sen izmirden bana gelene kdr
çanta hazırlamayı ööören sempatiksalakcinni
Hasta bezi neden gerekli ki? Sadece ped yeterli değilmi?
ben hasta bezi almıycamkızlar bide bu hasta bezi alınacakya bizim için onlarda boyut oluyomu bide marka önemlimi bileniniz varmı
aman yakınsın yaaa bende şöyle beylikdüzü büyükçekmece felan dicen sandım kaydirigubbakcemile3
e pes
herhalde geç olur nan sempatiksalakcinni
doğumdan soora hazırla istersen çantanı sempatiksalakcinni
bana yakın yer işte havaalanının oraya kadar sonrası uzak sempatiksalakcinniyani karşı taraftaki yakın yerlerim bukadarla sınırlı bilmiyorumkismilenan ukla bana bakırköy-silivri arası yakın kalıyor, hele karşı taraf dünyanın öteki ucu
benim bildiğim kadarıyla hasta bezinde de küçük boy orta boy ve büyük boy var bir sürüde markanın hasta bezi var
ped derken :kedi: normal kullandıgımz pedlerdenmi
ben hasta bezi almıycam
gazlı bez alıcam bolca onuda pamığa sarıcamm
normal doğum için daha gerekli hasta bezi..sezeryanda belki gerek olmaz..
daenin kaynanası kalcaktı dünsempatiksalakcinniyok yok sen gusel hazırlarsnnn ben sennkını alırm kendıme hazrlrm onuda sana bırkrm sempatiksalakcinni
dae nerde bugun buarada yaaaa
hasta bezi mi alıncak akannehir
ben doğumda kullanmıştım çok rahat oldu...bence al koy kenara yada bebek bezinin en büyük boyunu al...hasta bezi bebek bezi gibi kenarlarını kapatmıyosun o nedenle boyu yok...
normal doğum için daha gerekli hasta bezi..sezeryanda belki gerek olmaz..
ben haziranın sonunda doğurucam ne zaman hazırlamam gerekir ki ? 2 ay önceden mi hazırlamak lazım dersiniz her ihtimale karşı ? önce orta boy bir valiz almam ve gecelik pijama vs almam lazım daha bunlar bile yok ortada akannehir
aman yakınsın yaaa bende şöyle beylikdüzü büyükçekmece felan dicen sandım kaydirigubbakcemile3
hasta bezi mi alıncak akannehir
daenin kaynanası kalcaktı dün
saadet yaşıyolardır hala sempatiksalakcinni
aman iiy be ben sana da hazırlarım çanta
beceriksiz sempatiksalakcinni
banada arkadaşlarım dedi sezeryanda olsa normalde olsa lazım oluyo mutlaka al ilk 2 gün ped yeterli olmuyo hasta bezi daha rahat oluyo demişlerdi. normallerdede sancı odasına alınınca hasta bezi oluyomuş hemşireler gelip gelip hasta bezini açıp açılmaları kontrol ediyomuş hemde orayı üşütmemek için iyi oluyomuş sancı esnasında çamaşır giydirmiuolarmış çünkümmm
banada arkadaşlarım dedi sezeryanda olsa normalde olsa lazım oluyo mutlaka al ilk 2 gün ped yeterli olmuyo hasta bezi daha rahat oluyo demişlerdi. normallerdede sancı odasına alınınca hasta bezi oluyomuş hemşireler gelip gelip hasta bezini açıp açılmaları kontrol ediyomuş hemde orayı üşütmemek için iyi oluyomuş sancı esnasında çamaşır giydirmiuolarmış çünkümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?