2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BEN BEBİŞİNKİNİ HAZIRLADIMMMM AMA MALESEFFFF HENÜZ BENİMKİ YOK ORTADA ÇÜNKÜ NE GECELİK NE PİJAMA VARRRRR HENÜZ ALIMADIIII
BEBİŞİNDE SADECE KIYAFETLER HAZIRRRRRRRRRRbilmiyorumkismile

senin yine bebişnkiler hazrmıs kusum maşallh bzde oda yok

özge sen odaya perde diktirirken yanlarada fon diktirdinmi?

yok canım diktirmedim..
sadece pembe tül, ve pembe güneşlik..
perde zaten süslüydü ve fona gerek yoktu..
zaten artık fon sevmiyom ben, yeni eve taşınırklen perdelerimde değişti mecburen.. bütün fonları da kaldırdım.. bıkmışım nedense fondan sempatiksalakcinni

kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?

benim içine koyacaklarım tamam ama daha yıkanıp ütülenmedi oyüzden hazır değil. Bide benim hastaneye uygun bir bavulum yok ya çok büyük yada minicik evdekiler. Orta boy bişeye ihtiyacım var . sonrada kullanacağım bişey olduğu için almak istiyorum. Ama daha aradığım gibi bişey bulamadım

valla çağırsakda o telaşla bebekde küçük olacak uzak yerlere gitmek zor olur
sanırım bencebilmiyorumkismilehani bana en yakın dae esmer ve zeynep onlarda gelirmi bilmiyom k.validemde yapıcam çünkü

bana herkes uzak galiba... bilmiyorumkismile

Bos bir valiz var o dedigin boyda ben onu sana gonderim yada
sen icine konulacaklarini bana gonder de bari ikimizden birininki tamam olsun. :roflol:

Bu gidisle ben hakkatten bos valizle gidecem hastaneye. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

ben de mevlüte meloşu çaarcam..
en yakın o bana sempatiksalakcinni

sen icine konulacaklarini bana gonder de bari ikimizden birininki tamam olsun. :roflol:

Bu gidisle ben hakkatten bos valizle gidecem hastaneye. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
çakal :roflol: :roflol: :roflol:

benimde perde pembeydi orda ama alttaki güneşlik sırıtıyo sanki güneşlikde diktirmem gerekicek sanırım tülün zemini beyaz biraz tuhafıma gitti şimdi odanın rengi felanda boyanınca değişir sanırım görüntü alışmışım bende pembeye eşimde şöyle ferah olsun dedi bu renk iyi dedi aydınlık duruyo dedi bilmiyorumkismile

Kızlar, günaydın... Hastane çantasını nisan sonunda hazırlarım diye düşündüm. Gecelik alamadım daha şöle kısa kollu yeni modeller de çıkmış olur belki o zamana...

tetanoz aşısının ikincisini olan varmı ya benim dündü aslında günü ama şeker yüklemesinde kolum delik deşik olunca gidip onu yaptırmaya halim kalmadı yarın felan yaptırsam olur dimi?

evet bi boyansın son halini gör ona göre karar verirsin bilmiyorumkismile

kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?[/QUOTE]
ben hazırlamadım
bebişin odası gelsin ozaman herşeyi yıkıycam öle koycam kendiminkinide izne ayrılınca hazırlıycam

ben çantamı çoktan hazırladım annem sağolsun yardım etti bebişin ve benim ihtiyaçlarımızı tamamladık çok şükür aldıklarımızı yıkadık ütüledik annemle.hazır olsunda çantamız nolur nolmaz

Oldu canım :)

Aaaa aşkolsun bende gelirdim müsait olursam beni niye çağırmıyorsun

tetanoz aşısının ikincisini olan varmı ya benim dündü aslında günü ama şeker yüklemesinde kolum delik deşik olunca gidip onu yaptırmaya halim kalmadı yarın felan yaptırsam olur dimi?

benimki cuma günü sen söyleyince hatırladım. 2 günden bişey olmaz bence yarın gidip yaptırırsın

:1hug:

ben dün yaptırdım canım, ama vuran hemşireden kaynaklı sanırım, kolum yanıyor. 1-2 gün geç yada erken fark etmez bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…