2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

he kız öleymiş valla aa şaşırdımm..
universal e bağlıydı o zaman çağrı merk.
gelip onu kurmuştum birkaç ay idare ettirmiştim..
o zaman araşan vardı.. tanıyondur.. başkanın danışmanı..
onna çalışıyodum sempatiksalakcinni

hatta dun gece altın kaplı cakuzzimde banyo yaparken, altın kaplı şampuan şişemız güçükkk barnagıma düştü, canım acıdı, altın kaplı doktorumuz geldı de öyle iyilştim Şeniz
altın kaplı beni çaarsaydın
ben seni iyileştirirdim hemen sempatiksalakcinni

Canım annem birgün böbrek ağrısından doktora gidiyor ve doktor buscopan iğne vuruyor eve bir geliyorlarki gözleri görmüyor her tarafı kaşınıyor ve nefes almakta zorlanıyor babam zorla hastaneye yetiştirmiş ve o an dünyam başıma yıklıdı diye anlatıyor şimdi her ilacı içemiyor hani her ilacın yan etkisi olduğu gibi bununda oluyormuş çok yakından yaşadığımız için biliyorum

ben c&A ya baktım bulamadım. Bide başka mağazasına bakayım. Bende ençok dagiyi beğendim ama bana göre yoktu. Ben çok şişkoyum ya
Benim sütyen problemimde var biliyorsunuz bana göre yok türkiyede yarın şirketten kızlar iş için barselonaya gidiyorlar istediğim bedeni yazdım inşallah alıp gelecekler

aynen biz :) ama benim bu arada hastanede yaşayasım var hastane yatağına aşeriyorum onlar kumandalı ya canım çekti :) Şaka bir yana sanırım en acısız yatak onlar benim için şu sıra

o yataklar super valla, ben geçen yıl 1 aydan fazla hastanede yattım yalama yaptım o yatakları, ayaklarımı havaya dıkıyordum, kalkarken kendımı oturur pozısyona gtırıyordum habıre oynuyordum yatakla. bi tane lazım.

altın kaplı beni çaarsaydın
ben seni iyileştirirdim hemen sempatiksalakcinni

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kız benım de ustum yok popom çanak gibi, gecelıge yapıştı popom ama sabahlıgı var ya o orttu tıçımı. yoksa bana da dar gelıyor aslında

benim şu sancım geçsin görüşelim valla namlıya gideriz bir öğlen ne dersin

Kizlar benim merak ettigim bir konu var dogumda herkese haber vermek
ve hastanelere gelmeleri adetten midir yani normal midir?

dün ayak tırnaklarımı kesemedim, çok uzuldum mafoldumben azıcık daha yuklensem keserdım ama bebegımı sıkıştırmak ıstemedım. göbek çok zor bır şeymış anladım

tırnağımı ben kocama kestiriyorummmm uzanamıyorum artık ayaklarımaakannehir

ayy yeni geldim ağrım geçtide muhabbet yine çoşmuş ne oluyo bakimmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr

haber vermek adettendir
gelmeleri normaldir sempatiksalakcinni

canım valla yakınlarına haber veriyon zaten..
müsait olan da geliyo..

valla adet mi degıl mı bılmıyorum ama ben suprız yaptı geldı bebek dıcem. kımse başıma üşüşmesın, ben hastanede yatarken evın ağzına etmesınler diye.bı tek annem ve babam başımda olsun ıstıyorum. geçen sene hastanede yatarken herkes başıma üşüştü ,bir ay sonra eve geldıgımde evımı tanıyamadım. çoluk çocuk herkes duzenını kurmuştu evde, çok yıprandım o dönem. sakın bır şekılde geçırmek ıstıyorum dogumumu.

hhehe... ben de o zamanlar vakıf elemanıydım, şimdi üniversaldeyim.... tanıyorum tabi herkesi.. benim 4 sene bitti burda... Komikmiş yaww..:roflol::roflol:

yivrum ne oldi sana sakin ollll

tırnağımı ben kocama kestiriyorummmm uzanamıyorum artık ayaklarımaakannehir
[/COLOR][/B]

evet benım aaklarımıda dun eşim kesti, resmen yenı bir sanat yarattı tırnaklarımdan, şu an hepsi batıyor. yeteneksiz.

hhehe... ben de o zamanlar vakıf elemanıydım, şimdi üniversaldeyim.... tanıyorum tabi herkesi.. benim 4 sene bitti burda... Komikmiş yaww..:roflol::roflol:
aa bedizlere fln selam söle..sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…