2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen izmirden bana gelene kdr
çanta hazırlamayı ööören sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinniyok yok sen gusel hazırlarsnnn ben sennkını alırm kendıme hazrlrm onuda sana bırkrm sempatiksalakcinni
dae nerde bugun buarada yaaaa

aman yakınsın yaaa bende şöyle beylikdüzü büyükçekmece felan dicen sandım kaydirigubbakcemile3

nan ukla bana bakırköy-silivri arası yakın kalıyor, hele karşı taraf dünyanın öteki ucu

e pes
herhalde geç olur nan sempatiksalakcinni
doğumdan soora hazırla istersen çantanı sempatiksalakcinni

ben haziranın sonunda doğurucam ne zaman hazırlamam gerekir ki ? 2 ay önceden mi hazırlamak lazım dersiniz her ihtimale karşı ? önce orta boy bir valiz almam ve gecelik pijama vs almam lazım daha bunlar bile yok ortada akannehir

normal doğum için daha gerekli hasta bezi..sezeryanda belki gerek olmaz..

nan ukla bana bakırköy-silivri arası yakın kalıyor, hele karşı taraf dünyanın öteki ucu
bana yakın yer işte havaalanının oraya kadar sonrası uzak sempatiksalakcinniyani karşı taraftaki yakın yerlerim bukadarla sınırlı bilmiyorumkismile

benim bildiğim kadarıyla hasta bezinde de küçük boy orta boy ve büyük boy var bir sürüde markanın hasta bezi var

Evet, biz de anneanneme kullanıyoruz, hatta külot gibi giyilebilenleri bile çıktı. Markadan markaya da fark ediyor bunlar.

ped derken :kedi: normal kullandıgımz pedlerdenmi

Evet, yani ben öyledir diye sanıyorum

ben hasta bezi almıycam
gazlı bez alıcam bolca onuda pamığa sarıcamm

aaa napcan kız onları?

sempatiksalakcinniyok yok sen gusel hazırlarsnnn ben sennkını alırm kendıme hazrlrm onuda sana bırkrm sempatiksalakcinni
dae nerde bugun buarada yaaaa
daenin kaynanası kalcaktı dün
saadet yaşıyolardır hala sempatiksalakcinni

aman iiy be ben sana da hazırlarım çanta
beceriksiz sempatiksalakcinni

ben doğumda kullanmıştım çok rahat oldu...bence al koy kenara yada bebek bezinin en büyük boyunu al...hasta bezi bebek bezi gibi kenarlarını kapatmıyosun o nedenle boyu yok...

banada arkadaşlarım dedi sezeryanda olsa normalde olsa lazım oluyo mutlaka al ilk 2 gün ped yeterli olmuyo hasta bezi daha rahat oluyo demişlerdi. normallerdede sancı odasına alınınca hasta bezi oluyomuş hemşireler gelip gelip hasta bezini açıp açılmaları kontrol ediyomuş hemde orayı üşütmemek için iyi oluyomuş sancı esnasında çamaşır giydirmiuolarmış çünkümmm

Hasta bezini çocuğun altına sermek için de alın kızlar daha steril sonuçta... (örtü şeklinde olandan bahsediyorum )

Son düzenleme:
normal doğum için daha gerekli hasta bezi..sezeryanda belki gerek olmaz..

ben de ööle düşünüp sadece pet koydum çantama. bu arada ben de hazırladım çantamı. bi de ikimizin kıyafetleri aynı çantada, kızımınkiler kirlenmesin diye minicik hurçlar aldım pazardan çok şirinler. güzelce yıkanmış ütülülenmiş mis kokulu kıyafetleri naylon poşetlere koymak gelmedi içimden.

evet canım her ihtimale karşı
7 ayımız dolduktan sonra artık hazırlamak lazım bence...
sen de nisan sonuna doğru hazırlarsın..

aman yakınsın yaaa bende şöyle beylikdüzü büyükçekmece felan dicen sandım kaydirigubbakcemile3

Ayy oralar çok uzak...sempatiksalakcinni

hasta bezi mi alıncak akannehir

hasta bezi mi...bilmiyorumkismile

Öğlen vakti geldi... Ben bi yemeğe ineyim, sonra da havaya göre bi ayyıldız yapayım ama hava soğuk gibi görünüyoo... neyse şimdilik öptüm kızlar. afiyet olsun herkese....cokacimcoook

daenin kaynanası kalcaktı dün
saadet yaşıyolardır hala sempatiksalakcinni

aman iiy be ben sana da hazırlarım çanta
beceriksiz sempatiksalakcinni

hadiyaa kaynanasımıı kuzum kıyamammm onaa şimdi valla stres altnddr beee acck gırse surayada desarjj olsaa barii:)

hazırlarsn dimiiii:1hug:delikafaduldenhihoyyyt:dance::teytey:

anaaaamm bide mal meydanda gezecez sancı çekerken sempatiksalakcinni

hasta bezi genıs buyuk oluyor sanırım dimi ondn rahat oluyrdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…