BEN BEBİŞİNKİNİ HAZIRLADIMMMM AMA MALESEFFFF HENÜZ BENİMKİ YOK ORTADA ÇÜNKÜ NE GECELİK NE PİJAMA VARRRRR HENÜZ ALIMADIIII
BEBİŞİNDE SADECE KIYAFETLER HAZIRRRRRRRRRRbilmiyorumkismile
özge sen odaya perde diktirirken yanlarada fon diktirdinmi?
kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?
senin yine bebişnkiler hazrmıs kusum maşallh bzde oda yok
valla çağırsakda o telaşla bebekde küçük olacak uzak yerlere gitmek zor olur
sanırım bencebilmiyorumkismilehani bana en yakın dae esmer ve zeynep onlarda gelirmi bilmiyom k.validemde yapıcam çünkü
benim odun kıvamındaki kocam da hastaneye yatınca altımı temizledi refakatçi gelene kadar sağolsun..bende o zman ağladım tuvaletimi yaptırırken..tabi odunsu kocam bana kızmıştı nie ağlıyosun ne var bunda diye..
bana herkes uzak galiba...bilmiyorumkismile
benim içine koyacaklarım tamam ama daha yıkanıp ütülenmedi oyüzden hazır değil. Bide benim hastaneye uygun bir bavulum yok ya çok büyük yada minicik evdekiler. Orta boy bişeye ihtiyacım var . sonrada kullanacağım bişey olduğu için almak istiyorum. Ama daha aradığım gibi bişey bulamadım
çakal :roflol: :roflol: :roflol:Bos bir valiz var o dedigin boyda ben onu sana gonderim yada
sen icine konulacaklarini bana gonder de bari ikimizden birininki tamam olsun. :roflol:
Bu gidisle ben hakkatten bos valizle gidecem hastaneye. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
yok canım diktirmedim..
sadece pembe tül, ve pembe güneşlik..
perde zaten süslüydü ve fona gerek yoktu..
zaten artık fon sevmiyom ben, yeni eve taşınırklen perdelerimde değişti mecburen.. bütün fonları da kaldırdım.. bıkmışım nedense fondan sempatiksalakcinni
benimde perde pembeydi orda ama alttaki güneşlik sırıtıyo sanki güneşlikde diktirmem gerekicek sanırım tülün zemini beyaz biraz tuhafıma gitti şimdi odanın rengi felanda boyanınca değişir sanırım görüntü alışmışım bende pembeye eşimde şöyle ferah olsun dedi bu renk iyi dedi aydınlık duruyo dedi bilmiyorumkismile
kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?[/QUOTE]
ben hazırlamadım
bebişin odası gelsin ozaman herşeyi yıkıycam öle koycam kendiminkinide izne ayrılınca hazırlıycam
Bos bir valiz var o dedigin boyda ben onu sana gonderim yada
sen icine konulacaklarini bana gonder de bari ikimizden birininki tamam olsun. :roflol:
Bu gidisle ben hakkatten bos valizle gidecem hastaneye. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
ben de mevlüte meloşu çaarcam..
en yakın o bana sempatiksalakcinni
tetanoz aşısının ikincisini olan varmı ya benim dündü aslında günü ama şeker yüklemesinde kolum delik deşik olunca gidip onu yaptırmaya halim kalmadı yarın felan yaptırsam olur dimi?
akannehirbende oluyor bazen.sabah servis beklerken sanki düşecem gibi hissettim ordaki merdivene oturuverdim
sen nerde oturuyosun canımbana herkes uzak galiba...bilmiyorumkismile
ben de mevlüte meloşu çaarcam..
en yakın o bana sempatiksalakcinni
tetanoz aşısının ikincisini olan varmı ya benim dündü aslında günü ama şeker yüklemesinde kolum delik deşik olunca gidip onu yaptırmaya halim kalmadı yarın felan yaptırsam olur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?