fln selam söle..sempatiksalakcinnihhehe... ben de o zamanlar vakıf elemanıydım, şimdi üniversaldeyim.... tanıyorum tabi herkesi.. benim 4 sene bitti burda... Komikmiş yaww..:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?